Az Európai Uniót egy idióta – vagy még rosszabb – irányítja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
juncker

2016. 06. 08.

Biztosan emlékszel még arra az atyai pofonra, amit Jean Claude Juncker kevert le Orbán Viktornak, miután keményen lediktátorozta.

Az eseményt mindenki a saját pártállása szerint értelmezte. Volt aki szerint Juncker egy fasz volt. A másik oldalon viszont tapsoltak, mert a demokratikus EU jóságos főnöke jól kiosztotta a rakoncátlankodó magyar Mussolini-t.

A helyzet azonban az, hogy Juncker nem csak Orbánt pofozta le.

És még csak nem is arról van szó, hogy verekedős kedvében volt az Európai Bizottság főbohóca.

Nem kell kétszer megnézned a videót, a megvilágosodához. Elsőre kiderül, hogy hol láttál utoljára a Junckeréhez kísértetiesen hasonlító mozdulatokat.

A kocsmában, zárás előtt, 15 fröccs után.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TnLeVSRrLVc]

Juncker részeg mint az ágyú.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1fASN9oYGdw]

Donald Tuskról pedig az egykori Jelcin egykori testőre jut eszembe, aki állandóan készenlétben állt, hogy megakadályozza, hogy a főnöke összeroskadjon.

Európa első embere.
Fasza.
Orientalista.hu – Sorkoz.blog.hu (Politikai Ateista)
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Az Európai Uniót egy idióta – vagy még rosszabb – irányítja

  1. Úgy lennék Junckerrel, mint amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten! Ám van ennél finomabb eszköz is, miután csak a fejen legalább 50 pont található, aminek egy-egy ujjal való, megfelelő érintése csodákra képes. Örök csodára.

  2. Nyiltan folytatódik a Brezsnyev-Honecker, Brezsnyev-Kádár csókolózás. Azt hihettük volna, hogy annak a rendszernek vége, de tudjuk, a kommunizmust is ők hozták létre, számoltak fel, akik ezt az újabb, EU-nevűt működtetik. Üdvözléseik is változatlanul, a szabadkőműves ceremóniából való. Amikor rituálisan seggbe kúrják egymást, azt csak nekünk nem mutatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük