KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az izraeli akció „állami terrorizmus”

Taip Erdogan török miniszterelnök követelte, hogy Izrael haladéktalanul engedje el azt a török zászló alatt haladó hajót, amely részese volt a „szabadság flottillája” elnevezésű nemzetközi akciónak. „Bármilyen motívummal is próbálja magát igazolni Izrael, amit tett az állami terrorizmus”- jelentette ki a kormányfő. Az incidens kapcsán Erdogan megszakította latin-amerikai körútját. Visszahívták Törökország izraeli nagykövetét. Ankara követeli a Biztonsági Tanács rendkívüli ülésének összehívását.

Forrás: http://hungarian.ruvr.ru/
Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Az izraeli akció „állami terrorizmus”

 1. Izrael állam akkor lesz kénytelen beilleszkedni a nemzetek közösségébe, ha saját határain kívül élő „zsidó honfitársai” kényszerítik majd erre. csodálkozni fognak, ha a palesztinok ellen épített fal a saját karanténjuk lesz. Előbb utóbb pedig eljön ez a nap is. Az a tolerancia, amit magam is éreztem 20 évvel ezelőtt, mára semmivé vált. gyanítom nem vagyok egyedül. Kíváncsi vagyok a Nobel béke-díja obamára- bár lefogadom Hillary Clinton fog megszólalni: legjobb esetben ide és oda is vág egyet, de jizráelt nem ítéli el. De mert Obama bejelentette, hogy többé nem használják a „terrorizmus elleni háború” szófűzést, várom mit fognak „új beszédül2 kiötleni.

 2. „Izrael, amit tett az állami terrorizmus”ki fogja ezt hangosan említeni hazánk parlamentjében??Hiszen egy NATO szövetséges ország miniszterelnöke jelentette ezt ki!Most egy szövetséges a fontos,vagy egy nem NATO tag izrael??Hazáknak EL KELL ÍTÉLNI ezt a gyilkos akciót!Vagy csak”hátsó”tisztitásra alkalmasak a nemzei korány tagjai?

 3. Nemzetközi vizeken hajóztak, számtalan ország zászlaja alatt. Izraelnek nem állt jogában a hajók fedélzetére lépni, nem hogy még útjában feltartóztatni, és azokat saját felségterületére kényszeríteni, magyarul elrabolni, mi több különös kegyetlenséggel, katonai rajtaütést végrehajtva, miközben civil embereket mészárol le. Izrael a Föld legpofátlanabb, és legterroristább műállama, amely már eddig is sok borsot tört az emberiség orra alá. Meg kell találni a vezetőit, és az ezeket támogató globális szélhámosokat, és egytől egyig kinyiffantani azokat. Nálunk is vannak egy páran, akik támogatják ezeket a zsidó férgeket. A tendencia azonban ezek felismerése, és nagyfokú elutasításuk irányába mutat, és ennek a vége a likvidálásuknak kell, hogy legyen, a béke megőrzésének céljából. Ki kell vágni a férgesét az emberiség testéből, mert ezek a saját rothadtságukban érzik jól magukat, az emberiség többi része vagy hozzájuk rothad, vagy elpusztul. Ezt meg kell előzni.

 4. Sajnos hiába figyelem a híreket, és hiába írtam a FIDESZ-nek, nem látom sehol a FIDESZ Izraelt elítélő nyilatkozatát. De hát hogyan is vbárnánk el tőlük, amikor ők nyíltan Izrael, és a Likud testvéreinek tartják magukat?
  Én FIDESZ kutató is vagyok, és nekem megvan a FIDESZ több nyilatkozata is, amikor egy apró Izrael elleni kődobás után nagy hangon kinyilvánították, hogy Izraelnek joga van a biztonsághoz, és hogy ők maximálisan a zsidó állam mellé állnak. (Orbán, és Rogán is többször kipában hajlongott az ideérkező cionisták előtt)
  Ez a kettős mérce, ami itthon is uralkodik: ha a zsidókra rászáll egy légy, abból elefántot csinálnak, és mindenhol fasisztákat, meg nácikat látnak, de ha a magyart éri a zsidók, vagy a cigók részéről támadás, akkor csöndben lapítanak!
  Bízom benne, hogy 2014-ben már a Jobbik fog kormányt alakítani.
  Utószó: el tudjátok képzelni, hogy Rákóczi, vagy Árpád vezér hajlong a zsidó vendégek előtt??
  Koppány, és Petőfi kellene ide, de nem egy, hanem 1000!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük