KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az USA szankciói Hazánk ellen – állítólag megvan a pontos lista a kitiltottakról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
amerikai és magyar zászló
Éljen az örökös és megbonthatatlan amerikai-magyar barátság!

Gyakorlatilag akár készpénznek is vehetjük, hogy az Egyesült Államok célkeresztjében áll a Magyar Kormány. Beindult a folyamat az Orbán-kormány megbuktatására. Nagyon érdekes kérdés lehet, hogy például a tegnapi internetadó elleni demonstráció szervezési költségeit vajon kik fedezték. Nem nagyon kell találgatnunk, rendszeres olvasóink ezt úgy is tudják. Gyurcsány élvezi a helyzetet és bármikor bevethető egy puccskormány megalakítására.

A Pester LLoyd internetes oldal közli a vélhetően érintett személyek listáját, de ez természetesen nem hivatalos. Nézzük sorban:

Vida Ildikó

Vida Ildikó NAV elnök, a Fidesz pártalapítói közé tartozik, Orbán Viktor bizalmasa és már az első Orbán-kormány idején is az akkori Apeh élén állt.

Habony Árpád és Rogán

Habony Árpád (Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója)

Heim Péter

Heim Péter (Magyarország 30. legbefolyásosabb embere, az állami tulajdonban lévő Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke. 2004 nyaráig az Aegon Magyarország Általános Biztosító Rt. vezető közgazdásza, majd az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Rt. vezérigazgatója volt 5 éven keresztül. 2010-ben Török Gáborral megalapították a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-t, melynek 2011 szeptemberéig vezérigazgatója is volt.)

Giró-Szász András

Giró-Szász András (2014. nyaráig kormányszóvivő volt, jelenleg többségi tulajdonosa a kormányzatnak is dolgozó Strategopolis Kft.-nek)

Seszták Miklós

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter

Lázár János
Lázár János

Lázár János ( A miniszterelnökséget vezető államtitkár, 2013. szeptember 28-ától a Fidesz alelnöke, Magyarország 5. legbefolyásosabb személye)

Tehát ők azok, akik nem léphetnek az USA területére, viszont nem bírósági végzés alapján, hanem politikai döntés nyomán. Az intézkedés velük szemben határozatlan időre szól. Ezzel igyekszik most egyelőre első körben, ennek minél nagyobb nyilvánosságot adva, politikai nyomást gyakorolni a jelenlegi kormányra az USA.

A magyarság belső ellenségei máris nyeregben érzik magukat, csakúgy, ahogyan az a történelem folyamán már többször is megtörtént. Ezek a nemzetellenes alakok igyekeznek minden olyan helyzetet kihasználni, amellyel a valamelyest is nemzeti érdekeket képviselő Orbán-kormány belső stabilitását meg tudják rengetni. Ehhez külföldi pénzelőiktől minden segítséget meg is kapnak. Ezért is nem volt szerencsés Varga Mihály internetadós bejelentése. Mivel az internetadó kérdése milliókat érint, nagy lehet a veszélye annak, hogy a külföldről pénzelt hazaáruló alakok „rátelepedhetnek” az elégedetlenségüket kifejező tömegekre, hiszen ehhez minden anyagi eszközt külföldről megkapnak. A tömegnek meg csupán „jólmegmondó” vezéralakokra van szüksége, akik egy esetleges puccs után már könnyen benne lesznek a belpolitika vezérlő „elitcsapatában”, amikor is kimondhatják majd, hogy törvényesen kerültek hatalomra, amit aztán a „demokrácia nagy hazája” az USA, majd szépen „demokratikusan” elismertet a nagyvilággal. Így kell bábkormányokat létrehozni (lásd: Ukrajna).

Egy dologról még ne feledkezzünk meg: A Magyar Kormány várja a bizonyítékokat. Ezekre az emberekre rásütötték a bélyeget, de az USA és annak jelenlegi magyarországi helytartója M. André Goodfriend sem szolgált eleddig ilyenekkel.

Még egy megjegyzés: Most bélyeget sütöttek ezekre az emberekre akik a kormány és a Fidesz legszűkebb köreihez tartoznak. Tették ezt ugyanúgy, mint ahogy bélyeget sütött a Fidesz a szoclibekkel együtt a Jobbikra. Hát kérem, tapasztalatot szerezni sosem késő, bár a kellemetlenebbeket nem túl szerencsés a saját bőrünkön át megérezni.

A fent említett neveket a Pester LLoyd oldalán hozták nyilvánosságra.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Az USA szankciói Hazánk ellen – állítólag megvan a pontos lista a kitiltottakról

  1. Gyurcsány jobban tenné ha feleségét figyelné, ápolná hisz az nemsokára megint szül egy kései gyermeket, sokadik gyurcsánykát. . Gyurcsány természetét sötét erők uralják. No comment.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: