Az EU legfeljebb visszaad, de mi adófizetők valóban fizetünk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Én bizony EU-ellenes vagyok. Tudom, hogy nem vagyok ezzel trendi, de legalább nem hazudozok össze-vissza.

euro-övezet

Persze ha szilárd, önvédő és konföderációs alapú lenne, s Európai Közösségnek hívnák ma is, úgy legfeljebb a csatlakozási feltételeket szeretném módosítani. Hiszen az európai ősnép nemzetpolitikusaként, biz’ nem akarhatok semmi féle komoly feszültséget kelteni a Kárpát-medencében. A magyari népek őstelepesi földjén a harmóniát szeretném visszaállítani a népek közt. Én 2003. április 12 előtt is rendszeresen terjesztettem az igét, hogy az EU a gyarmatosításnak egy modern formája. Ennek ellenére akkor, több mint hárommillió magyar ember szavazott a csatlakozás mellett. Emlékezzünk csak arra is, hogy Budaházy György és barátai akkor is világosabban láttak, mint a pártpolitikusok nagy része, hiszen amit akkor mondtak az EU-ról, az ma már mindenki számára egyértelmű. Mára szó sincs arról, hogy bécsi cukrászdánk legyen, vagy hasonló. Hiszen jó, ha lakásárverezés nélkül tudják a bankoknak megfizetni a sápot, s így a már akkor emlegetett gyarmatosítás be is következett! .

Az ún. kvótanépszavazáson a választásra jogosultakból összesen 3 581 265 fő vett részt. Ebből 3 millió 260 ezer magyar szavazott nemmel arra a kérdésre, hogy az Európai Unió a magyar országgyűlés jóváhagyása nélkül is telepíthessen-e be migránsokat Magyarországra. Csakhogy ezek nem migránsok, hanem egy álcázott katonai invázió részei. Ha pl. a mezőgazdasági kvóták ellen is lehetett volna szavazni – hiszen azok tették rá a koporsófödelet a magyar vidékre – akkor bizony sikerült volna elcsalni még 1-2 millió magyart a voksoláshoz! Bár az összes választásra jogosult szavazó 39,4 százaléka utasította el a kényszerbetelepítést, de ez is mutatja, hogy nincs a pártoknak elég hitele. Ám nagyon nem szeretnénk, ha az állam átadná a szuverén bevándorlás-politikáját annak az Európai Uniónak, mely most ”béna kacsát” játszik és tárt karokkal fogadja azokat a muszlimokat, akik egyértelműen – vallási hódítóként érkeznek, másik munkakultúrából. Persze a liberálisok és a baloldal hazugságáradata kihasználja a Fidesz morális válságát, s állandóan a letelepedési kötvényeken, a lopásokon, a közvagyont kifosztó kormányon és politikusain csámcsog. Talán éppen ez lesz a legerősebb hatás majd a választásokon, s emiatt fog leszerepelni mind a két oldal 2018-ban. Nos ezért remélem, hogy a nemzetünk talpra áll pártok nélkül is: a következő választásokra!

Az EU-ba való csatlakozásunkról rendezetett népszavazáson 2003. április 12-én hárommillió ember vett részt, tehát sokkal kevesebben, mint az utóbbi kvótanépszavazáson. Sajnos minden ilyen eseményt, minden párt a saját politikai krédójának építgetésére használ fel. A pártpolitikai súlyát szeretné növelni minden hagyományos szerkezetű párt, s ezt sajnos ki is mondja minden pártpolitikus, legfeljebb az egyik ügyesebben, a másik kevésbé. Ám azt tudni kell, hogy a hazai munkabérek a legalacsonyabbak Európában, viszont az EU- által is megcsapolt ÁFA nálunk a legmagasabb. Tudom, hogy ez döbbenet, de ez a tény segít azon, hogy egyre kevesebb legyen hazánkban a munkanélküli. Sajnos elmennek Nyugat-Európába dolgozni, s így itthon lassan már valóban nem lesz munkanélküli, de sajnos magyar munkaerő sem! Ezt pedig nem orvosolja a kormány, pedig a magyar nép többet érdemelne! Az Unióba való belépést szavazók részvételi arányviszonya csak 37% volt, most viszont 45,62 százalék lett. Az EU-csatlakozás alapján váltunk részévé az Európai Uniónak, amely előbb gazdaságilag tette az országot tönkre a szakértőik segítségével, majd fokozatosan vonta a tagállami jogköröket magához. OV mostanában hangoztatja is, hogy vissza kell térni a nemzetek Európája gondolathoz.

Érdekes 2006 őszén magam is ezt hirdettem, de akkor senki sem figyelt rám. Ja, mögöttem nem áll egy liberálisból-konzervatívba igazoló média-párt, amely a Likudnak is testvérpártja. Ráadásul nekem nem fizette Soros a tanulmányaimat külföldön. Sőt nem vagyok egyetlen olyan civil erőnek sem a megbízottja, aki szeretné a hatalmat megszerezni úgy, hogy közben „pénzpórázra fűzve” kielégítse az idegen bankárkaszti igényeket. Számomra ugyanis a haza iránti hűségem, a közjó akarása nem valami pénzhatalmi küldetés, hanem a nemzetem szolgálata. Így nekem nem az a referendum érvényes, amit 37 % támogatott, hanem az, amelyet 45,62%! Írom ezt annak ellenére, hogy éppen én szoktam kiakadni azon, hogy a többségnek nincs szükségszerűen igaza. Ám ha a 37% érvényes volt, akkor a 45,62% mindenképp az! Csak segítsen bennünket a JóIsten, hogy valóban nemzetté épüljünk, s a nemzet a 2018-as választásokon képes legyen alulról szerveződve olyan képviselőket állítani, akik nem tagjai egyetlen pártnak sem! Mert az a cirkusz, amit most láthatunk a hazai, politikai-pártszínház előadásában, lassan felőrli azoknak az idegeit is, akik még itthon maradnának! Az EU pedig somolyog magában, mert a célt az agy és képzett munkaerő elszívást, tökéletesen szolgálja az összes tagállam kormánya és népe. Bár ez utóbbi tudatlanul és ösztönből teszi, de a kár olyan óriási, hogy a lassan valóban felszámolja a nemzeteket az unió.

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Az EU legfeljebb visszaad, de mi adófizetők valóban fizetünk

 1. „89-ben teli szájjal harsogták,a változást akarók,hogy „továris konyec,hogy nem kell az orosz elnyomás,kizsákmányolás, menjünk európába, „ruszkik meg haza. Ők haza mentek,és nekünk nem kellett európába kullognunk, ők jöttek ide. Szét lopni az országot. A hazai kiművelt,írástudók színe java örömmel sietett a segítségükre,annak reményébe,hogy talán nekik is leesik valami. Esett is,és nem csak valami,de a nyugat álla is,hogy némelyek „itthon pofátlanabbak lettek mint európai bűntársaik. Belejöttek a politikai pockok a privatizációba. Mára minden eltűnt a nyomorúságon kívül. Ennyire soha nem volt mélyen ez az ország a látszat ellenére ,sem erkölcsileg sem anyagilag. Úgy látszik az iskola(?) mégis hazudik, mert a legnevesebb(?) egyetemeknek sem sikerült megtanítani,hogy mi a jellem, és milyennek kell lennie egy Embernek.

 2. Azt eddig is tudtam,hogy Európa pénzéhes, áruló vezetői nem azért akarták, hog belépjünk a zunióba, hogy legyen kinek pénzt osztogatni.
  H.B.
  „Az emberszerű külső alatt egy lárva morálja húzódik meg, amely a zsákmányra nyáladzik és mindenre képes, hogy azt megkaparintsa, főleg ha van még hozzá hatalom is!
  Hazudni, csalni, lopni, megjátszani magukat, ez nem ár érte, a konc a fontos!
  Miért lehetséges ez? – kérdezhetnénk jogosan.
  Erre a válasz az: MERT NEM TANULTUK MEG MÉG MINDIG FELISMERNI ŐKET!!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük