Az OVB a cigánybűnözés pártján – elutasították a Jobbik beadványát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Érdemi vizsgálat nélkül elutasította Vona Gábornak, a Jobbik elnökének a párt „cigánybűnözést” emlegető választási hirdetésének megtagadása miatt a Magyar Rádió és a Magyar Televízió ellen benyújtott kifogását pénteki ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB).

Az OVB-hez Vona Gábor, a Jobbik elnöke fordult kifogással. A pártelnök szerint a Rádió és a Magyar Televízió jogszabálysértően tagadta meg a választási kampányhirdetésük sugárzását, mert megsértették a jelölőszervezetek közötti esélyegyenlőség és a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás választási alapelvét. Hivatkozott arra is, hogy a médiatörvény szerint műsorszolgáltató a politikai hirdetés tartalmáért nem felel, és a párt vállalja a hirdetésért a felelősséget.

Az OVB 5:4 arányban úgy döntött, a kifogásokat érdemi vizsgálat nélkül elutasítja, mivel az formai hibás, ugyanis nem tartalmazza a beadványozó Vona Gábor székhelyét.

mti – barikad.hu

One thought on “Az OVB a cigánybűnözés pártján – elutasították a Jobbik beadványát

  1. Miért csodálkoznánk a cionkommunistákból álló OVB döntésén, amikor a „forradalmi” köztársasági elnökünk egy Tom Lantos nevével fémjelzett intézmény létrehozásán fáradozik ?
    Ezen kívül bejelenti, hogy Budapesten lenne a Népirtás és a Tömeges Atrocitások Elleni Központ, mely előrejelzi a készülő tragédiákat az emberi jogok tekintetében.
    Ha általa nácinak nevezhető a nemzeti lobogót lobogtató győztes sportoló, ebből valószinűsíthető, hogy nem a magyar többség védelmére utalt a beszédében, hanem a cigány és zsidó „kisebbségeket” érintő állandó, folytatólagos tragédiákról van szó az ő értelmezésében.
    Elnökünk megfeledkezett arról, hogy ezeket a kisebbségeket minden féle úton-módon „kártalanítják”, preferálják az év minden napján a magyar köztársaság költségvetéséből, ha indokolt, ha nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük