KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ATV-n is elhangzott: A támadások fő oka a Jobbik megerősödése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hírvita – 2014.05.19.

[youtube=http://youtu.be/EEkJ594W7eY]

NIF

0 thoughts on “Az ATV-n is elhangzott: A támadások fő oka a Jobbik megerősödése

 1. A lényeget csak érintőlegesen érintették nevezetesen azt, hogy amerikából jött a parancs a Jobbik démonizálására! Az orsós likud vitya szolgalelkűen végre hajtja a parancsot mivel az ő engedélyükkel bitorolja a kormányfői posztot és tisztában van vele, hogy bármikor indíthatnak Magyarországon is egy puccsot, forradalmat mint Ukrajnában vagy az észak afrikai államokban tették! A hatalomért sokkal jobban ragaszkodik semhogy ellentmondjon gazdáinak és államfőként viselkedjen! Neki csak a hatalom és a rablás számít ellentétben azokkal a hazugságokkal, hogy Magyarországot képviseli! Vajon mikor fog szeretett táborának beszámolni a francia újságban tett színvallásáról, hogy részben zsidó származású és ennek rendeli alá minden tettét? Ki a lakhely áruló akkor?
  kató rudi

  1. Árulja már el, hogy hol jelent meg Orbán színvallásáról ez a hír. Már csak azért is kíváncsi lennék, mert máskor is hallottam. De nem tudom, hogy most részben cigány, vagy részben zsidó. Nem mintha ez befolyásolna az ő megítélésében. Nem védem őt, de furcsa, hogy ilyenek elhangzanak, pusztán híresztelések alapján, minden megalapozottság nélkül.
   Fabula

   1. Zsidó származásáról beszélt Orbán Viktor egy francia lapnak – a „magyar” sajtó persze elhallgatja
    A Valeurs Actuelles című francia „konzeratív-liberális” hetilapnak a ma még a franciaországi standokon lévő számában pozitív portrét rajzol Orbán Viktorról a hetilap két munkatársa, Arnaud Folch és Louis de Raguenel, akiket a miniszterelnök a házában fogadott. Két teljes oldal terjedelmű cikkükben azt írják, hogy, miközben Orbán Európa szinte kiközösített kormányfője, az általa elért gazdasági eredmények magukért beszélnek.
    Zoom
    Konkrét példákkal mutatják be, hogy Orbánt milyen méltatlanul támadják a legképtelenebb vádakkal (megöli a szabadságot, neofasiszta stb.), sőt hasonlítják még Hitlerhez is.
    Majd ez a mondat következik: „Elfelejtve mellékesen a református Orbán apjának zsidó származását és azt, hogy feloszlatta a Magyar Gárdát, amely a nyíltan idegengyűlölő, de a választók egyötödét magához vonzó Jobbik párthoz közelálló szélsőjobboldali félkatonai szervezet.”
    Zoom
    (A lap – melynek példányszáma 2013-ban 98 675 volt – eredeti, francia nyelvű cikke itt található, képernyőkép róla az utókor számára itt érhető el.)
    Így már értjük a Ráhel nevet, a diplomátlan zsidó Habony Árpád Raszputyin szerepét, az országon élősködő Vitézy família sérthetetlenségét, a kormányzati zsidók sorát (a Leumi bankos Németh Lászlónét, Fónagy Jánost, a csak a ballib kulturális figuráknak kedvező Halász Jánost), a Simicska által otthagyott pénzek átpasszolását Fellegi Tamásnak, a Wallisnak (stadionépítés) és társainak. És persze a visszataszító arcok világcsúcsát verő, „túlélő-leszármazott” Hegedűs Zsuzsa haszontalansági főtanácsadónak a szerepét.
    És azt is teljesen megértjük, hogy az MTI elfelejtette ezt a cikket szemlézni. Ha egy munkatársunk nem jár éppen most Franciaországban, a hazai közélet nem értesül arról, amit Orbán Viktor a két francia újságírónak az orrára kötött.

 2. A videót nézve TGM-el, ha nem is mindenben, de osztom a véleményét, főleg hogy óvatosabban kellene bánni ezzel a kémhistóriával.. Amivel nagyon nem értek egyet vele, az a Jobbikról alkotott véleménye, de ki is mondta, hogy nem kedveli őket, és ehhez joga van.
  Az hogy ez kémügy honnan indult több változat is van, részben amerikai kérés? Utasítás? Külföldi hírszerzés, magyar hírszerzés, kémelhárítás. Lehet választani. Bizonyíték sehol, mert, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság tagjai szerint (akik nem szakemberek) van bizonyíték, az nem jelent semmit. Nem ők az illetékesek ezt eldönteni. Jelen pillanatban konkrét bizonyíték, ítélet nincs, így az ártatlanság vélelme Kovács Bélát is megilleti. Minden esetre az ügy kirobbanásának időzítése, rendkívül érdekes. Szerintem, ha 2009. óta figyelik Kovács Béla tevékenységét, még két hetet lehetett volna várni a nyilvánossággal. Ez nem azt jelenti, hogy akkor a vádak megalapozottak lennének. Az is lehet, hogy nem lennének vádak. Ha mégis kém lenne, a hír kirobbanása után nem hiszem, hogy tovább folytatta volna az EP választási körútját, hanem rögvest elhagyta volna az országot családjával együtt, mielőtt a határon kiderülne, hogy őt mivel vádolják.

  1. A németek összes kancellárja kém volt mivel mindegyik kgb ügynök volt ami be is bizonyosodott! Ezekről vannak írásos, képes bizonyítékok is! Ezek mind Németország ellen kémkedtek a ruszkiknak! Kovács elvtársról viszont ezidáig semmilyen bizonyíték nincs, hogy Magyarország ellen kémkedett volna! Ha bármilyen bizonyíték rendelkezésre állna már réges-régen leközölték volna! Ha pedig az eu ellen kémkedett az viszont kitüntetést érdemel mert a gyarmatosítók ellen végezte! Bárki vissza olvashatja a kommentjeimet, hogy nagyon régóta ágálok a Jobbikban jelen lévő bolsevikok és zsidók ellen, de jelen esetben azt kell, hogy mondjam elismerésem ha tényleg kémkedett az eu ellen! Bármilyen tett a gyarmatosítók ellen támogatandó!
   Amit hangsúlyosan kellene napirenden tartani a Jobbiknak az az eddigi uralkodó pártok lakhely árulása Magyarország rovására izrael és a többi gyarmatosító ország illetve szerveződés (eu) számára
   kató rudi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: