Az "átalakult" Jobbik is csak nevében és kommunikációjában jobboldali párt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Novák Előd utolsó parlamenti felszólalása (youtube.com)
„Utolsó felszólalásom ez a nemzet templomában, mert úgy tűnik, Schiffer András és a magamfajta idealistáknak nincs helyük a mai politikában, ahogy Pongrátz Gergely sem tudott megalkudni az ún. rendszerváltás utáni kormányzatokkal, demonstratívan távozott a Parlament tárgyalóterméből is, amikor az ’56-os szervezetekkel próbáltak kiegyezni. Paradigmaváltásra van szükség a politikában, azaz radikális változásra. Köszönöm a figyelmet, köszönöm, hogy képviselő lehettem. Szebb jövőt!”

HALLGATVA EZT A FELSZÓLALÁST, MÁR BIZTOSAK LEHETÜNK ABBAN:

– AZ „ÁTALAKULT” JOBBIK IS CSAK NEVÉBEN ÉS KOMMUNIKÁCIÓJÁBAN JOBBOLDALI PÁRT!
– Valójában beállt a sorba, a népet eláruló PAKTUMOZÓK sorába!
– Éppen ezért, biztosak lehetünk benne, hogy csak nevében „nép”-párt!

– Ez azért tragikus, mert akinek – és családjának – a PAKTUM a halálos ítéletet jelentette az 1990-es évek elején, biztos lehet abban, hogy a JOBBIK is arra az ingoványra „építkezik” „szakszerű” vezetőségi tagjaival az élen, amelyik az EU NÉPESSÉGCSÖKKENTŐ programját fogja megvalósítani.
– A programja kizárólag szavazatgyűjtő nemzeti-program lesz a jövőben is, pont, mint a 2014-es! Az a program is úgy lett megfogalmazva, mint egy MAGYAR NEMZETI ÉRDEKET felválló program! Miközben, tudván tudták, hogy az nem lehet összhangban az EU „liberális” népességcsökkentő gazdasági programjával!
– De őket az már NEM fogja érdekli, miután kormányzati tényezővé válhatnak!!!
– A Jobbik marad az, ami eddig is volt: – magát magyarnak hazudó, de idegen érdekeket kiszolgáló és megvalósító parlamenti és esetleg kormányzó párt!!!
– És még valami, ami egészen bizonyossá vált számomra, mégpedig az, hogy a becsődöltetett szocializmus romjain akarja megvalósítani azt a bizonyos, nemzetmentőnek hazudott gazdasági programját. Legfeljebb, nem nyiltan kötik meg Köves Slomóékkal az oktatási- és kulturális programjukat, mint a Fidesz, hanem suttyomban, amúgy titkos-szolgálatosan!
Mert, kétsége se legyen senkinek afelöl, hogy az átalakult „néppárti” Jobbik nem a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint fog továbbra is működni!!!! Ez azt jelenti, hogy csak kommunikációjában lesz Jobbik, mert benne lesz MINDEN HÁTTÉRALKUBAN ami miatt Magyarország és a benne élő magyarság kiszolgáltatottsága megmarad!!!
Bóna Mária Ilona
Megjegyzés: a Jobbik mozgalomból párttá alakulás és paralamenti próbálkozás idején (~2006) birítékoltam és jeleztem, a vége az lesz, hogy besimul, megalkuszik, de soha sem nyer a „demokratikus” játékszabályok szerint, mint új erő és mint nemzeti képviselet(KJ mindenes)
nemzetihirhalo.hu
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 thoughts on “Az "átalakult" Jobbik is csak nevében és kommunikációjában jobboldali párt

 1. Ha egy kicsit elgondolkodunk a paktumokon akkor rájövünk,hogy ezeket csak idegenek köthették a magyarok feje felett.
  H.B.
  „A totalitarizmus általános életformává válásával minden emberi érték elvész; a szabadság, a testvériség, a társadalmi igazság, az irodalom, az egyenes beszéd és az érthető írás szeretete, az egyszerű emberek természetes erkölcsi tisztaságába vetett hit, a természetszeretet, az emberi eredetiség és a hazafiság.”
  (Bernard Crick)

 2. Az erre vonatkozo velemenyemet, mar majdnem keszre irtam! De, valamelyik VEGBELAKROBATA „cenzornak/mediainkvizitornak”, gondolataim nem tetszettek, es valoszinü (?) „Zuckerberg” ur parancsara, kitöröltek!
  Ezert en azt kivanom, a szoban forgo, alakok mindegyikenek, -de duplan-, amit ök nekem es a Magyar nepnek kivannak!!!!!!!!
  Az 56-os Veteran es Koppanyivadek.

  1. Van amikor nem a wordpress a hibás, hanem az a hely, amelyen keresztül elküldi a hsz-t. Sebestyén ur, 2x próbálta elküldeni a hsz-át és 2x tűnt el. Egy nap múlva megjelent a wordpress-ben a spam-ben (kuka). Elküldés előtt mindig le kell másolni a hsz-t, s akkor meg lehet ismételni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük