KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ásotthalmi valóság: TÁMADÁSOK UTÁN EMBERVADÁSZAT A HATÁRON 📺

Nem unalmasak a hétköznapok, pláne az éjszakák Ásotthalom környékén

Toroczkai László Ásotthalom polgármestere az általa megalakított mezőőri szolgálattal igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, hogy az, ami 2015-ben és már azt megelőzően is megtörtént, az újra ne történhessen meg. 

Jól tudjuk, hogy folyamatosan erősödik a migrációs nyomás a déli határszakaszon, és az illegálisan a határt átlépni akarók egyre erőszakosabbak a hátárrendészeti feladatokat ellátó rendőrökkel, katonákkal szemben.

Ebben a videóban jól nyomon követhető a mezőőrök egy éjszakája, és megismerhető az a rutin, amire szert tettek az elmúlt évek során a nyomkövetésben. Ezen az éjszakán is volt fogás, és milyen érdekes, csak olyan migránsokat kaptak el az ásotthalmi mezőőrök, akik közül egy sem volt gyerek, de még nő sem akadt közöttük. Mind életerős megtermett Európán kívüli ember volt, akik ártatlan bárányként, szinte megszeppenve néztek a kamerába.

De senki ne ejtsen krokodilkönnyeket ezen embereket látva, mert olyan helyről jönnek, ahol számukra természetes az erőszak, akár velük szemben történik, akár ők követik azt el. Inkább jussanak eszünkbe azok a terrortámadások és személyek elleni erőszakos bűncselekmények, amelyeket ezekhez az emberekhez hasonló arcú lények követtek el 2015 óta Európa szerte.

A bátor mezőőröket Toroczkai László polgármester is elkísérte ezen az éjszakán. Fogás is volt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük