Az (orosz) zsidó maffia világszervezete

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kép csak illusztrációA világ maffia történetében az átlagemberek szemében az olasz maffia a legismertebb. Eleve az elnevezés is innen származik, de az hollywoodi filmek hatása is ez az ismert. Mára azonban ezt a nézetet meg kell változtatni. Ma a világ legnagyobb maffia bűnszervezete a zsidó maffia, melynek a legmagasabb vezetői mind orosz zsidók, tehát nyugodtan mondhatjuk, az orosz zsidó maffia.

Ez a maffia, még ha bizonyos helyeken össze is ér a bankár és egyéb zsidó pénzügyi körökkel, nem azonosak azokkal. Ez nem a fehérgalléros zsidó bűnözés, hanem az igazi alvilágból nőtte ki magát. Az olasz maffia óvatos, még keresztényi alapokon állt belső normákkal rendelkezett. Persze ez sem riadt vissza a gyilkosságoktól, erőszaktól. Az zsidó maffia azonban ezerszer brutálisabb, méretében ezerszer nagyobb, bűnei mértékéhez képest az olasz maffia csak kifutófiú.

Erről egy elég átfogó könyvet jelentetett meg egy szintén zsidó, Friedman nevű ember. A könyv azonban csak egy szál, ezt orosz elemzők több más könyvből, újságcikkből, hozzáférhető katonai, nemzetbiztonsági, és banki jelentésből szerzett adatokkal kiegészítve készítettek el egy elemzést. Az elemzés olyan komoly szálakat érint, mint a Bush kormány, vagy a CIA.

(Hozzátesszük, hogy Friedmant a könyvért jutalmul a zsidó maffia kivégezte)

Az elemzés linkje:

http://www.iraq-war.ru/article/207682

Maga az a tény, hogy a zsidó maffia, (vagy orosz maffia, a kettő ugyan az lenne, csak hát nem sértegetjük az oroszokat azzal, hogy összekenjük őket a zsidókkal) sem a sajtóba, sem más médiába soha nem kerül be, nem vonják eljárások alá, jelzi, hogy mekkora erővel is rendelkezik. Van azonban egy érdekes szála is a történetnek, mégpedig az, hogy azokban az országokban voltak a másodlagos fő fészkeik, ahol most a legnagyobb ellenségeik vannak hatalmon. Oroszország, Venezuela, és az olaj kitermelő arab országok. Talán nem véletlen, hogy ezek fordultak szembe először.

A történet igazából a XX. század elején kezdődik, az oroszországi zsidó szabadkőműves páholyok működéséből kiindult, azok kapcsolatrendszerén kiépült bűnöző szindikátusok elindulásával. A Lenin bandák és bolsevik ideológusok pénzelése mellett kirabolták a cári és állami vagyont, bankokat. Eljárásaik, és bolsevisták eljárásai nagyon hasonlítottak egymásra, szabadon csináltak amit akartak. Ezek keze elég alaposan benne volt a cári rendszer megbuktatásában. A későbbi Szovjetunió bürokratikus rendszerének jó részét a zsidók adták, ezáltal beépülve rengeteg állami szervezetbe, államhatalmi gépezetbe, állami végrehajtó szervbe. Az igazi, világot átszövő gazdasági fellendülésük azonban csak a hetvenes években kezdődik. Ekkor éri el (Lyndon B) Johnson elnök a Szovjetunióban, hogy az oroszországi zsidókat könnyen kiengedjék az USA-ba. És megindul egy hatalmas kiáramlás, főleg a nagyvárosok felé. New York hamar megtelik az orosz zsidókkal, és a bűnözés azonnal a sokszorosára növekszik. A kemény orosz világból jött zsidók sokkal keményebbnek mutatkoznak, mint a „civilizált” olasz maffiózók, és hamar ki is ütik őket a nyeregből. Brutalitásukkal, jellemtelenségükkel pillanatok alatt veszik át a helyüket, nyomukban csak gyilkosságok, rablás, erőszak, halál járt.

Szinte azonnal kapcsolatot létesítenek az otthon maradt zsidókkal, és kiépítenek egy fekete kereskedelmi hidat New York, és Odessza kikötője között. A feketekereskedelem hatalmas méreteket öltött, melyben közrejátszott a szovjet bürokráciába beépült hittestvérek hada, könnyen lefizethető hivatalnokokat biztosítva. Óriási mennyiségű pénz áramolt a Szovjetunióba, de közben folyt az állami gazdaság iszonyatos mértékű lerablása. Az innen befolyt összegből a New York-i zsidó maffia azonnal hatalmi munkába kezdett. Lefizetett, beépített önkormányzati képviselők, bírók, megkezdik az olasz rivális kivégzését. A felállított zsidó „népbíróságok” azonnal ítélkeznek, és a maffiának felébredni sincs ideje. Nyilvános kivégzések tömkelege történik meg az utcákon fényes nappal, teljes büntetlenség mellett.

Ezek után a zöld utat kapott zsidó maffia hatalmas csalási, hamisítási ügyekbe kezd. Pénz és gyémánthamisítás, csempészáru, kábítószer kereskedelem. A zsidó maffia elköveti a legzseniálisabb politikai húzást. Komoly összegekkel támogatja Nixon elnököt, aki cserébe létrehozza a zsidó szegénységi programot, ami egy felügyelő szerv. Ez vizsgálná valójában a zsidó vagyongyarapodásokat. Vezetője pedig egy rabbi lesz, Ronald Greenwald. Betekintést kap minden gazdasági manőverbe, felügyeletet minden gazdasági bűncselekmény vizsgálata felett, és minden gazdasági FBI nyomozás felett. Ezáltal az összes maffia céget kellő védelemmel, információval tudta ellátni. Az ő keze volt abban is, hogy az állam rengeteg zsidó művész kapott fel, és hatalmas összegekért vásároltak fel „műveiket”, reklámot csinálva ezzel sok tehetségtelen zsidó művésznek, vagy hatalmas összegekkel támogatták munkájukat, kiállításaikat.

Az elemzés rámutat, hogy később olyan mértéket öltött a feketekereskedelem és állami vagyon szétrablás A Szovjetunióban, hogy az állami gazdaság szinte összeomlott, és majdnem kizárólagosan a feketegazdaság tartotta fenn a halott kommunista rendszert. A Szovjetunió gazdaságának egyik hajtóereje az 1970 es évek végére maga a feketegazdaság lett. Ez a 80-as évek végére oda vezetett, hogy a feketegazdaság körül mozgott minden. Senkit sem érdekeltek az ország igazi érdekei, sem a hadsereg, sem semmi más, csak az, hogy a feketegazdaságon keresztül miként tud előnyhöz, pénzhez, hatalomhoz jutni.

Valójában abban, hogy az USA későbbiekben „legyőzte” a Szovjetuniót, nagyon sokban benne volt a zsidó maffia bomlasztó keze. Voltaképpen neki köszönhető.

Megkezdődik a zsidó szervezetek támogatása, mint például a héber segélyező szervezet, vagy a  Holokauszt Alapítvány, más izraeli betelepítő szervezetek, és sorolhatnánk végtelen sorban. Egy Marat Balagula nevű zsidó Brooklynban megvásárol egy vendéglőt, (Brighton Beach) és ennek emeleti helységében kezd működni a zsidó rögtönítélő bíróság népbíróság néven. Igazából ez volt a legfontosabb toborzóiroda is. Hatalmas zsidó csoportokat hoztak létre, melyek büntetlenül dolgozhattak a városban, és a város vezetésének is a nagy részét ők adták. Sokkal gyorsabban, és erőszakosabban működött ez a bíróság, mint az állami. Végül is egy állam az államban lett a szervezetből.

Egy alkalommal (mutatván micsoda pénzek mozogtak Balagula keze alatt) egy véletlen folytán megbukott csempész, a Szovjetunióból kicsempészett 175 000 dollár értékű gyémánttal bukott meg. (Akkor! a szerk.) És ilyen jellegű szállítmányok szinte mindennaposak voltak a nagy rablások, és más súlyos bűncselekmények mellett. Mivel a KGB-ben is rengeteg zsidó volt, ezért a zsidó maffia nagy kapcsolatokkal rendelkezett ezen a téren is. Hamis vízumokat, engedélyeket hamar beszerezhettek. A szovjet rendszer szétesésekor nagy személyi áramlás folyt a KGB romjai közül a zsidó maffiába.

A második legnagyobb ember a zsidó maffiában szintén egy orosz-zsidó Szemjon Mogilevich. Több milliárdos csalások, pénzmosások. Egy ideig Izraelben élt, és elrabolt orosz, ukrán nőket kényszerített szexrabszolgaságra. Az ilyen kuplerájok színe javát ő működtette egész Izraelben. Azonban nem sokáig volt ott, mivel kijelentése szerint nem jó ott, mert túl sok a zsidó. Ránk nézve, magyar vonatkozásban sajnos az ő neve kiemelkedő. Ugyanis Mogilevich szerezte mag a magyar hadiipar feletti teljes ellenőrzést. Beleér a keze a leszerelt fegyvereink eladásába, illetve elherdálásába. Így már érthető, hogy lehet egy egész hadsereget, elajándékozgatni, elherdálni. A bevétel az ő zsebükben landolt. Valamennyi volt VSZ ország fegyverüzletében, éppen ezért a titkosszolgálataiba is benne van. Ezért tehetett olyan kijelentést, hogy ő egy fenyegetés egy személyben. Kezében vannak a leszerelt hadseregek fegyverzetei, ágyúk, harckocsik, gépesített gyalogsági fegyverek. Sőt, a keze elér még az atom technológiákig is, ezáltal beleszólása van a fűtőelemek kereskedelmébe is. A Manhattan Bankon keresztül közvetlen kapcsolata van a Rockefeller társasággal. Szerencse, hogy bizonyos német, francia, orosz körök már vadásznak rá.

A zsidó maffia rátette kezét egész Las Vegasra is. Tudvalévő, hogy irdatlan mennyiségű pénzt herdálnak el itt, mely nagyrészt igazolhatatlan fekete jövedelem. A maffia megbízásából készült film, a „Kaszinó” pont ezt a folyamatot akarja el mismásolni, és az olasz maffia nyakába varrni az ott történt gyilkosságokat, bűncselekményeket.

Balagula hatalmas zsidó birodalmat hozott létre. Minden helyet, ahol a fekete pénzek gazdát cseréltek ők uralták. Kábítószer, prostituáltak, éjszakai szórakozóhelyek, kaszinók. Kiterjedt üzleti kapcsolatok Szaud –Arábiával, Észak-Afrikával, Európával, dél-amerikai országokkal. Hatalmas hajóflottával, fuvarvállalatokkal, benzinkutakkal, üzemanyag elosztó állomásokkal. Valójában a hatalom igazi záloga a kőolajüzlet nagy hányadának megszerzése volt. Az egész Bush kormányzat mögött ez a társaság állt, név szerint Nathan Sharansky közvetítésével.

Hogy válhatott a zsidó maffia ilyen erőssé?

Az etnikai alapú rablóbandák, maffia alapú képződmények jellemzők az utóbbi évtizedekben. Csecsen, arab, olasz, ír, stb. maffiák léteznek. Hatalmuk azonban elenyésző a zsidó maffiához képest. Ennek egyik oka az, hogy a maffiák mindig rendelkeztek valamilyen erkölcsi értékrenddel. Legyen ez, bandaszellem, bűnszövetség, betartottak bizonyos erkölcsi normákat. A zsidó maffiának semmilyen normája sincs. Egyszerűen kérdés nélkül ölnek gyerekeket, nőket, bárkit. (Sőt, a zsidó elfajzás miatt még örömüket is lelik az ártatlanok testi – lelki kínzásában, főleg a gyerekek és a szép nők terén) Teljesen öntörvényűek, semmi gátlás vagy fék sincs az emberek vagy társadalmak irányában.

A mai háborúkban mindenütt érezhető a kegyetlenségnek az fajta megjelenése, amit ezek a körök képviselnek.

Hogy juthatott mégis odáig ez a hatalmas rendszer, hogy recseg – ropog, és összedőlni készülődik?

A megoldás valahol a zsidók lelki világa, és a nemzsidó emberek lelkivilága közötti különbözőségben rejlik. Ez a fajta küzdelem azonban erősen vezető személyhez (személyekhez) kötött. Az, hogy most az újjáéledő orosz birodalom szembefordul velük, holott a kezükben volt a KGB is, az Putyinnak, és a mögötte álló nemzsidó KGB erőknek köszönhető. A zsidó maffia túlnőtte magát. Egyre több embert kellett lefizetnie, és egyre több emberben kellett megbíznia. A fő gond az, hogy a zsidók nem csak megszerezni, hanem elkölteni is akarták a pénzt. A nagy amerikai álom, luxus, hajók, drága autók, luxusprostituáltak mind – mind kivonták a munkából a zsidókat, és nemzsidókkal helyettesítették. A háttérben azonban nem csak a zsidó erők tevékenykedtek, hanem a nemzeti öntudat is. Putyin hatalomra jutása egy hatalmas, nagyon gondosan előkészített hadművelet volt. A Jelcin ellenes puccs, és ennek kapcsán Putyin bizalmi helyzetbe hozatala, a KGB kiismerhetetlen sokarcúsága, a megtévesztő tárgyalások külfölddel és belfölddel egyaránt, mind – mind ennek a részei voltak, miközben hatalmas katonai nacionalista erő állt mögöttük, azokból a körökből, akik közvetlen szemlélői voltak a maffia tevékenységének. Őket testközelből érintette a Szovjetunió szétrablása, haderejének kiszolgáltatása. A félelem több ilyen témájú mozifilmben is előbújt, ahol ezek az erők mindig gonoszak, és a békésen fosztogató nyugati demokráciákat akarja elpusztítani. A félelemnek volt alapja, de tenni semmit nem tudtak. Ahol az esztelen erőszak kevés, ott a zsidónak már nem túl sok szerep jut. Ott szintén lefizetni kellene valakit. De mi van akkor, ha már nincs kit lefizetni ezeken a szinteken? Ha valamennyi tárgyaló ismeri a zsidót, és a tárgyalások mögött húzódó szándékot? Akkor bizony baj van. Nekik. Minél többet markoltak, annál kevesebbet fogtak! Kifolyik a kezük közül szépen lassan minden.

Mit lehet tenni? –  kérdezik az elemzés írói. Ez a rész kifejezetten az orosz vonatkozást szemléli, a mi részünkre csak annyit nyújt, hogy láthatjuk, az orosz nacionalista erők is egyetértenek a mai orosz folyamatokkal (bár sok esetben radikálisabbak lennének, ami ma még külügy terén elhamarkodott lépés lenne). A hatalom központosítása, a javak leosztása felelősségteljes személyektől, a gazdaság fellendítése úgy, hogy folyamatosan vonatják ki a zsidó tőkét, és saját vagy más tőkét vonnak be helyette mind – mind erősíti Oroszország pozícióit. Természetes,hogy itt egy lassú folyamatról beszélünk, de ez a folyamat gyorsuló tendenciát mutat. Olyannyira, hogy a jelenlegi orosz hatalom kijelentette, a legdurvább eszközökkel kezdi meg a feketekereskedelem, a maffia tevékenységek felszámolását, ami ennek a szervezetnek még ma is a legjelentősebb bevételi forrása. Egyszerűen likvidálni kell őket, mondta Medvegyev elnök. A „fehér” gazdaságból pedig egyre drasztikusabban szorítják ki őket. Ez a világ valamennyi jelentős gazdaságára jellemző most.

Mindezeknek a folyamatoknak a tudatában jól jegyezzük meg: a zsidók hatalmát, erejét, felsőbbrendűségét bizonygató könyvek, cikkek, kiadványok, bármilyen szándék vezérli is pró vagy kontra, a zsidók érdekeit szolgálja. Semmi másra nem jók, mint azt bizonygatják az emberek felé, a zsidó hatalmas, semmit sem tehetünk ellenük, inkább maradjuk csendben. Tehát kezeljük ezeket az írásokat a helyükön.

Vegyük végre tudomásul, hogy a gondosan, sok száz év alatt felépített (gyarmat) birodalmuk esik szét. Napról napra gyengébbek, a másik oldal pedig napról napra erősebb. Nem becsüljük alá őket. Hatalmas pénzekkel rendelkeznek még, jelentős tényezői a világnak. De már kifelé mennek, leszálló ágban vannak.  Ennek a folyamatnak a vége nem lehet más, mint az, hogy a zsidó maffia összezsugorodik, majd összeomlik. Egyes részei a túlélésre apellálva háttérbe húzódnak olyan helyeken, ahol még számíthatnak némi nyugalomra. A nagyvilági hatalmuk egészen bizonyosan megtörik, ez már most szemmel látható jeleket mutat. Nem mondjuk azt, hogy megszűnik, és örökre eltűnik a föld felszínéről. De hogy mai jelentőségét elveszti, az bizonyos, és ez némi reményre ad okot, hogy a nemzetek nemsokára fellélegezhetnek az 500 éves zsidó terror alól.

Gyártó István – Jövőnk.info
http://www.jovonk.info/2010/01/20/az-orosz-zsido-maffia-vilagszervezete

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük