KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az amerikai politikai elit a termonukleáris háborút választotta?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mordor árnyai egyre feketébbek. USA csapatok állomásoznak a balti államokban, rakétavédelmi rendszert telepítenek Romániába, Lengyelországba, amelynek politikai elitje inkább hitelt ad az EU hivatásos oroszellenes rettegőinek, mint a józan észnek. Az angol héják elkötelezettek a hidegháború mellett, a független, demokratikus és szabad sajtó” pedig ontja a hazugságokat a hiszékeny és tudatlan polgárokra, akiket nem is nagyon lehet hibáztatni tudatlanságukért, hiszen a tájékoztatás egyoldalú.

Az alternatív hírforrások alig, alig jutnak el a tömegekhez. Mindenhonnan az harsog, hogy veszélyben a demokrácia, a béke, melyet a Nagy Gonosz Vlagyimir fenyeget, ám, hogy még béke van, azt a józan és intelligens orosz elnöknek, Putyinnak köszönheti a világ. Magyarország már megtapasztalta azokat az agresszív és gyűlölettől hangos tüntetéseket, melyek most Amerikában lángolnak, a szó legszorosabb értelmében, hiszen a béke és a tolerancia, a másként gondolkodás, és a másság elfogadásának a jegyében törnek zúznak, gyújtogatnak és gyaláznak olyanokat, akik másként gondolkodnak. A sajtó pedig orgazmusban tudósít ezekről. Mordor árnyai egyre feketébbek, de mindig voltak és lesznek is, akik szót emelnek, kimondják az igazságot megpróbálják felrázni a közömbös tömegeket, mint Paul Craig Roberts szenvedélyes, keserű írása.

Hírek, amelyeket nem találhat meg a CNN-en vagy a FOXNEWS-on
http://www.informationclearinghouse.info/


Az amerikai politikai elit a termonukleáris háborút választotta?

By Paul Craig Roberts

February 08, 2017 „Information Clearing House”

Amennyiben egy amerikai TV műsorvezetője, kommentátora, avagy Nyugati
Prestitute – sajtószajha kívánna lenni, megköveteltetik, hogy agyhalott legyen és erkölcsileg-fogyatékos, mint Bill O’Reilly, CNN, MSNBC és a New York Times, Washington Post, Wall Street Journal és így tovább.

Egy Donald Trump interjúban O’Reilly azt mondta: “Putyin egy gyilkos

O’Reilly-nek közömbös, hogy egy termonukleáris háború elpusztítja a Földet. O’Reilly csak azt látja, hogy Trump elnök a kapcsolatok normalizálására vágyik Oroszországgal, s ez számára bizonyíték arra, hogy az USA elnöke lazán egyezséget köt gyilkosokkal, mintha Amerika utolsó három elnöke nem lett volna tömeggyilkos, és lazán nem rombolt volna le számos országot, vagy országrészt, emberek millióit gyilkolva le.

Trump elnök válasza ez volt: “Egy csomó gyilkosunk van. Mit gondol – a mi országunk ártatlan?

Ez egyetlen hiba Trump elnök válaszában az, hogy hallgatólagosan elfogadja, Putyin semmiben sem különbözik Obama, George W. Bush és Bill Clinton elnököktől. Még csak bizonyíték sincs arra, hogy Putyin “gyilkos.” Ez a vád egy állítás azok részéről, akik jól megélnek abból, hogy van “orosz fenyegetés,” amely továbbra is pénzt fial és hatalmat biztosít a számukra

Ahogy a Finian Cunningham showban, Trump elnöknek rendre kellett volna utasítania O’Reilly-t az elfogadhatatlan és tapintatlan megjegyzése miatt, amit annak az országnak elnökére tett, amellyel Trump a normális kapcsolatok helyreállítását reméli.

Trump elnök nyilatkozatát igen gyorsan úgy bélyegezték meg a kongresszusi republikánusok, Hillary demokratái, a liberálisok, a haladók, a baloldaliak és a nyugati sajtószajhák, mint azt a nyilvánvaló tényt, hogy ez “egy gyilkos védelmezése.”

Még az online oldalak, mint a politico.com is csatlakoztak az össztűzhöz bírálva, hogy “Donald Trump védelmébe veszi a véreskezű Vladimir Putyint.”  Döbbenetesek “Putyin véres krónikájáról” szóló állítások 24 évvel a Washington által elkövetett muszlimok elleni népirtás után Afganisztánban, Irakban, Líbiában, Szomáliában, Jemenben, Pakisztánban és Szíriában, és a nem muszlimok ellen Jugoszláviában, Ukrajna orosz régióiban. Washington egyike a leggonoszabb tömeggyilkosoknak az emberiség történetében, de a nyugati sajtószajhák Putyint, mint maga A Gyilkos, bélyegezik meg,

Hallgassuk meg a kongresszus tagjait, akik az amerikaiakat képviselik Washingtonban:

A szenátusi többség vezetője, Mitch McConnel (republikánus, Centucky) Oroszország háromszor is megválasztott vezetőjére utalva azt mondta: “ez egy bandita.” McConnel végig asszisztálta Washington tömeggyilkosságainak 15 évét, és a tömeggyilkosságoknak eme cinkosa jelentette ki azt, hogy a számlálatlan milliók életét kioltó washingtoni gyilkosságok, amelyek következtében menekültek árasztották el az egész nyugati világot, nem jelentenek bizonyítékot Amerika ellen. Trump nyilatkozatára válaszul McConell valóban ezt mondta: Azt gondolom Amerika kivételes, Amerika más. Mi egyáltalán nem olyan módon működünk, ahogy az oroszok. Azt hiszem, van itt egy világos különbség, amit minden amerikai jól ért, és ezt nem kell külön kifejtenem.”

A floridai republikánus szenátor, Marco Rubio azt mondta: “Mi nem vagyunk olyanok, mint Putyin.” Természetesen nem vagyunk. Mi tömeggyilkosok vagyunk.

Ben Sasse, nebraskai szenátor, kijelentette, és ez a tudatlanság olyan foka, hogy még az amerikaiaknak is nehéz elhinni, hogy “Putyin a politikai másként gondolkodás ellensége. Az USA értékeli a politikai ellenvéleményt és azt a jogot, hogy az emberek erőszakmentesen kifejezhessék azt akár helyzetekkel, akár eszmékkel kapcsolatban, melyekkel nem értenek egyet [lásd, mint Kaliforniában a Berkeley-nél]. Putyin gyilkos gengsztereket védelmező korrupt rendszere meg sem közelíti azt az erkölcsi szintet, amelyen az Egyesült Államok áll, mint a legnagyszerűbb, szabadságszerető nemzet a világtörténelemben

Bret Stephens a Wall Street Journal-ban azt mondja: “Trump az USA erkölcsi szintjét Putyin Oroszországának szintjére sülyeszti. A történelem során elnök még soha nem rágalmazta meg így hazáját, mint ez.

Nem Bret, pont fordítva. Nem volt még USA elnök, aki valaha is így rágalmazta volna Oroszországot, mint ez. Nincs erkölcsi egyenlőség Washington és Moszkva között. Washington híján van minden erkölcsnek, nem úgy, mint Oroszország. Nem, Oroszország nem gyilkolt meg, nem csonkított meg és nem űzött el népeket legalább 9 országból az elmúlt 15 évben, menekülteket zúdítva az egész nyugati világra, akik közül néhányan jogosan haragosak.

Trump alelnöke, Mike Pence sietett kijelenteni az NBC-nek, hogy Trump nem úgy értette, hogy Washingtonnak ne lenne erkölcsi fölénye Putyin Oroszországával szemben. Természetesen az USA erkölcsileg felette áll mindenkinek. Emberek millióinak legyilkolása és elüldözése ékes bizonyítékai erkölcsi magasabbrendűségünknek. Minden alkalommal, amikor temetéssé bombázunk egy esküvőt, vagy gyerekek futball mérkőzését bombázzuk, kórházak sokaságát, egészségügyi intézményeket, iskolákat, farmokat, közlekedési eszközöket, mi, a rendkívüli és nélkülözhetetlen amerikaiak erkölcsi fölényünket bizonyítjuk az egész Földön. Csak magasrendű erkölccsel lehet hatalmas bűntetteket elkövetni az emberiség ellen, felelőségre vonás nélkül.

Normális kapcsolatok kialakítása Oroszországgal nem szerepel a pakliban. Folytatódik a démonizálás és a hazugságáradat. Az Új Hidegháború túlságosan is fontos a hatalom birtokosainak, a Kongresszus és a Szenátus tagjainak, akik a katonai/biztonsági szervezetek kampányadományaitól függenek.
Trump számára lehetővé kell tenni, hogy normalizálhassa a kapcsolatokat Oroszországgal.

Minden, amit Reagan és Gorbacsov elért, most kárba veszett. Kevesek anyagi érdekei veszélyeztetik az emberiséget ismét.

“A legnagyszerűbb, szabadságszerető nemzet a világtörténelemben,” még csak nem is vitatkozhatunk erről, mert a vita tárgya Putyin mentegetése és az erkölcsi egyenértékűség.

Dr. Paul Craig Roberts: Reagan idejében Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára volt, és gazdaságpolitikai és társszerkesztője a Wall Street Journal-nak. A Bussines Week, Scripps Howard News Service, és a Creators Syndicate rovatvezetője. Számos egyetemi kinevezése volt, és Internetes rovatai világszerte sikeresek. Utóbbi könyvei: The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West How America Was Lost  és The Neoconservative Threat to World Order

Fordította: Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

3 thoughts on “Az amerikai politikai elit a termonukleáris háborút választotta?

  1. Ma tényleg nem az oroszok a veszélyesek ránk, ha Szél Bernadett és a a hozzá hasonlók, a magyar politikai élet mindkét oldalán ezt állítják is, hanem az USA. Az az USA és az az EU, amely a sztálini ideológiát integrálta a saját aljas és agresszív politikájába, ötvözte a kapitalizmus lelketlenségét a kommunizmuséval. Oroszország nagyhatalom, s mint ilyen veszélyes persze. Azonban ez az Oroszország ma nem egy minden mást kizáró ideológia hírdetőjeként nagyhatalom, hanem, mert egyszerűen nagysága és gazdasági ereje is azzá teszi. Ezel szemben az USA és az EU, ahogy a cikk szerzője is írja, agresszív és erőszakos, erkölcsök híján való ideológia mentén pusztítja a világot és a nemzetállamokat. Persze az USA Európa szemetéből és a legaljasabb politikai elitjéből vált azzá, ami ma. Ne feledkezzünk meg arról, rabszolgákat tartott és milyen sokáig, és a sok szép szólam ellenére is a feketék, azok niggerek ma is, ha politikailag korrekten afró amerikaiaknak hívják is őket. Bocsánatos bűn agyonlőni bármelyiküket egy rendőri intézkedés közben..
    Lehet, hogy Oroszország egyszer veszélyt jelent majd a geopolitikai térségünkre, de szerintem, nem most. Most, ami igazi, valós veszélyt jelent, az az USA és az EU háborús retorikája, és az oroszellenesség, s ezzel párhuzamosan a migránsok beáramoltatása, mint azt Federica Mogherin kijelentette nemrég, „szükséges és folytatni kell a bevándoroltatást”, továbbá hatalmas veszélyt jelent a nemzetállamok felszámolására tett számos egyéb törekvés a migráció mellett.

    Magyarország nem nagyhatalom, nekünk okos, góbé módon kellene ravasz, diplomáciával megőrizni a függetlenségünket, a lehetőségek legszélesebb keretei között

  2. „ami igazi, valós veszélyt jelent,az az usa és az eu
    Az igazi veszély majd minden országban fellelhető,csekély létszámuk ellenére,de annál nagyobb vehemenciával és még nagyobb aljassággal ténykedő cionisták. Minden valamire való beosztásban,politikai vezetésben,döntéshozásban,jog és törvényalkotásban(?)ott vannak. És persze a „zsíros üzletekben is,akár miről is legyen szó. Korrekt banki hitelek,(uzsorák) és egyebek. Benjamin Freedman 1961-es beszédében részletesen kifejti,hogy hogyan juthattunk el idáig. Kezdve a Németországi 1916-os zsidó ármányról az angolokkal,amerikaiakkal, Németek ellen, cserébe Palesztináért.
    George Washington, Benjamin Franklin,Voltaire,Napóleon,és még nagyon sokan mások, jó előre szóltak. Ők már akkor tudták azt,amit a hitehagyottak mai napig meghazudtolnak.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: