KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az eu-s forrásokat érintő csalás gyanúja merül fel Cseh Katalin cégeit illetően (video with english title 📺 )

Cseh Katalin EU képviselőkeént minden energiájával saját hazája ellen dolgozik. Erről beszél Deutsch Tamás a Fidesz EP frakciójának vezetője legutóbbi angol feliratos twitter videójában.

Deutsch Tamás kifejti, hogy Cseh Katalin mindig korrupcióval visszaéléssel, pénzlenyúlással vádaskodik a kormánypártokkal kapcsolatban. Ugyanakkor Cseh Katalin és a családjához köthető cégek a hazai fejlesztési forrásokat és az uniós támogatásokat rendszerszintűen megcsapoló céghálózatként működtek. Miközben egyik oldalon az általa vezetett cég a 2024-es olimpia megszervezésére hivatkozva jutott jelentős, milliárdos nagyságrendű uniós pénzekhez,  közben pártjával, a Momentummal ezzel párhuzamosan az olimpia ellen kampányolt és megakadályozta annak megvalósítását – részletezi a tényeket Deutsch Tamás .

A kétszínűség magasiskolája az a mutatvány, melyet „botmixer” Cseh Katalin az utóbbi években bemutatott. Ráadásul értelmezésünk szerint azok a pénzek, melyek az olimpia megszervezésével kapcsolatban a Cseh „cégcsoport” kasszájába kerültek – mivel az olimpiát éppen ők fúrták meg – nem kerültek visszafizetésre, ott landoltak a számláikon. No, kérem, ez aztán sikkasztás a javából – mi legalábbis így gondoljuk (NIF).

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük