KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Az amerikaiak megszállják Európát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai védelmi miniszter Tallinban tett látogatása során bejelentette, hogy mintegy 250 harckocsit, egyéb nehéz haditechnikai eszközöket fognak kihelyezni több országba, a Baltikumtól egészen a Balkán-félszigetig.

Ashton Carter keddi bejelentése szerint a közép- és kelet-európai NATO-országok mind beleegyezésüket adták az erre vonatkozó tervekhez. Az amerikai páncélos haderő Észtországba, Lettországba, Litvániába, Bulgáriába, Romániába és Lengyelországba vonul be. Az orosz Szputnyik hírügynökség szerint viszont hét országba vonulnak be az amerikai páncélosok, így felmerül annak lehetősége, hogy van olyan ország, ahol a közvéleményt nem tájékoztatják erről, vagy a kormány nem adta beleegyezését, de nincs elég mozgástere nemet mondani.

Szlovákia és Magyarország láthatóan része az Oroszország felé felfejlődő frontnak, így fel kell tennünk a kérdést, hogy mi a két kormány hivatalos állásfoglalása az amerikaiak bevonulásával kapcsolatban. Hazánkban már számos alkalommal láthatóak voltak az amerikai hadsereg páncélosai. Március 14-én Tatabányán készült képi anyag tanúsította, hogy az amerikai hadsereg Stryker lövészpáncélosait vasúti úton szállítják, Magyarországon keresztül. Bár egyáltalán nem biztos, hogy a páncélosok elhagyták az országot, az ügy majdhogynem visszhang nélkül maradt a magyarországi sajtóban. Június 9-én szintén képi anyag bizonyította, hogy egy NATO-konvoj átlépte az ukrán határt: Záhonynál az amerikai hadsereg HEMTT taktikai teherjárművei, Humvee terepjárók léptek be Ukrajna területére; a hivatalos magyarázat szerint egy hadgyakorlatra, és vissza is térnek majd.

A fent említett országok esetében a vezető politikusok kiszolgálják az amerikaiak háborús készülődését, és ők maguk kérték az amerikai haderő bevonulását. Magyarországon azonban a politikai elit megosztott az amerikaiak tevékenységét illetően. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint katonai és gazdasági téren felhőtlen az együttműködés Washingtonnal, csak politikai kérdésekben adódnak ellentétek. A legnagyobb ellenzéki párt ugyanakkor nem támogatja a háborús készülődést; Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője kedden sajtótájékoztatón számolt be a párt álláspontjáról, miszerint nem szabad engedni az atlantisták minden követelésének, és csak veszélyt hoz ránk az amerikaiak térségi tevékenysége.

Ez is érdekelheti:  Csövön már nem kap tovább gázt Európa, erről tett az orosz haderő

Mirkóczki szerint az Egyesült Államok provokációkat követ el, destabilizálja a térséget, és újra hidegháborús viszonyokat alakít ki. A Jobbik mostanra a legnagyobb ellenzéki párttá nőtte ki magát, így az amerikaiak tevékenysége egy újabb, súlyos megosztó tényezővé válhat Magyarországon, ha a kormány nyílt állásfoglalást tesz a háborús készülődés mellett. Az amerikaiak térségi tevékenységének veszélyeivel azonban több európai országban, a legkülönbözőbb politikai pártok tisztában vannak, emiatt az sem mondható, hogy a háborús készülődés elutasítása általánosságban vett Amerika-ellenesség lenne, ami csak a jobboldali pártok sajátossága. Németországban Sahra Wagenknecht, a Die Linke képviselője nyíltan beszélt arról, hogy Washington a NATO szervezetét használja fel saját geopolitikai céljainak megvalósítására, és a NATO az amerikai terjeszkedés gépezeteként működik. Mirkóczki szintén kijelentette, hogy a NATO mára csak papíron védelmi szövetség, a gyakorlatban – amerikai nyomásra – agresszorként és terjeszkedő hatalomként viselkedik.

Az amerikai páncélosok bevonulása ugyanakkor egyre inkább a megszállás jegyeit mutatja. Ahogy a világháború esetén, most is jelen vannak kollaboráns kormányok a nagyhatalommal szemben védtelen, kiszolgáltatott országokban, melyek “önként kérik” az idegen csapatok bevonulását. A fővonalú sajtó eközbenellenségkép-gyártással alátámasztja az idegen csapatok jelenlétének szükségességét (ez az ellenségkép Oroszország). Ashton Carter bejelentése nem sokkal követte azt a nyilatkozatot, ami egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államok újabb ötezer katonát és vadászrepülőgépeket helyez ki a balti országokba. Eközben az is láthatóvá vált, hogy az USA Európa légterének egészét ellenőrzése alá akarja vonni; folyamatban vannak a tárgyalások a Visegrádi Négyek légtérvédelmének egyesítéséről, ami valami érthetetlen módon szintén azt jelentené, hogy a négy országban – Magyarországon is – amerikai vadászrepülőgépek állomásoznának. Bár Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkari főnök következetesen tagadta, hogy a Gripen vadászrepülőgépekkel kapcsolatos technikai hibák közt összefüggés lenne, a sajtó ezeket az eseteket használja fel annak deklarálására, hogy Magyarország képtelen megvédeni saját légterét. A logikai láncolat következő lépése lenne annak deklarálása, hogy valakinek a segítségére nagy szükség van.

Ez is érdekelheti:  Putyin: Az orosz-kínai kapcsolatok nem jelentenek veszélyt más nemzetekre

Siklósi Péter, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelős helyettes államtitkára kedden kijelentette, szerinte “logikus lépés lenne”, ha az amerikai harckocsikat Magyarországon tárolnák, hogy “ne kelljen azokat ide-oda szállítgatni”. Így továbbra is fennáll annak lehetősége, hogy Magyarországra is bevonulnak az amerikaiak, és ehhez – külső ellenségképre hivatkozva – az ország vezetőinek egy része beleegyezését adja.

http://hidfo.ru/

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Az amerikaiak megszállják Európát

 1. Hát persze, az összes amerikai fegyvernemet, katonákat, menekülteket itt kell tartani. Etetni-itatni, szállásolni, zsebpénzt adni nekik, nehogy hiányt szenvedjenek valamiben. Sőt, lakásuk is lehet, a bankok gondoskodnak róla – jó pénzért. Van, aki mindezt komolyan gondolná?!

  1. Sajnos van. És nem is kevesen vannak, akik beszivárogtak az országunkba, és Európába, és amerikai testvéreikkel szoros kapcsolatban előkészítik a terepet az itteni rombolásra, háborúra.
   Ezek a liberálisok már ott tartanak, hogy azt csinálhatnak, amit akarnak.
   Európa meg csak nézi, sokan még tapsolnak is ezeknek a pofátlanoknak.
   Az ostoba amerikaiak meg reménykednek abban, hogy a háborúból megint ki tudnak maradni azért, mert egy óceán választja el őket.
   Az sem érdekli őket, hogy végső soron ők is Európából származnak, lényeg, hogy nekik Amerikában mindenük meglegyen.
   Hiszen megszokták már, hogy a világot kirabolják „némi” izraeli segítséggel.
   De hogy itt ennyi ostoba ember legyen Európában, az már egy normális ember számára fájdalmas.
   Figyelem a híradásokat – már amit mutatnak,- hogy hogyan özönlik el az afrikaiak Európát. És várom, hogy egyszer elhangozzék, hogy ez a más kultúrájú népség szintén az amerikaiak áldásos tevékenységének köszönhető, amit a zsidóság teljes mértékben támogat.
   Hát… figyelhetem. Ilyen már magyar híradásokban nem fordulhat elő.

   Baumag

   1. A megoldás Kalasnyikov.
    H.B.
    „Quisling = Megszálló ellenséges hatalommal tevékenyen együttműködő hazaáruló politikus (kollaboráns). A nácik a legtöbb megszállt országban megtalálták a készséges quislingjeiket. Vidkun Quisling norvég fasiszta politikus nevéből, aki a német megszállás idején eladta hazáját a németeknek.”
    Szegény hazánkban már több a Quisling,mint a hazafi,csak most a nácik helyett az Uraeliekkel szűrik össze a levet.

 2. Szóval, miután a bankok már teljesen kifosztották, ezért kell bevetni a tankokat is.

 3. Ez a Magyar Nemzet,teljes megszünését fogja eredményezni,Már kész az a terv hogy kiket milyen népeket telepitenek be helyettünk a hazánkba,és aki ellenál,az Orbán féle hazaárulásnak az menekülhet,igy is már 500000,hagyták el a hazájukat,Már megérkeztek az új telepesek,első hulláma. Ha nem lesz olyan erje hogy a Magyarok ellenállását a letörje,bármikor beveti /:”segitségül hivja”/ a nálunk álomásozó amerikai hadsereget,vagy a már Bp-ten állomásozó izraeli elit alakulatot.Ezt akarjátok fideszesek,vérfürdöt,erre szavaztatok,a nagy 2/3-os töbségetekre büszkék lehettek.Az ostoba fejetekkel nem jötök rá hogy ha nektek is mennetek kell sem az izraeli,sem az amerikai katonák nem kérdezik meg tőletek hogy te fideszes,dk,szoci,lmp,vagy,és te maradhatsz.A marha vagonba te is ott nyüszitesz. Jó Magyar szokás szerint mindenkit hibáztatsz csak magadat nem.Mikor rájösz hogy nem lesz olyan ki körülötted a családodbol lezárja a szemed. Már késő.

  1. Usrael lassan már fogatlan oroszlán lesz.
   Ki kell rúgni a kollaboráns Amerika-imádó vezetőket az európai országokban és leépíteni a kapcsolatot Usraellel egyenrangú felek szintjére.
   H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük