Az ország háza, a mi házunk! – Miért űzték ki belőle a karácsonyt?

Az izraelita ünneplések közben, évtizedek óta először, elmaradt a karácsonyfa-állítás a budapesti Parlamentben.

Ismét feldíszítették a Kossuth teret, hogy a magyarok együtt gyönyörködjenek a mindenki karácsonyfájában. Bizonyára sokan el is fognak menni a fővárosiak közül a gyermekeikkel, hogy megcsodálják a hatalmas fenyő szépségét. Együtt örülhetnénk mindannyian a kormányzat ajándékának, ha nem ismernénk a szigorú, kérlelhetetlen tényeket: Ki vagyunk rekesztve az országunkból, és annak szimbólumából, a Parlamentből is.

Hirdetés

Egy nemzetközi egyezmény alapján már a szent korona is el van zálogosítva! Miért?
Országunkat mindenestől elzálogosították, a Világbanknál a pártlistán választott képviselőink:
,,Idén eddig csaknem havi 100 milliárd forinttal nőtt a múlt év végén 14 705 milliárdos adósságállomány, és már 2026-ra is van 135 milliárdnyi visszafizetni valónk.” (index)
Minden egyes magyarra kicsivel több, mint 8 000 000 Ft adósságteher jut, és aki ki meri nyitni a száját, az elmehet, de előtte jól elnáspángolják:

A magyarok megveretését az a Gyurcsány klán rendelte el, amely a képen a Dohány utcai zsinagógában vesz részt az országhódítók hanuka ünnepén.

Simon Peresz Magyarország felvásárlásáról tájékoztatja az újabb bábkormányt.

Simon Peresz, és cionista csapata megvette a pápákat is….nem csak Manhattant, és Magyarországot

Orbán Viktor, Soros Görgy nevelt fia is az ő kezükben van.
Rogán Antal is a felvásárlók kezében van.
Gyurcsány Ferenc és a zsidók magas házból nézték végig a ország felvásárlása ellen tüntető magyarok leverését.

2006 ősze óta Magyarországon diktatúra uralkodik.

Az új európai Izrael lakói. Senki nem állítja meg őket!
De aki megpróbálja így jár:

2006 ősze óta itt ütik a békésen tüntetőket.

De várják az izraeli cionistákat.


Országunknak jó legelői, erdői, földjei és vizei vannak. A cionisták otthon félnek, mert az iszlám tengerében nem terjeszkedhetnek tovább. Terjeszkedhetnek tehát Európában, pontosabban Magyarországon. Simon Peresz 2007 októberében már bejelentette, hogy ,,Felvásároljuk Magyarországot”. Azóta számos fővárosi, és vidéki ingó – és ingatlan vagyon került a cionista üzletemberek tulajdonába. Az ország felvásárlása tehát elkezdődött.
Amint azt már megszokhattuk, a látszat kedvéért még mindig Magyarországnak hívott gyarmat héber urai bizonyos időközönként ellátogatnak kis hazánkba, hogy emlékeztessék az alattvalókat, kinek szolgálnak, s bölcs iránymutatásukkal szabják meg a tartomány további sorsának alakulását. Ilyenkor kormány és parlamenti ellenzék versengve csúszik hason a kenyéradó gazda előtt, hűségét és alázatosságát bizonyítva, s szorgos meaculpázások közepette lesik alázattal az új parancsokat.

Hanuka ünneplése állami támogatással a fővárosban

Hanuka a zsidó vallásuaknak egy nyolc napig tartó ünnepe. Egy történelmi eseményt ünnepelnek meg ilyenkor. Mégpedig egy csata emlékét, amikor is két és fél ezer évvel ezelott maroknyi lázadó csapat gyozelmet aratott az elnyomó görögök ellen. A gyozelem azért volt fontos, mert a vallási és kulturális örökségüket védték meg ezzel. A Hanuka ujjáavatást jelent és az ünnep szimbólumai és szokásai arra emlékeztetik az ünneploket, ne térjenek el a hitüktol, hanem évente újítsák fel azt. A történet a Makabeusok második könyvében található.
Hazai ünneplése azt fejezi ki, szimbolikusan, hogy immár a magyarságot is legyőzte egy maroknyi zsidó üzletember, akik Simon Peresz izraeli elnök 2007-es szavai szerint a – politikusokon kívül – mindent fel fognak vásárolni Magyarországon.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M]

Mindezen nagy izraelita ünneplések közben, évtizedek óta először, elmaradt a karácsonyfa-állítás a budapesti Parlamentben.

A szocialista Szili Katalin házelnök takarékosságra hivatkozva törölte ezt a luxuskiadást. A meghívott gyermekek baseball sapkát kaptak Jézus születésének ünnepén, a magyar országgyűléstől. Takarékossági okokból idén nem állít karácsonyfát az Országgyűlés – jelentette be december elején a házelnök asszony.
A döntést szó nélkül vette tudomásul minden parlamenti párt, a sajtó is elintézte egy mínuszos hírrel.
Azon sem mélázott el senki sem, hogy az Országgyűlést már csak reklám céljából is vagy száz cég ajándékozná meg egy karácsonyfával, tehát különösebb kiadás nélkül is lehetett volna fája a Parlamentnek, ami egyébiránt még a legateistább Kádár-érában sem maradt el!!
Most tehát elmaradt a karácsonyfa-állítás. Volt viszont hatalmas menóra állítás, az ókori zsidó győzelem emlékére:
Karácsonyfára, magyar ünnepre nem telt, nyolcnapos hanukára igen!
Lássuk, mire telt még a szocialista-szabaddemokrata vezetésnek:
118 millió forintot költött a Miniszterelnöki Hivatal 2007-ben 19 tanulmányra, amelyek az élettársi viszonyról, az adótudatosságról, a hálapénzről, és a kormány – lakosság közötti kommunikációról szóltak.
120 millió forintba kerültek a meg nem épült kormányzati negyed pályamunkák.
1,1 milliárd forintba került a 2008 márciusi népszavazás előtti szocialista kampány, amely a három nemre buzdította a polgárokat.
400 millióba került az Egészségügyi Minisztériumnak az egészségügy reformjáról szóló kampánya.
7,2 milliárd forintba került a rendszerváltás óta, a három szocialista kormány által megrendelt elemzések, és tanácsadói díjak kifizetése.
Nem soroltam fel a ,,kisebb” kifizetéseket, adjuk össze a számokat:
8,938 milliárd forint!
Jól jegyezzük meg ezt az évet: már 2006-ban likvidálták a magyar törvényhozásban a karácsonyi jelképek közül a kereszténységre utalókat, nem állítottak karácsonyfát sem, egyszersmind a magyar gyermekek amerikai ruhadarabot – baseball-sapkát – kaptak a szocialista magyar házelnöktől, aki egyébként szívesen hivatkozik hívő katolikusságára.
Ez a zsidó kultúrát előnyben részesítő, és a kereszténységet mellőző magatartás is bizonyítja, amit már évek óta sejtettünk: új honfoglalás zajlik, az új európai Kánaán birtokba vétele, csak most nem karddal – mint a filiszteusok, és a palesztinok ellen – hanem pénzzel, hazugsággal, és Gyurcsány népirtó reformcsomagjával megvalósítva.
A hanukát állítók azt hiszik, hogy már legyőztek bennünket, hun-szkíta magyarokat, és a végső behódolásunk már csak idő, valamint a gyűlöletbeszédről szóló törvény hatályba helyezésének kérdése.
A gyűlöletbeszédről való törvényre azért van szükség, hogy a még maradék nemzeti ellenállást is véglegesen megtörjék a magyarságban.
Mivel nemzeti vagyonunk már alig maradt, a nagy része izraeli tulajdonban van már, le kell törni a bennszülöttek nemzetért aggódó kiáltásait.
Ne csodálkozzunk a magatartásukon: odalent délen, Izraelben 1948 óta ostromállapotban élnek, nyugalmuk nincsen, de hogy erről főként ők tehetnek, azt nem is merik el semmilyen fórumon. A magyarság hála Szent Istvánnak, és a Szent korona eszménknek – amely biztosítja a nemzetek egyenlő jogait – mindíg befogadó volt, így a zsidóság is igen jól érezhette magát itt évszázadokon keresztül.
Hála bőtermő síkságainknak, mienk Európa kertje, éléskamrája, ha úgy tetszik, az európai Kánaán. Kiszely István írja: ,,a magyarság tiszta keresztyén hittel, és egy csodálatos istenfogalommal érkezett a sokistenhitű, pogány Európába. Hála bőtermő síkságainknak, mienk lett a tejjel-mézzel folyó Kánaán.”
Logikus tehát, hogy egy örök háborúban álló nép másik hazát, bőtermő Kánaánt keres, ahol békében gyarapodhat. Hova menekülnek tehát a zsidók? Ide hozzánk, Magyarországra!
Az ország háza immár az ő házuk, az ország vagyona immár az ő vagyonuk, neked, kedves magyar honfitársam, marad egy kivilágított karácsonyfa az Országházon kívül, de a vacsorára már nem hívnak be!
,,A magyar nemzet háromszáz esztendőn át sokat szenvedett. Török és tatár dúlta édes hazánk kebelét, és a királyok idegen gonosz tanácsosai, és a hazának háládatlan fiai sokszor elárulták e szegény nemzetet, de mióta Isten e világot megteremtette, soha még oly ocsmány árulást nem hallott az embernek fia, mint aminővel most hazánkat meg akarják ölni a hitszegők. Ha most a magyar nemzetnek minden fia, aki csak karját bírja, fel nem kél, hazáját védeni, akkor kiirtanak saját hazádból, szegény magyar nép! Országodat, mit őseid vérrel szereztek, árulással szétrabolják. Ki fognak irtani az élő nemzetek sorából, hogy szegény hazádnak még csak neve se maradjon fenn.”
(Kossuth Lajos, 1848)
Készítette:
Iványi Sándor

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások


5 thoughts on “Az ország háza, a mi házunk! – Miért űzték ki belőle a karácsonyt?

 1. Talán nem is olyan sokára, de mindenkinek el kell számolnia tetteivel az egyetlen igaz bíró, az Isten előtt ! Simon Peresznek, Gyurcsány Ferencnek, Szili Katalinnak, bárkinek, vagy nekem ugyanúgy.
  Emberileg elképzelhetetlen lesz az égi Ítélet !
  A Biblia azt mondja: ” Ha Isten velünk, akkor ki lehet ellenünk?”
  Nincs is más dolgunk tehát, hogy higgyünk Istenben, Ő a rendelt időben jönni fog! Talán holnap?Minden lehetséges! Addig is tegyük a dolgunkat, a szívünk szerint valót, cselekedjük meg az igaz dolgokat, és mint Isten hűséges munkatársai, segítsük Őt Ítélete, elszámoltatása, előkészítésében…
  És akkor majd jobb(ik) lesz a világ !
  “Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.”

 2. A fenti cikkben foglaltak már a végjáték végjátékát képezik . Bőven lenne okunk az elkeseredésre , ha nem változna semmi . De változni fog , méghozzá hamarosan és gyökeresen . Egy kis izelítő a közeljövőből : az ” alkotmány ” , az adósság , a pártrendszer eltörlése , a Királyság és egész Magyarország visszaállítása stb . stb .

 3. Olvasom, hogy “2006 óta Magyarországon diktatúra van”. Aki ezt írta, az még nem élt diktatúrában (esetleg 1988 előtt.)
  Melyik diktatúra parlamentjében működhet ellenzék?
  Melyik diktatúrában működhetne zavartalanul és egyidejűleg a Népszabadság, Népszava, Kuruc.info, Hunhír, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, EchoTV…?
  Hol, melyik diktatúrában engedélyeznék szinte naponta a máskéntgondolkodók tüntetéseit?
  Diktatúra politikai foglyok és kivégzések nélkül?
  Mégegyszer kérdezem: ki írta le ezt a marhaságot?

  1. Kedves Zoltán!
   Milyen ellenzékre gondolt Ön?
   Hiszen a pártok 1989 óta a külföldi érdekeket szolgálták ki!!
   Az igazi ellenzék a Parlamenten kívül van!
   A lapok sem pártfüggetlenek, és a kurucinfo-t is többször leállítatta a balliberális hatalom. Mondjon egy független lapot! ( csak az interneten létezik)
   A másként gondolkodókat itt jól elvereti Gergényi, Lampert, és Draskovics az utcán!!! A politikai foglyok 2006 ősze óta szaporodtak meg, őket a Nemzeti Jogvédő Iroda védi.
   Én diktatúrában születtem 1969-ben, és azóta is abban élek, sajnos. Szabadságunk záloga a 444-ben eltörölt Szent korona Történelmi Alkotmányunk lenne, és az EU-tól való elszakadás.
   Ha végigolvasta volna az írást, akkor legalul látta volna a nevemet!
   Maga hol él, hogy ezeket nem látja??

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Ki kell tiltani a tótokat az EU-ból – A Trianon Társaság Békéscsabai Szervezetének tiltakozása
Vass István: Bíróságosdi
Elhunyt Pongrátz Ödön
Close