KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Azért ajtó is van az újonnan épült vicckerítésen, a rendőrség szinte szalutál a migránsoknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Nyitott kapu a milliárdokból épülő kerítésen. Jertek csak, jertek!
Nyitott kapu a milliárdokból épülő kerítésen. Jertek csak, jertek!

Minek a kerítés? Jó kérdés. Eddig azt mondta pártunk és kormányunk, hogy azért kell, mert így a migránsokat az a hivatalos átkelőhelyekre tereli. Az itt látható felvételen jól kivehető, hogy rendőreink invitálják a határsértőket határsérteni. Na, ez innentől teljesen komolytalan! 

Hadsereg és szigorú határzár! Az kell! Ez nem az EU, hanem Hazánk érdeke, teljesen függetlenül attól, mit dumál Brüsszel. Csak magunkra számíthatunk, csak magunk védhetjük meg Magyarországot.

A felvételek augusztus 25-én készültek a szerb oldalon.

Migrants crossed into Hungary on Tuesday through a gate in a newly built 4-meter high fence that separates the country from their Serbian neighbor. (Aug. 25)

A kommenteket Olvasóinktól várjuk!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Azért ajtó is van az újonnan épült vicckerítésen, a rendőrség szinte szalutál a migránsoknak

 1. soros györgy a menekültáradat egyik főszereplője
  NEMZETIARCVONAL.NET •
  AUGUSZTUS 26, 2015
  A dúsgazdag befektető, politikai kalandor, nem utolsó sorban zsidó származásából adódóan, magát felsőbbrendűnek képzelő köztörvényes gazember a róla elnevezett alapítványon keresztül támogatja az európai térségbe igyekvő téridegenek pokoli invázióját. A nemzetközi zsidóság – és azon belül Soros György nevével összefüggésbe hozható – Migration Aid-ként hírhedt, felforgatásra szakosodott, szabadkőműves ernyőszervezet már több ingatlant birtokol a fővárosban, ahol állomáshelyet biztosít a hazánkra zúduló parazitáknak. Étellel-itallal és pénzzel látják el azokat, akik potenciális veszélyforrást jelentenek az összmagyarság számára. Internetes tájékoztatásukban az áll, hogy a rendelkezésre álló anyagi forrásokat a magyaroktól kapják, de megtanulhattuk már, hogy egy szavukat sem lehet elhinni.
  Soros és cinkosai olyan csapást zúdítanak a fehér térségre, ami megpecsételheti fajunk sorsát. A Novus Ordum Seclorum vakolói a liberalizmus álarca mögé rejtőzve engedik szabadjára féktelen gyűlöletüket a fehér faj ellen. El akarják pusztítani rasszunkat, biológiailag félre akarják állítani az európai nemzeteket, hogy értéktelen ember-masszát hozzanak létre és a hatágú csillag uralma teljesedjen ki földjeinken. Shylock mindenek felett álló szelleme, a démoni förtelem, rémálmaink groteszk figurája, az örök zsidó. Nemzeteink testét átfogja az a szélsőséges gyűlölet, amit képviselnek köreik, testvért testvér ellen fordítanak, vámszedői a halálnak. Feláldozzák a népeket, térdig gázolnak a vérben, hogy Molochnak szerezzenek dicsőséget. A sivatag veszett démonának, aki elevenen falja fel népeinket. Soros megszállottja Molochnak, minden lépésével szolgálja jó patkányhoz híven. Hatalmát hozzá köti.
  Útra keltek már, hogy Soros támogatásából és a kormányok adóforintjaiból felélhessék Európát
  Soros valósággal uszítja a selejt-népeket szülőföldjük elhagyására, nyíltan pénzeli azt az inváziót, amely néhány hét múlva elképzelhetetlenül fel fog erősödni. A vakolók gőzerővel dolgoznak az európai népek kiirtásán, talpnyaló médiájuk minden nap attól hangos, hogy segítsük a szerencsétlen menekülteket. Toleranciára kérnek bennünket a migránsok irányába, pedig tudjuk nagyon jó, hogy a tolerancia egyenlő az öngyilkossággal. A vész közeledik, nem tudni mikor szabadul el a pokol. A fehér nemzetek legjobbjaira hárul majd a feladat, hogy ellenszegüljenek a sátáni inváziónak, hogy vállt a vállnak vetve megmentsék az életterüket. Európa népeinek összefogása meghiúsíthatja Moloch-patkányainak tervét. A migránsok vissza lesznek telepítve a hazájukba egytől-egyig, Soros beteg lelkét pedig végre elnyeli a pokol. A zsidó felforgató visszatér a teremtőjéhez, a sátánhoz.

 2. Nincs mitől tartani,mert mindig lesznek olyan emberek akiknek az IGAZSÁG a vérükbe van kódolva! Akár Német,vagy Magyar. A merkel,orbán dicstelen korszak sem tart örökké és akármilyen szelíd a macska,sarokba szorítva előbb,utóbb támad. Ez az amivel ez a szellemileg aberrált közeg nem számolt. A sorosféle degeneráltak és „pincsi kutyáik,akik ahhoz is hülyék,hogy lehetőségük révén „normálisan éljenek,vagy arra érdemes embereket, elképzeléseket támogassanak, az élet számtalan területén. Pusztítani,ölni akarnak,mert egy csöppnyi szeretet sincs a szívükben.Utálják az egész világot,de legfőképp saját magukat és „nyomorult életüket. Meg kell nézni,akiknek tehetősebb vagyona van, legtöbbjük a halált támogatja. Kormányokat, akik az élet ellen vannak,kutatók biológiai fegyvereket,bombákat, vagy a billgates féle emberirtást támogatják. Naponta dollár milliárdokat költenek a „hatalmak fegyverekre,hogy elpusztítsák az életet. Ha nem beteg emberek(?) lennének a hatalom közelébe, ez a föld egy szép élhető hely lenne !! Helyette sivár,nyomorral teli pokol. Ezt nyújtják azon kevesek,akik „kiváltságosoknak tartják magukat és uralkodni akarnak emberek felett,holott saját magukon sem tudnak.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: