KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az összeesküvés gyakorlata Afrikában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma kaptam egy érdekes anyagot, amit persze nehéz lenne leellenőriznem, de sajnos nagyon életszerűek az állításai, s tulajdonképpen bele is fér abba a képbe, amit a monetáris diktatúra mutat magáról.

face-of-africa

Az anyag egy üzenet Ghánából, ahol kétségkívül növekedett az utóbbi időben az amerikai jelenlét. Sőt annak is megadja a magyarázatát, hogy szerinte az Ebola miért nem járvány, hanem egy érdekes kísérlet, aminek megvan az USA és természetesen a bankárkaszt számára az anyagi haszna. Íme az írás Prenoszil Sándortól, amit szó szerint másolok ide:

Bene Gábor

Egy Ghánában élő ember azt állítja, hogy az amerikai kormány vitte oda az Ebolát, hogy többek között biztosítsák az olajellátásukat. (de számos egyéb ok miatt is), Szerinte hazájában mindenki tudja ezt. Az Ebola járvány csak azért történt, hogy egybeessen az ENSZ 3 fő oltási kampányával. Egy egyetemi professzor szerint az Ebola egy biológiai fegyver, melyet az Egyesült Államok Afrikában tesztel, s a CDC (Járványügyi Ellenőrző és Megelőző Központ) birtokában volt a vírus szabadalma csaknem fél évtizedig. Miért van az amerikai kormánynak szüksége egy vírus szabadalomra? (1) A világnak ezt tudnia kell!

Nana Kwame írta:

„Az embereknek a nyugati világban tudniuk kell, hogy mi történik Nyugat-Afrikában. A média egyszerűen hazudik! Az ‘Ebola’ mint vírus nem is létezik, és nem is ‘terjed’. A Vöröskereszt hozta a betegséget 4 bizonyos országba, 4 konkrét ok miatt és csak azokat érinti, akik kezelést és injekciót kaptak a Vöröskereszttől. Ezért a libériaiak és a nigériaiak elkezdték kirugdosni a Vöröskeresztet az országaikból, s jelentést tesznek a hírekben az igazságról.

Az okok

A legtöbb ember egyből az „elnéptelenedésre” gondol, mely kétségtelenül a Nyugat köztudatában folyton jelen van, amikor Afrika kerül szóba. De biztosíthatok mindenkit, hogy Afrika sohasem néptelenedhet el napi 160 ember megölése miatt, miközben több ezren születnek naponta. Tehát a valódi okok sokkal kézzelfoghatóbbak.

Az első ok

Ezt az oltóanyaggal megvalósított betegséget, az „úgynevezett” Ebolát azon végső cél miatt hozták be Nyugat-Afrikába, hogy csapatokat küldhessenek Nigéria, Libéria és Sierra Leone földjére. Ha talán még emlékeznek, Amerika megpróbált eljutni Nigériában a „Boko Haram”-hoz (2), de ez a kísérletük összeomlott, amikor a nigériaiak elkezdték elmondani az igazságot. Nincsenek ELTŰNT LÁNYOK. A globális támogatás a padlóra került és egy újabb okra volt szükség, hogy csapatokat küldhessenek oda, s ellopják az új olajtartalékokat, melyeket felfedeztek.

A második ok

Sierra Leone a világ legnagyobb gyémánt szállítója. Az elmúlt 4 hónapban sztrájkok voltak és megtagadták a gyémánt kitermelést a szörnyű munkakörülmények és a rabszolgafizetés miatt. A nyugat nem hajlandó tisztességes bért fizetni a forrásokért, mivel abban az elképzelésben él, hogy ezek az emberek a túlélésük érdekében hajlandóak egy tál rizsért és némi segélyért cserébe örökre olcsó rabszolgamunkát végezni számukra. Ezen ok miatt szintén csapatokat akarnak küldeni a helyszínre Sierra Leonéba, hogy kényszerítsék a bányászokat a sztrájk befejezésére. Ez már nem az első alkalom, hogy ez történik. Ha a bányászok megtagadják a munkát, akkor csapatokat küldenek még akkor is, ha meg kell ölniük és le kell cserélniük őket. (mert a céljuk az, hogy a gyémánt továbbra is áramoljon ki az országból) Persze az, hogy több hadjáratot indítsanak, hogy külön-külön megtámadják ezeket az országokat, túl gyanús lenne. De valami „Ebolához” hasonló dolog egyszerre tenné ezt lehetővé az egész térségben…

A harmadik ok

A nigériai olaj ellopása, és Sierra Leone bányászathoz történő visszakényszerítése mellett szintén csapatokat küldtek, hogy KÉNYSZERÍTSÉK a védőoltás beadását azoknak az afrikaiaknak, akik nem olyan bolondok, hogy szívesen lássák őket.

3000 katonát küldtek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ez a „méreg” továbbra is terjed, mert újra el kell mondani, hogy csak az oltással terjed! Ahogy egyre több és több hír jelenik meg Libériával kapcsolatban, hogy hazugságokkal és manipulációval tájékoztassák az amerikaiakat és az egész világot, egyre többen és többen tagadják meg, hogy meglátogassák a Vöröskeresztet. Az osztagok ráerőltetik az emberekre a „védőoltásokat”, hogy biztosítsák az Ebola járvány látható megjelenését. Ezen felül védeni fogják a Vöröskeresztet a libériaiaktól és a nigériaiaktól, akik jogosan dobják ki őket a saját országukból.

A negyedik ok

Nem utolsósorban ennek az Ebola „járványnak” a MEGJELENÉSÉT (ami az amerikaiakat nem fogja elérni) arra fogják felhasználni, hogy megijesszenek sok millió embert, hogy oltassák be magukat „Ebola vakcinával”, mert hogy ez egy Afrika méretű járvány. Már elkezdték a vakcinát népszerűsíteni olyan történetekkel, hogy miképp hozták be Amerikába, s hogy megjelent Dallasban is, de a fehér orvosokat meggyógyították.
Úgy tűnik, hogy a „gyógymódot” visszatartják az afrikai feketéktől, pedig csak arra várnak, hogy nagyon akarják a vakcinát. Tömegesen fognak rohanni, hogy megkapják és akkor komoly lesz a probléma. Mindazzal együtt, amit az idei évben megtanultunk a vakcinákról, azt gondolhatnánk, hogy megtanultuk a leckét. Minden, amit tehetünk most az, hogy reménykedünk, mert ők arra számítanak, hogy a tudatlanságunkat kihasználva befejezhetik a tervüket.

Kérdezd meg magadtól:

Ha az Ebola valóban emberről emberre terjed, akkor a CDC és az Egyesült Államok kormánya miért engedi továbbra is közlekedni a repülőjáratokat ezen országokba és vissza, mindenféle szabályozás nélkül?

El kell kezdenünk mindezeken gondolkodni és megosztani az információkat globálisan, mert nem mondják el a Nyugat-Afrikában élő emberek szempontjait. Hazudnak a saját érdekükben és nincs elég média lehetőség, hogy segítsen megosztani a világgal a valóságot.

Százezreket öltek, bénítottak meg és tettek fogyatékossá ezekkel és más „új” vakcinákkal a világ minden táján és végül tudomást szereztünk róluk. Most mihez kezdünk mindezzel az információval?”

Az eredeti írás itt olvasható:

https://www.facebook.com/notes/nana-kwame/ebo-lie/10202862436634177

Egy libériai születésű és amerikai egyetemen oktató professzor egy cikket írt a Libériai Observernek azt állítva, hogy az Ebola az USA bioterrorizmus kísérleteinek az eredménye. (3) Dr. Cyril Broderick többek között azt állítja, hogy Afrikában, különösen Nyugat-Afrikában évek óta tesztelik az újonnan megjelenő betegségeket, különösen az Ebolát.

„A WHO-t és számos más ENSZ ügynökséget hoztak összefüggésbe az afrikai országok kiválasztásával és arra történő csábítással, hogy vegyenek részt a tesztelésben, hogy támogassák az oltásokat.”

„Jelentések szólnak olyan történetekről, miszerint az amerikai védelmi minisztérium finanszírozta az Ebola kísérleteket embereken, olyan kísérleteket, melyek csupán néhány héttel a guineai és sierra leonei járvány előtt kezdődtek.” – állítja egy riport az International Business Times-ban. (4)
Ami szintén megtörténik, hogy az Ebola kitörése egybeesik az ENSZ vakcina kampányaival. A gyógyszeripari és biotechnológiai iparágak szépen profitálnak az Ebola válságból, amikor a biovédelmi-kutató tábornokok, magas rangú tisztviselők és ENSZ hivatalnokok zavartan írnak alá több millió eurós kutatás-fejlesztési szerződéseket.

Elég véletlen egybeesésnek tűnik, hogy a legkorábbi kitörés Guineában történt, egy időben az Egészségügyi Világszervezet (WHO), és az ENSZ gyermek ügynökségének (UNICEF) három fő vakcina kampányával. Legalább két oltási kampányt hajtott végre az Orvosok Határok Nélkül szervezet, miközben ezen vakcinák közül többet a Sanofi Pasteur állított elő, egy francia gyógyszerészeti cég, melynek fő részvényese a Rothschild-csoport.

Természetesen a Rothschildok működtetik szinte a világ összes kereskedelmi magánbankját, s van egy körülbelül 500 trillió dolláros családi hálózatuk. Ők azok ezen a bolygón, akik profitálhatnak ebből az egészből.

Prenoszil Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Az összeesküvés gyakorlata Afrikában

  1. A 2. okban leírtaknál finomabb(?) módszert alkalmazott úgy 10-20 évvel ezelőtt egy magyar nevű tanácsadó, aki észrevétlenül szabadította meg az egy egyik afrikai államot az arany- és gyémántkészletétől.A befektetésnél bukott meg.
    Ám a genfi székhelyű segélyszervezetet sem kell félteni. Még a ‘6o-as években az ismert jelzéssel, helikopterrel szállították a fegyvereket Afrikába. Aztán az előre megbeszélt, kietlen helyen való leszállás után eltávolították a védelmet nyújtó fóliát…

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: