KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bajnai érdekes, Martonyi nem Bilderberg témában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kósa szerint a Bilderberg-csoport egy sóhivatal. Bajnai meghívása érdekli a Fideszt, Martonyié nem. Kit és mit képviselnek a meghívott politikusok?

[youtube=http://youtu.be/kyAIn79Tl2U]

N1Tv

0 thoughts on “Bajnai érdekes, Martonyi nem Bilderberg témában

 1. Hát igen! Csöppet sem furcsa, hogy a magát nemzetinek valló csapat soraiban is van egy bilderberg turista. Mellesleg szerintem elkezdődött az előkészület a ’18-as választások bajnaiék (vagy valami „bal”oldaliak) általi megnyerésére.

 2. Debrecen főtere látképe elárulja nekünk ki is Kósa. Ő egy másik „sóhivatalnak” a vakolóknak a tagja. A két „sóhivatal” közt szoros a kapcsolat és mindkettő az „új világrendet” akarja megvalósítani – a világuralmat. Ez a debreceni „élet és halál ura” feltehetően azt a feladatot kapta, hogy ködösítsen és elterelje a figyelmet. (Harcolj megtévesztéssel). Bajnain keresztül túl sokan kezdtek el érdeklődni Magyarországon a Bilderbergek iránt…
  Jól látszik, hogy nemzetidegenek kezében az ország, akiket külföldről irányítanak. Azért azt ne feledjük, hogy a semmiből jött Tony Blair – aki az egyik „sóhivatal” oszlopos tagja, miniszterelnök lehetett. Úgy látszik a „mi” Bajnainkat is kiszemelték egy kis munkára. A „tehetsége”, bizony megvan hozzá, mindenki biztos lehet abban, hogy beváltaná a hozzá fűzött Bilderberges reményeket!
  Kollégája, munkatársa most segít neki eltűnni a figyelem központjából.

 3. Ez a libás jutalomfalatot kapott a meghívással. Amiért olyan galád módon a Jobbik ellen kampányolt.

 4. Kíváncsi lennék rá, hogy van-e tiszta Magyar ember az orsós likud vitya bűnbandájában a kormányban és az egyéb pozíciókban! Ahogy az orsós likud vitya is metélt valamilyen szinten így már érthető, hogy egyetlen gyereke sem kapott Magyar nevet! Ez színtiszta beismerése a lakhelyárulásnak! ha valakit bíróság elé kell állítania akkor az elsősorban az orsós likud vitya! Minden tette Magyarország ellen irányul!
  kató rudi

 5. Csak tessenek odafigyelni a mindennapi történésekre, a bankok vonulnak ki Magyarországról – a pénzünkkel együtt – ill. az itt maradottakat felvásárolja a csányi féle otp, vagy a gránit bank, azaz a MAGYARORSZÁGI PÉNZÜGYI CSŐDJÉT KÉSZTIK EZERREL ELŐ, a „mi” – dicsőségesen meghamisitott választási eredménnyel másodszor is hatalomra került – közreműködésünkkel, és ismét kétharmados, (feltétel nélküli) „magyar kormányunk”!
  Úgy kell nekünk!!!
  Julius Julianus

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: