KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Avason razziázott a Jobbik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miskolc - AvasÖnkormányzati lakásban buktatott le áramtolvajokat a Jobbik. Jakab Péter frakcióvezető az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott: újabb akciójukkal nemcsak a konkrét jogsértést kívánták megszüntetni, de be akarták mutatni azt is, mit ért el eddig a Fidesz fészekrakó-ügyben. Szerinte annyit, hogy a rendbontók ma már önkormányzati lakásban nézhetik lopott árammal az extra méretű laptévét.

Az egyik avasi lépcsőház lakói hiába jelezték a hatóságoknak és a Miskolci Ingatankezelőnek, hogy az egyik önkormányzati lakásban élő igénytelen család folyamatosan lopja az áramot, tetemes költségekbe verve a társasházat, nem történt intézkedés. „Megelégelték, hogy mások helyett is fizessenek, nem beszélve a bűzről és a csótányokról, ezért hívtak minket” – Jakab Péter ezzel magyarázta, miért jelent meg a Jobbik az Avason.

[youtube=http://youtu.be/Efl4wDRgDI8]

A párt frakcióvezetője elmondta, jobbikos városvezetés esetén elképzelhetetlen lenne, hogy önkormányzati lakásban élhessen olyan, aki vét a törvény ellen. „Ma ezzel szemben nagyon sok törvénytisztelő miskolci hiába vár lakásra, miközben a rendontók nemcsak hogy kapnak, de még akkor sem teszik ki őket, ha megszegték a bérleti szerződést, például a jogtalan áramvételezéssel” – fogalmazott.

Szerinte a Fidesz jogszabályalkotásba menekül a cselekvés elől: Csöbör Katalin évente elfogadtat egy-két törvénymódosítást a Parlamentben fészekrakó-ügyben, hogy fenntartsák a munka látszatát, miközben a már évek óta hatályban lévő jogszabályok alapján is el lehetne távolítani a rendbontókat nemcsak az Avasról, de Miskolcról is, ez azonban nem történik meg. A papírgyártás megy, a rendteremtés nem, és ezen az sem segít, hogy a fideszes vezetés hamarosan a sokadik „minden idők legnagyobb közbiztonsági csomagját” fogja a miskolci közgyűlés elé tárni – összegzett Jakab. Hozzátette, minden közbiztonsági csomag annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle, ehhez azonban nem elég költeni az adóforintokat és nyomogatni a gombokat a testületi ülésen, dogozni is kéne.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 thoughts on “Az Avason razziázott a Jobbik

 1. Nahát végre rájöttek ,hogy az integráció ennél a népségnél nem érhető el… hiszen 800 éve nem alkalmazkodtak ,és nem is akarnak ,, még az is disznó aki ezeket támogatja ,vagy segíti..

  1. Sajnos nem írnám, hogy „rájöttek.” Az volna a jó, hogy a hatalmon lévők jöttek volna rá, de az az érzésem, ők nem akarnak rájönni.
   Marad a szinte mindenhonnan kiközösített, lenézett Jobbik akik „rájönnek.”
   És ez most nem elég, főleg, hogy sokan ellenségnek tekintik a Jobbikot, és elhiszik, hogy ez a párt a rasszisták, fasiszták gyülekezete, mert tenni szeretnének azért, hogy egyesek ne azt csinálhassanak, amit akarnak.

   Baumag

  2. Két népcsoport van akik nem hajlandók beilleszkedni a cigány és a zsidó,bár egyre több írással találkozom a neten amelyik azt fejtegeti,hogy a két népcsoport valójában egy és ugyanaz.
   H.B.
   „A zsídó nem más mint egy barbarisztikus és kegyetlen élősdi más népek nyakán. A legnagyobb ellensége minden fejlődésnek, visszakövetelője minden rothadásnak. Egyetlen egy erő tartja össze őket: a mások iránti olthatatlan gyűlölete, a befogadó nemzetek nagylelkűsége ellenére!”(Voltaire)

 2. Először a Dohány utca környékén kellene „razziázni” és utána már sokkal több eredményt lehet elérni „Avason” és a többi kártékony állat tenyésztő telepeken!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: