KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az EU biztosjelölt szerint bölcsőde építéssel és segélyekkel meg lehet oldani a nők munkajogi kifosztottságát (videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai munkajogról kérdezte az egyik új EU biztosjelöltet az Európai Parlament ma délutáni meghallgatásán. Jourová asszony aligha lesz a multi élelmiszerláncoknál kizsákmányolt, agyongyötört magyar családanyák mentőangyala. Jogász létére meglepő módon bölcsődeépítéseket és szociális segélyeket javasol az önkényes túlmunka elrendeléssel, a munkaidő-beosztás vagy a szabadság tervezhetetlenségével, az önkényes felmondásokkal, illetve a mindezek miatti stresszből eredő megbetegedésekkel szemben. Szakmailag kifejezetten hibás megközelítés a munkaadók és a munkavállalók jogainak mesterséges szembeállítása is.

NIF

 

One thought on “Az EU biztosjelölt szerint bölcsőde építéssel és segélyekkel meg lehet oldani a nők munkajogi kifosztottságát (videóval)

  1. Addig képviseli némelyik csak a népét mig sikerül kijutni.Utána mint az agymosott , még azt is elfelejti, hogy becsület is van a világon.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: