KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az elnök beszédét háromszor is félbeszakította a tömeg – nyílt levél Ágoston András részére Délvidékre, Temerinbe

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Fotó: NIF
Fotó: NIF

Kedves András!

Természetesen évtizedes gyakorlatom tovább folytatva én is jelen voltam több „szélsőséges” magyarországi harcostársamhoz csatlakozva Marosvásárhelyen a székelység megemlékezésén és önrendelkezési küzdelmének nagy erőpróbáján minden olyan minősítésnek és jelképek viselésével felszerelve és megfelelve, amit a „hivatalos és az RMDSZ-szel kiegészített” román kormányzat és médiája szélsőségesnek és kitiltandónak minősített.

Most először fordult elő a Székely Nemzeti Tanács 14 éves történetében/ a 2002-ben a szatmárnémeti láncos templomban történt megalakítási deklarációtól számítva/, hogy a székely közkatonák ezrei „szóltak be” hangos és egyértelmű elutasító tiltakozással és rongy, áruló labancok minősítéssel, amikor a köztiszteletben álló elnökük Izsák Balázs a román kormányba belépő RMDSZ-szel történő politikai együttműködésük esetleges lehetőségét vetette fel beszédében.

Az elnök beszédét háromszor is hangos tiltakozással félbeszakító tömeg, nem az SZNT hiteles működését minősítette, csupán saját magyar labancainak az RMDSZ megtapasztalt gyakorlatát vetette el véglegesen, és jogos türelmetlenségét deklarálta az elérendő teljes autonómiáért folytatott politikai küzdelemben.

A sajtó számára együtt is látható voltam egy rövid időre Vona Gáborral és Szávay Istvánnal és azt kiabáltam én is a talpig vasba öltöztetett román fogdmegeknek, hogy vesszen Trianon és Székelyföld soha nem lesz Románia része!

Ebben már különösen nagy gyakorlatom van három évtizede, amikoris Nagyváradon vertek meg 1981-ben a kondukátor pribékjei vagy 2006 októberében Gyurcsány és bandájának mai napig büntetlenül vigadó pribékjei, akik három bordámat eltörték úgy megagyabugyáltak gumibotos népnevelőikkel.

A székelység teljes ott lévő vezérkara és közkatonáinak jó része régi és szeretett barátjukként ölelt meg, mint „szélsőséges bajkeverőt” és ugyancsak büszke voltam immár nyolc évvel ezelőtt megszerzett és oklevéllel bizonyított udvarhelyi díszpolgárságomra és tiszteletbeli székely címemre.

Pedig egy pillanatig sem tagadtam sem származásom, sem mélységesen megalapozott radikális és felelős értékrendi nemzeti elkötelezettségem, mely messze meghaladja és felülírja a mai kormánypártokét

Számtalan fotóval örökítettem meg a nagyszerű és felemelő ünnepi pillanatokat

Mélységes meggyőződésem, hogy ma a székelység jogos és elszánt önrendelkezési küzdelme alapozza meg közös magyar nemzetünk Szebb Jövőjét!

Barátsággal: Reiner Péter

Budapest 2014. március 12.

Nemzeti InternetFigyelő

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: