Az aljasok márciusa

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha valaki eddig nem látta volna, annak a március 15-i események után, – mégha orbánrajongó csőlátó is, – látnia kellett azt az undorító pofát, ami orbánviktor nemzetiszín álarca mögül vicsorgott elő az ünnepen.

Miközben ez a beképzelt cigányképű majom a fizetett bértapsolók által manipulált birkanép áhítatában fürdött, fekete lelke a Hősök terén kísértett, s ugyanazok a rendőrpribékek lesték parancsait, akik a gyurcsánférget is óvták, a Nemzetre támadva. És a parancs nem váratott magára. Gyurcsány-orbán pribékjei már fél szavakból is értenek. Ha pedig a Himnuszt hallják egyébként is idegesek lesznek, mert tudják, hogy a rossz oldalon állnak. Így aztán, a parancs az parancs, lerángatták a színpadról a Nemzeti Himnuszunkat éneklő hölgyet, és urat, akiket a Magyar Nemzeti Gárda kért fel nemzeti imánk előéneklésére.

A szép tavaszi napsütésben, a fehéren szikrázó királyszobrok karéjában ugyanis ünnepelni készült a Magyar Nemzeti Gárda. Az 1848-as tavaszra, az akkori lánglelkű hazafiakra emlékezett a mintegy 5-600 gárdista, közösen a szépszámú érdeklődővel. Impozáns látvány volt a felsorakozott békés, fegyvertelen sereg, amint délcegen álltak a zászlaik előtt, s felcsendültek a Himnusz hangjai.

Nehezen tűrte az aljas hatalom mindezt, s az ének hangjaira el is pattant a kloáka a sötét senkik agyában, s rárontottak a rendőrállatok a színpadon éneklő civil hölgyre, s a vele éneklő idősebb úrra. Lerángatták, letaszigálták őket az emelvényről, s ezzel megkezdődött a hazaáruló, aljasok sajátos márciusi ünnepe. „Kultúráltan”, golyóálló mellényükön fityegő kokárdával, igazoltatni kezdték a gárdistákat, itt-ott dulakodtak egyet a békésen álló bajtársainkkal, zászlót akartak rabolni sikertelenül, majd több mint egy tucatnyi gárdistát előállítottak a Gyorskocsi utcai rendőrségre.

Miféle tetűlelkű, jellemtelen, hazátlan aljas, szarházi páriák ezek? Kezdve orbánviktortól, egészen a pohos rebiszesig, akik így meggyalázzák nemzeti ünnepünket? Akik nem tisztelnek sem Himnuszt, sem Istent, sem embert? Akik békésen ünneplő bajtársaink, idelátogató idős emberek, gyerekeket sétáltató kismamák ünnepét változtatják képtelen rémálommá?

Orbáncigány fülkeforradalmával semmi nem változott. Folytatódik a diktatúra, a terror, csak most teletűzdelik nemzetiszínű zászlókkal a színpadot, ahonnan gátlástalanul hazudoznak. A hazafiakat most is fenyegetik, üldözik, ám most legalább tiszta a kép. Tudjuk az ellenséget, akármelyik pofáját is mutatja. A Nemzeti Oldal béketűrése elfogyott. Bárki láthatja, hogy ezekkel az aljadékokkal nem lehet értelmes szót váltani. Falra hányt borsó. Kár minden szóért.

2011-03-15-től új korszak kezdődik a Nemzeti Ellenállás életében. Keserves korszak a Nemzet ellenségei, a Hazán élősködők számára. Az új korszak akkor vette kezdetét, mikor a gárdisták egy egysége felsorakozott, s otthagyva a tanácstalan sünbandát a saját gumibotos, tonfás, idegrángásos mocsokünnepük közepén.

Amikor a Gárda Kossuth-nótákat énekelve, végigmasírozott a városon.

Amikor a Parlamenthez érve megmutatták magukat a városnak, a csodálkozó embereknek.

Amikor egy másik egység késő éjszakáig várta elhurcolt bajtársainkat a Gyorskocsi utcában.

És mivel folytatódik?

utonallo

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Az aljasok márciusa

 1. Mi az a Magyar Nemzeti Gárda? Ez már hanyadik gárda? A Jobbik nem tud róluk, mert Novák Előd azt nyilatkozta, hogy ez nem az Új Magyar Gárda.
  A cikk meg hányingerkeltő, az ilyen szöveget megeresztő „Nemzeti oldaltól” csak elfordulni lehet.
  Normális stílus ez, kedves utonálló?

  1. Kedves Baktai László!
   Először volt ugye a MAGYAR GÁRDA. Azt a hatalom betiltotta. Új szervezet alakult jogszerűen, letörve a rendőrség támadását az eskütételnél. Ez lett az Új Magyar Gárda.
   Miután az ÚMG-t is vég nélkül vegzálták, rájuk szabott „jogszabályokkal” ellehetetlenítették. Belőle alakult meg a Magyar Nemzeti Gárda. Nagyon is tud erről a Jobbik, s bár történt kísérlet az ÚMG felélesztésére, de a Jobbik támogatja a Magyar Nemzeti Gárdát is.
   Az „utonallo” nem indulatból írta a megalázó jegyzetét, hanem nagyon is tudatosan. Ezek az aljasok nem érdemelnek mást. Ezek után nyugodtan fordulj el…fordulj az olajmaffiózó pintérsándor irányába, és hányd csak össze magad kedvedre.
   Vass István

   1. Ha a választók kétharmada megszavaz egy kormányt, akkor annak elnökét ilyan gusztustalanul szidalmazni primitívság, (bunkóság). (Savanyú a szőlő).
    Nem tudom, mi a frásznak kell a Hősök téren vonulgatni, ahelyett, hogy a falvakban járőröznének az önkéntes „gárdisták.”
    Pesze mártírkodni egyszerűbb.

 2. A cigány lókupec jól teljesíti a megbízást. Nemzeti színre festette a döglődő, girhes szamarat és most szittya versenylóként árulja a nagyérdeműnek. Az ostoba féleszűek meg elalélva hallgatják.
  Azt kapják tőle, amit hallani szeretnének.
  Levezeti a gőzt, ezt várják el tőle a megbízói. Erre lett kiképezve a rendszerváltáskor a kis Soros ösztöndíjas.

 3. Kedves Baktai Úr!Az
  Útonálló nevű szerző még nagyon is udvarias stílusban írt, kedves Baktai úr. Ha
  Önnek nem tetszik, forduljon csak, amerre akar, el-, meg-, fel- …, ahogy Önnek
  tetszik. Az nem undorító Önnek, amit Orbán tett? Hogy 2006 után újra meggyalázta
  a magyarságot? Orbán ezzel kimutatta, hogy nem különbözik Gyurcsánytól, csak
  szebben hazudik, mint a „Róka és a Holló” mesében a róka. Meggyaláztatta nemzeti
  imádságunkat, a Himnuszt! Na ezektől lehet jó szívvel elfordulni, éspedig
  180°-kal!

  kicsi Péter

 4. Oktondi Làszlónak
  Egy igazi magyar ember, ha a himnuszt énekli és akkor ràtàmadnak, joggal van felhàborodva! Ugyanis ez nem Bukarestben történt meg, hanem a Magyar jelzöt viselö orszàgban!
  Bàrmilyen begorombulàs megengedhetö ezekutàn!

 5. Addig amíg ilyen stílusban bántják egymást a magyarok hazán belül – addig nem lehet csodálkozni, hogy a határontúli istenverte bandák üldözik a magyarokat. Tudják, hogy bátran tehetik, legalább olyan galádak mint az itthoni úszítgatók. Lehetne más utat is mint a provokációját a rendőrségnek – találni a vélemény nyilvánításra. A himnusz alatti akció a pintérista nézet méltó kifejezése. Ennyire képesek. Ők legalább olyan galádak mint akik kintről támadnak bennünket – folyamatosan.

 6. Senkit nem akarok megbántani, de:
  – Ugyan, a himnusz alatti rendőri intézkedés nem volt helyénvaló, mert előtte vagy utána kellett volna intézkedni. A himnusz alatt kuss és vigyázz állás van! Ami a jogsértést illeti, azt viszont nem az Orbán-kormány követte el, hanem azok, akik alakzatban felvonultak a Hősök terére. Ugyanis ez ma tilos! Nem volt tehát más ez a gárdaavatási cirkusz, mint provokáció! Ergo: nem a hatalom, hanem a hatalommal szembeforduló civilek gyalázták meg magatartásukkal az ünnepet – szándékosan. Éppen olyan, mint a sajtószabadságért rikácsolók a hídnál. Sajnos olyan ez, mintha mindkét rendezvényt Gyurcsány szervezte volna, hogy egy méltóságteljes nemzeti ünnepen zavart lehessen kelteni. Novák Előd azt mondta, hogy ő nem tudja milyen gárda akart avatni… tehát, maga az avatás és a terepszínű egyenruhások felvonulása visszataszító volt. Épp úgy , mint a rendőrök Himnusz alatti intézkedése. Az egyenruhásoknak bármi van, a Himnusz alatt – még egyszer mondom – kuss és vigyázz!

  1. Kedves stoffan!
   Írja le, hogy melyik törvény tartalmazza azt, hogy nem szabad alakzatban vonulni. Ilyen törvény nincs!!! Leírom még egyszer, ilyen törvény nincs! Írja le kérem, mit jelent alakzatban állni. Ha ismeri ezt a katonai kifejezést akkor tudhatná, hogy az ottani „alakzat” nem az volt. Ergo, a rendőrség nem létező törvény szerint járt el. Vagyis ő volt törvénytelen.

  2. Megfogadtam már többször,hogy nem reagálok az Ön írásaira,így most sem teszem.Csak annyit tudok hozzáfűzni,hogy csókolja meg orsósviktor nemző szervét! Balogh Endre

  3. Stoffan Ur!
   Kulonos ember maga.
   Egyszer oly kozonseges,alpari a stilusa,hogy az mar-mar fajo olvasni.
   Masszor meg oly kenetteljes,hogy az mar hanyingert kelto.
   Mi lenne,ha sikerulne maganak ratalalni a „MERTEKRE” ???
   Engem,mint a magyar nemzet egy tagjat az altalanosito kijelenteseivel megsertett.Ezt onnel kozoltem is,es felszolitottam:Kovesse meg (azaz kerjen bocsanatot!) a megsertett nemzetet!
   Eddig ezt nem tette meg.Lehet,maga feledekeny,en viszont nem.
   Itt talaltam az alabbi nagyszeru temerol a linket (ezert koszonet a Hiradminnak!),Stoffan Ur,tekerjen gyorsan a 05:23-hoz!
   Ott megtalalja leirva azt, amit maga csinal.
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mdHP40z7dJw
   Szoval,…Stoffan Ur!
   Csak MERTEKKEL !!!

   1. Kedves „Az igazat………” megnéztem a feltett videót,és valahogy magam is úgy látom-már nem először!!-hogy a célzás talált! Egyben köszönöm is,igy nem kell reagálnom egy köpönyegforgató,de mondhatnám úgy is,hogy egy provokátor, felforgató hozzászólásához,aki magát „keresztény újságiró”-nak vallja,miközben folyamatosan gyalázza azt aki számára éppen az aktuális gyűlöletet tárgyát képezi. Én nem „különös ember”-nek nevezném,mert ez olyan finomkodás,mint a ronda nőre azt mondani,hogy érdekes arca van.Számomra a NIF archivumából „csemegézve”,-azaz bizonyitékok : a saját irásai alapján- az aminek neveztem:köpönyegforgató.Ilyen egyszerűen-ahogy az illető már többször nekem és az ide irogatóknak irta: „prolimódon”,pedig csak a józan paraszti észről van szó.Igaz,hogy nem tud rólunk semmit,azt sem,hogy kik vagyunk,honnan és kitől származunk,ki az édesszülénk,mi az iskolai végzettségünk,és még a hajunk,szemünk szinét sem-vagyis nem találkozott velünk soha,-amit nem is ajánlanék,mert élőszóban még csipősebb a nyelvem-de ő mégis azonnal mindenkit aki nem osztozik „magvas” véleményében, azonnal „leproliz”-ami nem minket,hanem őt saját magát minősiti.Megint hozzászólt valamihez,olyan eseményhez,történéshez,amiben nem vett részt,nem látta-csak egy rövid felvételt a gyalázatról,de hallott róla,és ez számára már tényként könyvelendő el.Nem számit,hogy igaz,szivében is magyar emberekbe rúg bele,-ismételten,és gondolom nagy örömmel,gerincnélkül-de megteheti bűntetlenül,szemrebbenés nélkül,mint ahogy a Lánchid Rádióban is megtette „neves”-ám számomra kevésbbé becses- kollégájával együtt,ugyanazzal a gyűlölettel,ahogy perjési (igen kisbetűvel!!!)kollégája naponta teszi,csak a nemzetinek mondott,már emlitett rádióban.Az ilyen,és ehhez hasonló embereknek egy értékesebb,és minőségileg jónak mondható tükröt kellene vásárolni és abba nagyon erősen belenézni,mert látnák a valóságot,azt az arcot,ami megtestesiti a gyűlölködést.
    Mégegyszer köszönöm a feltett videót Önnek is,és a NIF-nek is,töretlenül bizva egy Szebb Jövő reményében,mert a remény hal meg utoljára!
    Mértékkel pedig csak az rendelkezik,aki arra használja az elméjét,amire való,azaz a gondolkodásra-amiről a felvétel is szól.

 7. Én végig néztem az eseményről készült videót. Megalázó és bicskanyitogató dolgok történtek ott,Akár készülhetett volna a felvétel 2006-7-8 stb. Én régóta tudom , hogy itt ebben az országban mi sem változott és ámulva figyelem a népeket, hogy ezt ők miért nem tudják. A „tartsd oda a másik pofádat” is dolog pedig egy kicsit – hogy is mondjam -olyan infantilisnak tűnik a számomra.Mert aki kiáll annak illene tudni hogy a pribékek ugyan azok és ugyanaz a tengely forgatja őket mint elődeiket A békés „családias” ünnepeknek pedig rég óta vége. Viktor világosan beígérte a pofonokat, Úgy látszik ez egy olyan dolog nála amit szívesen teljesít, ellentétbe egyéb ígéreteivel szemben. El kéne gondolkodni mit is lehetne a sopánkodás helyett TENNI.

 8. Tomi! Semmit nem lehet tenni… ennek a népnek vége. Lehetett volna tenni, ha a paraszt 2006-ban minden faluból csak egy traktorral vagy egy kombájnnal Pestre jön. Lehetett volna tenni, ha 2002-ben az az egymillió ember kicsit rendet csinált volna a Parlamentben. Ma csak rosszabb lesz a helyzet. Marxnak volt igaza… ez a kapitalizmus, és ez kellett nekünk.
  Itt akkor lesz (lehetne) rend, ha visszaáll a nemzeti függetlenség minden országban, megszűnik a tőzsde és feudális viszonyokat teremtünk. A magyartól minden más rend és rendszer idegen. És nem csak a hatalom a hibás, hanem az egész beszari, tehetetlen és csak hangoskodni tudó társadalom. Ez van! Összességében: ez az ország és ez a nemzet így elveszett! Nincs tovább. Ilyen fokú széthúzással és gyűlölettel nem lehet rendet tenni.

  1. (Stoffan Ur!
   Kulonos ember maga.
   Egyszer oly kozonseges,alpari a stilusa,hogy az mar-mar fajo (olvasni ).
   Masszor meg oly kenetteljes,hogy az mar hanyingert kelto.
   Mi lenne,ha sikerulne maganak ratalalni a „MERTEKRE” ???
   Engem,mint a magyar nemzet egy tagjat az altalanosito kijelenteseivel megsertett.Ezt onnel kozoltem is,es felszolitottam:Kovesse meg (azaz kerjen bocsanatot!) a megsertett nemzetet!
   Eddig ezt nem tette meg.Lehet,maga feledekeny,en viszont nem.
   Itt talaltam az alabbi nagyszeru temerol a linket (ezert koszonet a Hiradminnak!),Stoffan Ur,tekerjen gyorsan a 05:23-hoz!
   Ott megtalalja leirva azt, amit maga csinal.
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mdHP40z7dJw
   Szoval,…Stoffan Ur!
   Csak MERTEKKEL !!!

 9. Na, a h….. stoffán megint hozta a formáját! Méltó társa annak a húgyagyú baktainak. Az ilyenek rondítanak bele minden színvonalas portálba, és hozzák ki az embert a béketűrésből. (Én is tudnék „kulturáltabban ” fogalmazni, de ezek azt nem érdemlik meg.)
  Novák Elődnek pedig nem is kell tudni arról, hogy milyen gárda akar avatni, mert az nem az ő kompetenciája. A Jobbik már többször deklarálta, hogy a Gárda önálló szervezet, és nem a Jobbik hadserege. A Gárda is (mindegyik) hangoztatja ugyanezt, és ez így van rendjén. Legyen is minél több „GÁRDA”, mert egyre nagyobb szükség lesz rájuk. Ha orbán nem volna gazember, és valóban az ország és a magyarság érdekét szolgálná, már régen „integrálnia” kellett volna ezeket a bátor és önzetlen hazafiakat a honi rendvédelem szervezetébe. Ahelyett, hogy inkalos és doszpotos, meg hasonló terroristákkal cimborálna.
  De nyugi! Ez még csak a kezdet! Fog ez még lövetni is!

 10. Egy hazaáruló, és ezáltal idegen és illegitim hatalom, nyilván olyan törvényeket hoz, hogy a hatalmát veszélyeztető, el nem ismerő nemzeti csoportokat, azok tagjait, ezek alapján az elmebeteg törvények alapján büntetheti. A Fidesz idegen hatalmi érdekeknek felel meg, nem a nemzetnek, tehát hazaáruló, hazug, képmutató és tolvaj párt, ami által méltatlan a hatalomra, el kell távolítani. Az általa irányított rendőrség intézkedései is idegen hatalmi érdekek kiszolgálásán alapulnak, így nemzetellenesek, és szintén a hazaárulással azonos kategóriába tartoznak. Stoffánt én már elküldtem egyszer-kétszer az övéi közé, ahol sok kalap nélküli fütyis magyarázza a mocskait. Azt tekintse alapelvnek, hogy kiknek, milyen magatartásuk hasznos a nemzetnek, és kik azok akik a nemzet elnyomásában kirablásában jeleskednek, akiknek ezért takarodniuk is kell a fészkes fenébe ebből az országból. Stoffán is mehet velük.

 11. Alapvetés a Sotffán számára. A Fidesznek annyi a jogosultsága a magyarok alkotmányához hozzányúlni, mint nekem ahhoz, hogy kimenjek a Ferihegyi repülőtérre, beüljek egy Boing-747-es pilótafülkéjébe, és föl akarjam vinni a gépet 600 utassal a fedélzetén. Az alkotmánynak, mint alapvető irányító hatalomnak, nem 600 utasa van, hanem tíz millió, plusz a külföldön élő összes magyar. Ezt nyelje le ez a nagy észosztó.

  1. A FIDESZnek 100% jogosultsága van alkotmányozni, hiszen minden három választó közül kettő őket erre felhatalmazta. Erre még Magyarországon soha sem volt példa és a világon is csak 100 évenként egyszer.
   Akinek ez nem tetszik, az tegyen arról, hogy az ő pártját támogassák ennyien a magyarok.
   De ehhez normális program, ész érvek, hazaifiság szükséges.
   Jó, ha mindenki tudja, hogy ezt az ilyen, a cikkben hemzsegő hazaáruló, gyűlölködő irigy mocskolódással senki sem fogja elérni.

   1. JÓTANÁCS:
    Menjen vissza az általános iskolába,és kezdje újra tanulni a magyar nyelv helyesirási alapszabályát,majd ha ezt elsajátitotta-megtanulta- folytathatja a matematikával! Ugyanis a magyar nyelv a világon az egyetlen,ami a logikára épül,a matematika alapja pedig a logikus gondolkodás.
    Ha mindazt amit leirtam érti,felfogta,akkor!!-.és csak az után!!!- irjon le olyan szót mint a „hazafiság”,amihez a leirtak alapján is :semmi köze.
    A következő,kiemelt mondat a szövegkörnyezetből, pedig csak hab a tortán,és aminek se füle,se farka :”Jó,ha mindenki tudja,hogy ezt az ilyen,a cikkben hemzsegő hazaáruló,gyűlölködő irigy mocskolódással senki sem fogja elérni”
    Kérdésem: mit? Mit nem fog elérni a cikkben hemzsegő hazaáruló?
    Nagy az Isten állatkertje………..!

 12. „A FIDESZnek 100% jogosultsága van alkotmányozni, hiszen minden három választó közül kettő őket erre felhatalmazta ” úgy ahogy mondod Baktai, kétharmados többséget kapott tudod miért ? a Magyarok Istene megmutatja ennek a pártnak is az igazi arcát.
  Olyan hatalmat kapott, hogy szinte bármit megtehet amit akar, csak egy gombnyomás kell, és életbe lép az új tákolmány, miközben azt harsogja „legyen egyetértés és béke „. Úgy beszél mint a bárány de úgy cselekszik mint a sárkány .
  A magyar Szent Korona eszme szerinti Szabadság Alkotmánya még várat magára, mert előbb a Magyarok Istene megleckézteti azokat, akik megtehetnék, hogy az országot visszaterelik a lesiklott útról, de inkább más utat választanak, nem törődnek az Isteni küldetéssel.
  Pedig nagyon is tisztában vannak vele, hogy ez a nép nem azért teremtetett a földre, hogy más népeknek az útját kövesse, hanem ugyanúgy mint szeretett Jézusunk azért küldetett, hogy a sátán munkáit lerombolja, a magyar népnek ugyanaz a feladata.
  Csak szólok, hogy megjelentetett és akinek van füle a hallásra……..
  A fekete ló lovasa mérleget tart a kezébe, és hiába durrognak az uniós eufóriában kinyitott pezsgős üvegek, és koccintanak önfeledten azt gondolván nem számít már a régi törvény, most az újniós van hatályba hisz ” eldöntöttük „, nem veszik észre, hogy megmozdul a ló és hatalmasat horkant.
  Ha majd meglátják tűzben égő szemét előle nem menekülhetnek.
  Majd egymásnak esik a vörös, és a narancs, de előbb még skarlátszín lesz belőle mielőtt eljön az idő.
  Zuhanásotok napja öröm lesz a népnek, hiszen Öreg Isten ellen cselekszetek.
  Valószínű sokan fognak csodálkozni akik nem értik mi történik, de az értelmesek már tudják és a kellő időben cselekedni fognak.
  Úgy legyen

  1. Kedves Éva anya!
   Nem csak egy ember, de a viselkedése, a gyűlölködő irigy mocskolódás is lehet hazaáruló.
   Aki pedig így mocskolódik, ne csodálkozzon, ha elfordulnak tőle az emberek és a pártját egyre kevesebben támogatják.
   Kedves Cecilia!
   A Szent Korona eszme létezik, és nem kell -szerintem nem is lehet- Alkotmányba foglalni. Ami most készül az nem a Szent Korona eszme helyett lesz, hanem annak közérthető magyarázatát jelenti, az alaptörvényt, a Szent Korona eszmének megfelően a teljes jogrendszer összefoglalását.
   A sátánozás és Jézusozás meg az ilyen földhözragadt, emberi ügyekben istenkáromlás, amitől jó lenne tartózkodni.
   Legyünk büszkék magyarságunkra, de legalább mi ne feledjük el porszem mivoltunkat s világmindenségben, ha már az emberek a felfuvalkodott, istentagadó őrültek haláltáncát járják körülöttünk mindenfelé.

   1. Kedves Baktai Úr!
    Úgy látom nem értette,vagy talán nem is akarta érteni azt amit irtam!Pedig csak jótanácsot adtam,és továbbra is fenntartom,kiemelve soraiból a következőket:.
    „Ami most készül az nem a Szent Korona eszme helyett lesz,hanem annak közérthető magyarázatát jelenti,az alaptörvényt,a Szent Korona eszmének megfelelően a teljes jogrendszer összefoglalását”- ezt hol hallotta-kiváncsivá tett-és az mégjobban érdekelne,hogy kinek a szájából? (Talán Salamon Úréból?)
    Mert aki ilyen szöveget leir,az nem olvasott semmit a Történelmi Alkotmánybó,Alkotmányról-pedig van, csak a Magyarságtudományi Füzetek legutolsó számát kellene elolvasni-gondolom erről sem hallott-és abban annak az Úrnak az irását,eszmefuttatását,akit a napokban távolitottak el a Hende Csaba által „fémjelzett” HM-ből.(Ezen a hirportálon is olvashatott a hirről) Pontosan azért,mert erről irt!!!!,és nemcsak irt,előadásokat is tartott magas szinvonalon,érthető köznyelven.
    Nem „az emberek a felfuvalkodott,istentagadó őrültek haláltáncát járják”-ról kellene irni,hanem olvasni,olvasni,olvasni,okosodni,és csiszolni tudását,nem elfogadni egy propaganda szöveget.Akkor talán megértené,miért is követeli annyi ember a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságának helyreállitását,ami 1944.március 19-én megszakadt. És csak ezután lehet „Alaptörvényt” alkotni-no nem 40 órás parlamenti szócsépléssel,-és ebből is 30 percet az a Szili Katalin kaphat,akinek köszönhetjük,hogy annyi ideig kitolódott a rabló patkányhorda kormányzása (még most is ott ülnek a Parlamentben,és szeberöhögnek mindenkit BŰNTETLENÜL)- hanem felelősen végiggondolva,kitárgyalva,mivel nemcsak rólunk,és nekünk szólna a Törvény,hanem gyermekeink,unokáink-azaz- az utódaink számára is!Gondolom erről sem hallott semmit! Nem csodálkozom,azután amit leirt.

 13. ” Ami most készül az nem a Szent Korona eszme helyett lesz, hanem annak közérthető magyarázatát jelenti” ezen nevetnem kell :))
  Majd az arra méltóak vissza állítják a régi rendet.és törvényt.
  Most egyelőre még marad a törvénytelenség mígnem beteljesedik aminek meg kell lennie.
  Csak annyit mondok akinek van szeme az lásson, és akinek van füle az halljon.

  1. Már meg is indult a hazudozás, csúsztatás.
   A keresztény demokrata Surján László kezdte.
   „Surján László
   Nem lesz új alkotmány!
   Olvasóink közül is felvetették néhányan, hogy nem új alkotmányra van szükség, hanem a réginek a jogaiba való visszahelyezésére. Most azután tessék: kiderült, hogy a Fidesz-KDNP tervezet elfogadásával nem lesz új alkotmány.
   Nem lesz új alkotmány, de lesz alaptörvény. Mindez nem játék a szavakkal. Sokkal mélyebb dolog húzódik meg a szavak mögött. Más kérdés, hogy azok a kijelentések, hogy „az ezer éves régi alkotmány kimondja…” nem reálisak, mert az angol alkotmányossághoz hasonlóan nem egységbe foglalt írott alkotmányról volt szó. De nem ez a lényeg.
   Az a szöveg, amelyet a kormányzó pártszövetség országgyűlési frakciói a vita alapjául beterjesztettek nem alkotmány. Helyreállítja az alkotmányos jogfolytonosságot és ugyanakkor új alaptörvényt ad a hazai jogrend számára. Idézek:
   „Tiszteletben tartjuk történeti alkotmányunk vívmányait és a Szent Koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét.
   Nem ismerjük el történeti alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését. Tagadjuk a magyar nemzet és polgárai ellen a nemzetiszocialista és kommunista diktatúrák uralma alatt elkövetett embertelen bűnök elévülését.
   Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista „alkotmány” jogfolytonosságát, amely egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk annak érvénytelenségét.
   Egyetértünk az első szabad Országgyűlés képviselőivel, akik első határozatukban kimondták, hogy mai szabadságunk az 1956-os forradalmunkból sarjadt ki.
   Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk. Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.
   Valljuk, hogy a huszadik század erkölcsi megrendüléshez vezető évtizedei után múlhatatlanul szükségünk van a lelki és szellemi megújulásra.
   Bízunk a közösen alakított jövőben, a fiatal nemzedékek elhivatottságában. Hisszük, hogy gyermekeink és unokáink tehetségükkel, kitartásukkal és lelkierejükkel ismét naggyá teszik Magyarországot”.
   Az alaptörvény megjelölés tehát a magyar jogrend helyreállításának nyelvi kifejezése.
   Most az öröm hangjai között kritikai megjegyzések is vannak. Nem akarom ezeket sem elemezni, sem cáfolni. Tervezetről van szó, ami még változik a végső szavazásig. Figyelmem az idézet utolsó mondatára irányul, ami szerint gyermekeink és unokáink fogják ismét naggyá tenni Magyarországot. Ez a mondat a reális remény üzenete. Reális, mert nem ígér gyors Kánaánt. A negyven éves diktatúra, a nyolc éves szociálliberális szabad rablás olyan helyzetbe hozta az átalakulás nehézségeivel küszködő országot, hogy a teljes gyógyulás valóban nemzedékek munkáját követeli meg. Valóban kell hozzá tehetség, kitartás és lelkierő. Mindezek a tulajdonságok, Istennek hála, ott vannak gyermekeinkben és unokáinkban. A mi dolgunk, hogy minél jobban kifejlődjenek és hassanak.”
   http://mkdsz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=21885&Itemid=202

 14. Cecilia feletti hozzászólásom még kiegésziteném Baktai Úr felé,hogy nézze meg,hallgassa meg Dr.Bene Gábor ezen a portálon található beszédét.Érdemes!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük