KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ügyészségnek elfogytak az érvei, hisztisen toporzékolva ismételgetik a baromságaikat, mint egy hülyegyerek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Damm NHM

Már öt bíróság mondta ki, hogy egy bankkirakat betörés kilátásba helyezése, valamint jópofa levelek írogatása a miniszterelnöknek és csicskatársainak nem bűncselekmény.

Bankárbérenc ügyészek ismét fellebbeztek. Ismételgetik a baromságaikat, gyúrják a mondatokat, és közben nem veszik észre, hogy rajtuk röhög mindenki.

Hol vannak ilyenkor a jóérzésű kollégáik?

Aki mellette ül, miért nem vágja nyakon?
A szomszéd szobából miért nem megy át egy önérzetes ügyész, és önti rá a kávéját Rab Ferencre, és Holicska Dórára az alábbi felkiáltással?

– Drága kicsi csillagom! Te ügyészek szégyene! Lehet, hogy Te nem félsz, hogy beleszakad a nyelved Csányi seggébe… – De én öt év múlva is ügyész akarok lenni függetlenül attól, hogy ki lesz hatalmon. Én nem tűröm, hogy egy ilyen senkiházi megalkuvó, mint Te szégyent hozzon ránk, akik a jogot az igazság szolgálatára szeretnénk alkalmazni…

Ezt a fellebbezést érdemes végigolvasni.

Szerintem akkor lesz itt rend, amikor százak nevére írnak ilyeneket. Mert csak akkor fogja érezni a kifosztó hatalom, hogy mennie kell.

Hamarosan találkozunk az Ítélőtáblán. Az eddigi munkát köszönöm Damm Andreának, és a tanácsokat Gaudi-Nagy Tamásnak. Számítok rájuk a következő fordulóban is.

A fellebbezés itt olvasható: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1222879751071301.1073741963.626932930665989&type=3&uploaded=7

Tisztelettel: Póka László

Nem Adom a Házamat Mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: