Az időjárás, mint fegyver

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az időjárás, mint fegyver… És nem véletlenül Még az élővilág is megzavarodott…

Ma meghökkentő etológiai megfigyelést tettünk. Idő: 2010. január 4. hétfő délután, naplemente előtt fél órával. Hely: Magyarország földrajzi középpontja közelében: Pusztavacs, Nyáregyháza, Pilis… térségében. Életünkben ennyi vadludat, egyszerre nem láttunk még a levegőben. 20-30, hatalmas V alakú csapatban repültek, – párhuzamosan, és egymás után, – jó néhány percen keresztül.

Több százan lehettek, de lehet megvoltak ezren is. Északkelet felől jöttek, és repülésük iránya, pontosan ennek az ellenkezője; délnyugat volt. Nagyon gyorsan húztak, repülési sebességük bizton elérte, ha nem haladta meg az óránkénti 100 kilométert. – Menet közben folyamatosan és hevesen kommunikáltak egymással. Persze itt nem az az érdekes, hogy vonulnak a vadludak. Hanem az, hogy mikor! Tél közepén dél felé, és kifejezetten sietősen. Ennek ellenkezőjét tapasztaltuk október végén, amikor még északra vonultak az égen. – Egyre inkább arra gondolunk, hogy felborult a vándormadarak több tízezer, ha nem százezer éves viselkedési rendje is. Mert pontosan az ellenkezőjét teszik annak, amit szoktak.

És ez nem lehet véletlen. Kétségbeesett védekezést gyanítunk részükről, a teljesen felborult és összekavarodott időjárással szemben. – Az állatvilág kezd megzavarodni, és ez nagyon rosszat jelent. A tél közepén, egyik nap előjönnek a föld alól a csigák, és kikelnek a szúnyogok(!) – másnap, már közel 40 fokot zuhan a hőmérséklet, és minden napfénynek beugrott élőlényt letarol, megöl. Eddig legalább az állatok ösztönösen tudták, mit kell csinálni, egy-egy szokatlan természeti jelenség, vihar, vagy netán időjárási katasztrófa előtt, – jó volt ha figyeltünk rájuk, – ez segíthetett a túlélésben. De most már az állatok sem tudják sokszor mit csináljanak, s ez is azt jelenti, hogy a szélsőséges időjárás változások, hőmérséklet ingadozások, – egyáltalán nem természetes dolgok. Sőt: nagyon is nem azok. Olyannyira nem, – hogy nem is Istentől való az, ami történik, – mintha beteg lenne a természet. Vagy megbetegítették! Éspedig szándékosan!

Széndioxid kibocsájtás, ipari szennyezés, gépjárművek égéstermékei… – indokolják hivatalosan a globális időjárás változás okait. „Globális felmelegedés az üvegházhatástól.” – Ám sokszor ennek pont a fordítottja tűnik valószínűnek, úgymint; „Globális lehidegedés” – hiszen nem egyszer inkább hideg rekordok dőlnek meg. Ám ez a legutóbbi karácsonyi majd húsz fok, amit egy -22 fokos iszonyú hideg előzött meg, – a legteljesebb zűrzavar képét mutatja az időjárásban.

Ami nem Istentől való.

Egy sátáni erő az, amely mindezeket okozza. Azt gyanítjuk, hogy egy vagy több sátáni akarat áll annak a hátterében, mely felelős a meteorológiai szélsőségekért, – az önmagából kifordult időjárásért, – a természeti katasztrófákért. Természetesen semmi sem az, aminek látszik, a néhány száz családból álló cionista világelit, – (mindössze kb. 30 ezer ember, – egy hihetetlenül törpe kisebbség) – jó cionista módon ködösít, mázol és pacsmagol. – A céljuk az, hogy fenntartsák uralmukat, a jólétüket, az egyre szaporodó gój emberiséggel szemben.

Ennek módja az, hogy egyre több és több embert küldenek a halálba, – a lehető legrafináltabb módszerekkel.

Az egyik ilyen módszer a „Weather Modification” az „Időjárás Módosítás” – vagyis az időjárás mesterséges megváltoztatása. Egyre több és több bizonyíték kerül a napvilágra arról, hogy miként követik ezt el elsősorban az amerikai kormányzat által fizetett cégek és alkalmazottaik. Repülőgépekről permeteznek olyan vegyszereket, amelyekkel szerintük a globális felmelegedést próbálják ellensúlyozni. Ezek olyan vegyszerek mint, (polymers és fémekkel, azaz, nagyon pici fém részecskékkel teíitett permetek,) amik a nap sugarait visszaverik, és így az „üvegház effektust” minimalizálják… (Ám egyre inkább kezd kiderülni az, hogy az a bizonyos „Üvegház effektus” is egy jó nagy humbug. Jó néhány cionista hivatalnok zsebét tömte meg az erről szóló kampány!)

Azám, csakhogy ez féligazság, vagy inkább csak negyed, – mert normális ember nem gondolhatja azt, hogy befolyásolni tudja a föld időjárását, hacsak nem negatívan. – Amit lényegében a „Természet bosszújának” is neveznek.

Nos, nem kellene feltételeznünk azt, hogy a cionista világelit buta emberekből állna. Mi inkább azt gondoljuk, hogy nagyon is okosak, – bár inkább a rafinált szó, erre a jobb szinonima. Mert teljesen tisztában vannak ugyan azzal, hogy az időjárást tartósan megváltoztatni nem lehet anélkül, hogy ez itt, vagy ott, nagyon komolyan vissza ne ütne a földön. Ennek ellenére csinálják. – Ami aztán őrült időjárást okoz, – hőmérsékleti szélsőségeket, – tikkasztó meleget, vagy szörnyű hideget, – vagy pedig olyan őrült viharokat, melyek azon emberek halálát okozzák, akik nem készültek fel erre. Akik nem tudták, hogy mi következik, mi zúdul a nyakukba, – tehát lépéshátrányban voltak azokkal szemben, akik számítottak minderre. (Lásd az őrült viharokat, például a 2006. augusztus 20.-it, vagy a legutóbbi hihetetlen égzengéssel és villámlással párosuló vihart, most, karácsony másnapján.)

Nos, akik megrendelik a kormányzatoktól, a világelit vazallusaitól a permetező repülőgépeket, azoknak nem is igazán az a céljuk, egyszerűen módosítsák az időjárást, – hanem az, hogy szó szerint megőrjítsék! És így a megvadított időjárást lényegében fegyverként használják fel az emberiség ellen. – Hogy fogyjon, egyre pusztuljon, s ne jelentsen táplálék, de legfőképpen víz konkurenciát a kiválasztottak kiválasztottjainak! Egyre több és több bizonyíték kerül a napvilágra arról is, hogy ezek az időjárási manipulációk nemcsak az Egyesült Államokban történnek, hanem Európában, így például Németországban is. Egyes jelentések szerint például, a cionisták kiszolgálójává degradálódott német légierő részvételével. Itt kell megjegyezni azt is, hogy a fentebb említett polymers és fémrészecskék megzavarják a radarokat, – aminek a jelentőségét talán nem is kell ecsetelnünk.

Ez a „Weather Modification” – a „Időjárás Módosítás” tehát lényegében nem más, mint a terrorizmus egy fajtája, amit éppen azok alkalmaznak, akik úgymond harcot hirdettek a terrorizmus ellen. És ami a korona az egész időjárási manipuláción az; nem elégszenek meg azzal, hogy majdhogynem kifordítják a sarkaiból a földet, – de még betegségeket is küldenek azokra, akik átvészelik a viharokat, a hideget, vagy a szörnyű hőséget. – Mert a permetező repülőgépek halálos kórt is szétszórnak, – most éppen az Új Influenza kórokozója van soron. Először Mexikó, majd a többi ország, így hazánk is, – de Ukrajna volt, amelyik a legintenzívebb biológiai támadást kapta.

A Sátán helytartói mindenütt jelen vannak, – az eljövendő Világkormány megbízásából. – És nem is mindig kell nekik csúcstechnikát alkalmazniuk. Magyarországon elég volt egyetlen brazil férfit végigsétáltatniuk az országon, még közel úgy fél évvel ezelőtt, – hogy letegyék a vírus alap variációját. Majd néhány ostoba ifjú manager, akik New Yorkban jártak, és hazahozták a budapesti Váci útra a kórt. És gyanítjuk, hogy sokszor még ennyi élő erőre sincs szükségük a kór terjesztéséhez. Elég arra egy kicsi, zsebben elhelyezhető gázspray, mellyel egy konkrét, célzott gáztámadást lehet intézni a kiszemelt célszemély ellen, – aki aztán vírusgazdaként funkcionál majd… de ez már egy másik írás témája lesz.

Az alábbi spanyol nyelvű videó címe magyarul:

„Ördögi porfergeteg”

El lehetne vitatkozni azon, mi jön ki a Boeing 747-esből; kerozin, avagy polymers és fémrészecskékkel teli, vagy pedig biológiai kórokozókat tartalmazó permet… – ezt a képernyőről megállapítani nem lehet. – De valami kizúdul a gépből, éspedig hatalmas mennyiségben… Ki tudja, a szó szoros értelmében, ki tudja, kinek a fejére, szemébe, tüdejébe kerül majd…?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6Yk_fnLMnzc]

Fort András, Szabad Riport Tudósítói Iroda

4 thoughts on “Az időjárás, mint fegyver

  1. Ha a képen levő madarakról van szó, azok így ránézésre kormoránok (vagy másik nevükön kárókatonák)
    pl. a Duna pesti szakaszán, akár az Erzsébet híd lábánál is csapatosan látható és „V” alakban repül a csapat….

  2. Azok libák! A kormoránok csőre hosszabb és hegyesebb,míg a képen a csőr láthatóan rövid.

  3. Az kétségtelen,hogy sok új vírus jelent meg mostanában,az is egyértelmű,hogy a cionistáknak érdeke a biologiai fegyver használata.Lásd mostanában mennyit hallani a kulancsok fertőzéséről.Az Én gyerek koromban is voltak kulancsok de a média sem ajvékolt ennyit róla és védőoltás sem volt.

  4. Az új Világhatalom mindenre képes,mert ez valóban a cionisták érdeke! Szerintük sokan vagyunk a „Föld bolygón”,és kevesebb rabszolga is megteszi.Élő példa ami most Hazánkban folyik: népirtás = genocidium!!! Szerintük „elég 6 millió Magyar”,de az sem baj,ha eltününk a saját Hazánkból!!! Nem fog sikerülni,mert nem hagyjuk magunkat,és maradunk csakazértis!!!de nem rabszolgának!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük