KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Arab, netán világforradalom készül?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vagy

csak az USA diktálta „demokratizáció”?

Eddig ugyan az arab országokon kívül csak Albániát érte el a forradalom szele, de a globalizált világ hazug, perverz, világfelzabáló rendszere mindenütt hasonló elégedetlenséget szül, különösen a gyarmati jellegű országokban, ahol a fogyasztás kábítása is csak kevesek számára elérhető. Milyen esélye van az arab forradalomnak?

Először a történelemben majdnem az egész emberiség aktív politikailag, tudatos politikailag és interaktív politikailag... Az így keletkező politikai aktivizmus erősíti a személyes méltóság, a kultúra tisztelete és a gazdasági lehetőségek utáni vágyat egy olyan világban, amelyet évszázados gyarmati és birodalmi elnyomás fájdalmas emlékei kísérnek….A világszerte tapasztalható vágy az emberi méltóságra a központi kihívás, ami a globális politikai ébredéssel jár. A rádió, a televízió és egyre inkább az Internet szinte univerzális elterjedése egy hasonló tapasztalatokkal bíró közösséget hoz létre, amelynek a vágyait demagóg politikai vagy vallási szenvedélyek vonhatják irányításuk alá. Ezek az energiák határokon is átterjednek, és nem csak a létező államoknak jelentenek kihívást, hanem a globális hierarchiának is, amelynek a csúcsán még Amerika ül...

A Harmadik Világ fiatalsága különösen nyugtalan és neheztelő. Az általuk megtestesített demográfiai forradalom így egy időzített politikai bomba is… Világszerte 80-130 millió egyetemistáról beszélhetünk, akik tipikusan a szociálisan bizonytalan helyzetű alsó középosztályból származnak, akiket ez dühít, s akik a jövő forradalmárjai, és félig már mobilizáltak nagy csapatokban, összekötve az Internet által, és készenlétben, hogy megismételjék a Mexico City-ben vagy a Tiananmen téren történteket. Fizikai energiájuk és érzelmi elégedetlenségük robbanásra kész, amit valamilyen ok, hit, vagy gyűlölet kioldhat… A régi és új világhatalmak egy új realitással szembesülnek: míg katonai hatalmuk súlya nagyobb mint valaha, képességük, hogy ellenőrizzék a politikailag felébredt tömegeket, történelmi mélyponton áll. Durván kifejezve: korábban könnyebb volt egy millió embert ellenőrizni, mint egy millió embert fizikailag megölni; ma sokkal könnyebb egy millió embert megölni, mint egy millió embert ellenőrizni.”

Az idézet nem egy forradalmártól származik, hanem a háttérhatalom fő ideológusától, Zbigniew Brzezinskitől. Megállapítása azonban jól jellemzi a „helyzet fokozódását”. Azt is érdemes tudni, hogy „big Zbig” ellenezte muzulmán országok megtámadását, akikben jól felhasználható szövetségeseket látott Oroszország és Kína ellen. A mostani helyzet kulcskérdése, hogy igaza van-e abban, hogy ma nehezebb emberek millióit ellenőrizni, mint régen, és képesek lesznek-e az észak-afrikai országok forradalmárjai saját érdekeiket megkülönböztetni a pénzhatalométól, amelynek bábjai készen állnak a látszatváltozások megteremtésére. Hiszen nemcsak az információ bővült és a tömegkommunikáció fejlődött, hanem a tömegek manipulációja is.

A már hat hete tartó tunéziai lázongások jó példát nyújtanak a kérdés megvizsgálására. A CIA által 23 évvel ezelőtt hatalomba ültetett Ben Ali korrupt politikája csak az utóbbi években kezdett a pénzoligarchia számára is kellemetlenné válni, amikor a tunéziai elnök pénzéhes klánja a nyugati multinacionális cégeket is kezdte megzsarolni. A lázadás kiteljesedésekor, december 30-án a Nessma TV (egy privát TV adó) nyíltan szembeszegült a rezsimmel, mivel a tiltás ellenére részletesen tudósított az eseményekről, sőt még egy konferenciát is szervezett a demokratikus átmenetről. A Nessma TV egy olasz-tunéziai személy, Tarak Ben Ammar és Silvio Berlusconi tulajdona. Ezzel láthatóvá vált, hogy  Ben Ali és rablóbandája bajban van. Amerikai és német szakértők érkeztek, hogy kanalizálják a lázadást. Ők azok, akik a tömeg érzelmein szörfölve, próbálnak olyan szlogeneket uralkodóvá tenni, amelyek az elégedetlenséget Ben Ali klikkje ellen irányítják, és kerülik a vitát az ország jövőjéről. Ben Ali kopj le, ez a fő mondanivaló. A jázmin forradalom kifejezés már kevésbé volt szerencsés, mert ezt már egyszer felhasználták, mégpedig 1987-ben, amikor Ben Ali szebb jövőt ígérve leváltotta Tunézia első elnökét, Bourgibát.

Ben Ali azonban a lázadás kiszélesedése ellenére sem akart megválni a hatalomtól. Január 13-án kiadta a parancsot, hogy a katonaság lőjön a tömegbe. Azonban a főparancsnok, Rachid Ammar, akit maga az amerikai Africom hadtest vezére, William Ward utasított parancsmegtagadásra, felhívta Ben Alit és közölte vele, hogy Washington kívánságára távoznia kell. Ali másnap elmenekült.

Franciaország, amelynek Tunézia 1957-ig gyarmata volt, és máig meghatározó befolyással bír, közben kicsit elbóbiskolt. Úgy látszik, nem működött az amerikai kapcsolat, mert Ben Ali távozása előtt néhány órával a tunéziai francia nagykövet még Ali várható győzelmét jelezte Párizsnak. Így  az amerikai befolyás erősödése várható, ha csak a forradalom nem lesz elég radikális. De úgy Tunéziában, mint Egyiptomban – és a többi arab országban is – a háttérhatalomnak eddig sikerült rejtőzködve maradnia, és az engedetlenséget a korrupt helyi hatalmak ellen irányítania. Egyiptomot különösen nem akarja elengedni karmai közül, mert a 80 milliós ország stratégiai jelentősége túl nagy ahhoz, hogy csak átmenetileg is önállósodjon. Izrael sem tűrne meg egy nem amerikabarát Egyiptomot. Obama elnök szép szavai ellenére a New York Times már a tüntetések első napjaiban ki is jelentette, hogy « Egy felkelés Tunéziában, amely a régió másodrangú állama, nem ugyanaz, mint Egyiptomban. Egyiptom Washington fontos szövetségese. » (Egyiptom, Izrael után, a legtöbb támogatást kapja Amerikától.) Clinton külügyminiszter asszony megjegyzése, hogy Washington az egyiptomi kormányt stabilnak tekinti, szintén ebbe az irányba mutat.

Mubarak elnök kora és az országban érezhetően növekvő feszültség miatt Amerika már néhány évvel ezelőtt elkezdte egy új, Washingtonhoz hű politikus generáció felépítését, erre specializálódott intézményei segítségével. Ezek a National Endowment for Democracy (Nemzeti Alapítvány a Demokráciáért, röviden NED) és a nálunk is jól ismert Freedom House (FH). A NED Reagan elnök idején alakult, amikor a CIA szerepe idegen országok kormányainak átalakításában túlságosan nyilvánvalóvá vált. Tevékenységük arra (is) irányul, hogy ha egy bábkormány elhasználódik, egy hitelesebbnek látszó lépjen a helyére, amely Washingtont éppúgy kiszolgálja. Hogy a facebook és twitter bloggereket jórészt ezek az intézmények irányítják, nemcsak a Wikileaks által vált ismertté. Habár Mubarak elnök a « Muszlim Testvériség » nevű mozgalmat szélsőségesen radikálisnak állítja be, a brit titkosszolgálatnak már sikerült vele együttműködnie, és Amerikának is Nasser elnök ellen. Az IAEA (Nemzetközi Atomenergiaügynökség) volt elnöke, a Nobel-békedíjas ElBaradei – aki már többször borsot tört a háttérhatalom orra alá -, választása az ellenzéki mozgalom élére szerencsés lehetett volna, de későn érkezett, és a hatalom gyorsan kikapcsolta. Szavait, hogy « A nemzetközi közösségnek meg kell érteni, hogy tőlünk naponta   megtagadják az emberi jogokat. Egyiptom ma egy nagy börtön. Ha a nemzetközi közösség nem emeli fel a hangját (a változás mellett, szerk.) annak súlyos következményei lesznek. Mi itt univerzális értékekért harcolunk. Ha a Nyugat most nem száll síkra értünk, akkor mikor? » – a nemzetközi közösség most is el fogja engedni a füle mellett.

Marad tehát csak a remény, hogy az ellenzéki mozgalom felismeri valódi elnyomóit, a titkos mozgatókat a háttérből. Ha ez bekövetkezne, a nagy számarányú fiatalság (a lakosság kb. 60 száazaléka 30 év alatti) megadhatná a változáshoz szükséges dinamizmust. Valószínű azonban, hogy « big Zbig » aggodalmai – sajnos  – nem válnak valóra.

 

Vajta Dénes

Nemzeti InternetFigyelő


0 thoughts on “Arab, netán világforradalom készül?

 1. Tisztelt olvasótársak! Az alcímben foglaltakat osztom. Igen érdekes dolgokat figyeltem meg ugyanis a világon – sajnos.
  Mivel amatőr történész vagyok, eddig csak papiron látva az emberi kultúra bölcsőit, pár évvel ezelőtt kedvem támadt egyik-másik helyszínt meglátogatni. Kezdtem volna az Észak-Kaukázussal, mint a magyarság egyik bölcsőjével. De nem ajánlatos, mert éppen tartott az orosz-csecsen konfliktus. az egyetemes emberi kultúra bölcsőjére már nem is gondoltam igazán, mert az Irak, és ott éppen háború volt. Most meg lám, Tunézia van soron, ahol a Homérosz által is megénekelt küklopszok laktak. De Egyiptom se kivétel úgy látszik, az egyetemes emberi kultúra másik bölcsője. És akkor Görögországot még nem is mondtam, a hellén kultúra bölcsőjét, ott ugyanis „mindössze” tönkre nyomorították az országot.
  Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de nem az emberi kultúra tanúsítóira vadászik itt valaki?

 2. Tisztelt „ex Kalib úr”!Ha nem az olaj-uzlet szemuvegen keresztul nezem a hsz-aban emlitett „sajnalatos esemenyeket”,akkor bizony igaza van.Mert miert is?Egyszeruen:…a multat vegkepp eltorolni…KELL!
  Tovabb mennek…az internet jovoltabol szinte egyenes adasban lathattuk az iraki polgari lakossag kinzasat,megoleset; az amerikai fogolytaborban terrorizmussal vadolt emberek kinzasat; a jugoszlav haboruban a polgari lakossag kinzasat,megoleset, a gazai palesztinok bestialis legyilkolasat,stb.
  Nekem mindig Radnoti sorai jutnak az eszembe:
  Radnóti Miklós: Töredék
  Oly korban éltem én e földön,
  mikor az ember úgy elaljasult,
  hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
  s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
  befonták életét vad kényszerképzetek.
  Oly korban éltem én e földön,
  mikor besúgni érdem volt, s a gyilkos,
  az áruló, a rabló volt a hős, –
  s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
  már azt is gyűlölték, akár a pestisest.
  Oly korban éltem én e földön,
  mikor ki szót emelt, az bújhatott,
  s rághatta szégyenében ökleit, –
  az ország megvadult, s egy rémes végzeten
  vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.
  Oly korban éltem én e földön,
  mikor gyermeknek átok volt az anyja,
  s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
  az élő irigylé a férges síri holtat,
  míg habzott asztalán a sűrű méregoldat.
  ………………………………………..
  Oly korban éltem én e földön,
  mikor a költő is csak hallgatott,
  s várta, hogy talán megszólal újra –
  mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, –
  a rettentő szavak tudósa, Ésaiás
  ..igen,ez a kor is pont olyan…Miert?Ez a kor a PROFIT-rol ,penzrol szol „nekik”,…a szerencsetlen „plebs”-nek meg a FOGYASZTASrol.De ezt a mai kor koltoje sokkal pontosabban megfogalmazza:
  Orbán Ottó: Töredék
  Oly korban éltem én a földön,
  mikor a majom visszaszállt a fára,
  a százrészes tévédrámák közé,
  hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,
  s az elhagyatott nő könnyek közt kefél.
  Oly korban éltem én a földön,
  mikor Elektrát elektronikába
  úsztatta át a nagy képmutató;
  világképén a Föld roppant vegyesbolt –
  vehetsz Wilkinson pengét s Knorr levesport!
  Oly korban éltem én a földön,
  mikor a hajló nádszál volt a mérték,
  és Siker a mi Urunk-Istenünk,
  és prófétája a nézői pontszám,
  és híg szar gyűlt a kincseskamra polcán.
  Oly korban éltem én a földön,
  mikor az ember egy fotelben ülve
  rágcsált, sörözött, lazított, butult,
  s mint akit magába új vízözön nyel,
  bámulta saját vesztét mély közönnyel.
  ………………………………………..
  Oly korban éltem én a földön,
  mikor a Guttenberg-galaxist mikrofilmre vették,
  betűivel meg pókereztek, és a főhelyen
  egy világító szemétláda állt,
  s élő adásban látta az emberiség a Nagy Agyhalált…
  http://regenylapok.blogter.hu/343069/toredekek
  …s a hamis profetak itt nyuzsognek korulottunk…penzert kinaljak a „megvaltast”,a keresztenyit…Vigasztalasul ujra kell olvasnom
  MADÁCH IMRE. AZ EMBER TRAGÉDIÁJA. DRÁMAI KÖLTEMÉNY-et.

 3. Lesz-e Megvaltas?Nem tudom.
  Lesz-e Megoldas?Nem tudom.
  Az elmult 20 ev magyarorszagi tapasztalatai alapjan ugy velem,politikai megoldas nem lesz.
  Sajat boromon megtapasztalta,amire mar a regi oregek is figyelmeztettek,csak nem akartam hinni nekik:
  „A politika ott kezdodik,ahol a tisztesseg es a
  becsulet veget er.”
  Ma mar hiszek a regi oregeknek,
  es csak remelni merem,hogy a sajat hazamban nem lesz „gazai verfurdo”.

 4. Fordítsd le a világ összes nyelvére és terjeszd!
  Az írás azért született meg, mert elszaporodtak a világunkban a keresztények csoportos kiirtása.
  Valamint a világégésre állandóan olyan állapot létre hozása, TARTÁSA, amely fenyegeti az emberiség MEGMARADÁSÁT – FENNMARADÁSÁT!
  MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN!
  SEMMI KÉTSÉG, nem merül fel ahhoz a felismeréshez, hogy a háttérben kik mozgatják ennek az állapotnak, állandó készenlétben tartását. Számtalan jel utal arra a tényre, hogy világ KÁOSZT azaz az egész világra kiterjedő HÁBORÚT akar kirobbantatni, oly módon, itt jön az álmom, elmesélem:
  „…nagyteremben voltunk, a vizsgák véget értek, a diplomák már a kezekben, amikor az ünnepélyes hangulatban, váratlanul mennydörgő hangon szózat szállt felénk: meg született a nagyterv , önök mind végrehajtatók, ne feledjék az itt tanultakat, a terv titkos neve „KAMÉLEON”
  fedőnevű, utolsó harcunk, hogy megkoronázzuk több ezeréves harcunk. Ekkor megszólaltak a kürtök, majd folytatta a hang, a terv a két ellentétes pólus egyike a másik MÁZÁBAN ATOMOT
  ROBBANT. Ami által a dominó elv alapján válaszcsapás lesz és a föld egyötöd emberélete elpusztul, elpusztul a föld maga is, mint élhető bolygó, ami 500 év múltán válik ismét élhetővé, addig mi a Hold túlsóoldalán levő bázisaikon leszünk. Remegés fogott el, hideg veríték vert ki , te Atya ÚR ISTEN, MIT AKARNAK EZEK? MIT TEHETEK? HOGYAN AKADÁLYOZHATOM MEG? Szaladtak át rajtam a gondolatok. …. ÉS FELRIADTAM!-…..” Már ébren, de még az álom hatása alatt közlöm, nem lesz elég az 500 év, mert a Föld nem tud annyi idő alatt regenerálódni, ahhoz minimum 1000 év szükségeltetik, Ők is kipusztulnak! Mert elfogy ott fenn az életbe maradásra felhalmozott lehetősége – Mit tegyek, hogy megakadályozzam e borzalom – szörnyűség megvalósítását, morfondírozok= töpreng, tűnődik – magamban, egy lehetőségem van csak – kérem hasonlóan gondolkodó embertársaimat, hogy a HÍRT REPÍTSÜK AZ ŰRBE AZ ÉTERBE – TERJESSZÜK, MERT IDŐNK AZ MÁR KEVÉS A MEGOLDÁSRA!
  Az előjelek félre érthetetlenek, ennek mozgató rugói a ZSIDÓ és a zsidó által pénzen megvett végrehajtók…. ez 100-%-osan igaz, ez nem fajgyűlölet ez a valóság és igazság, EZ KÉREM ÖNVÉDELEM – VÉDEM MAGAM ÉS OTTHONOM A FÖLDET A PUSZTULÁSTÓL. Ezért meg kell értetni minden nép állam vezetőjével, ha azt akarja ne pusztuljon el akkor meg kell oldani.
  És, most, hogy tudd, nem ellened, hanem érted beszélek és írok, súlyos beteg állapotban vannak azok mindannyian akik a megálmodott állapotot akarják elő idézni – ezért aki beteg azt gyógyítani kell, össze kell az őszeset szedni és egy pszihiátriai=gör el. orv elmekórtan: az orvostudománynak az elmebajok, kóros lelki jelenségek, kedélybetegségek vizsgálatával, kutatásával és GYÓGYÍTÁSÁVAL foglalkozó ága /- Kórházba gyűjtve gyógyítani kell őket, azért az összest, mert szüleik nevelése hatására pszihopaták= gör el. orv kóros lelki alkatú egyén/ lettek, mert gyűlölet nevelésben nőttek fel, amiről Ő mint gyermek nem tehet, felnőtt korban súlyosan beleívódva magatartásában mutatkozik meg. Aminek szerte az egész világunkban ELSZENVEDŐ TANUI VAGYUNK.
  A PSZICHOANALÍZIS= ném gör , orv, lélekelemzés: MÉLYLÉLEKTANI VIZSGÁLAT és gyógyászati módszer, amely a LELKI ZAVAROKAT az úgynevezett TUDATALATTI OKOK feltárásával igyekszik MEGGYÓGYÍTANI…/
  Ezt ha felismered, ÉS MEGOLDOT AHOGY ÍROM – akkor az ABNORMÁLIS= magyarul: a szabályostól, a szokottól, a normálistól eltérő: rendellenes, szabályellenes. fonák, visszás, torz, természetellenes: BETEGES/ :
  ÉLETFELFOGÁSI ÉLET MÓD A FÖLDÖN MEGFOG SZŰNNI EGY VARÁZS ÜTÉSRE!
  ÉN BÉKÉBEN ÉS HARMÓNIÁBAN AKAROK ÉLNI! HA TEIS AKKOR SEGÍTS MEGVALÓSÍTANI!
  Ezt az írást is, sugallatra írom, Látni kell, hogy az újonnan megalakított államok is egy szűkcsoportnak BETEGESEN érdekeinek megfelelően alakítják ki hatalmi konstrukcióikat, szerte a világunkban – oly módón, ha nincs elegendő zsidó, akkor vásárolnak hozzá végrevivőket, magyarul megvesztegetnek, lefizetnek, kényszerítenek, a kényszerítés elképzelhető minden eszközével…
  ÉS A SPÁTÁ-KUS HÍRMONDÓ:
  friss hírek ami alá támasztja a fentieket:
  http://kuruc.info/r/4/72377/
  Külföld, Zsidóbűnözés :: 2011-01-11. 18:00
  A zsidó Gabrielle Giffords képviselőnő merénylője is kiválasztott
  …ez ideig ezeket is jól palástolták, sorra jönnek majd a hírek az elkövetőkről…
  http://kuruc.info/r/6/72373/
  Extra, Lapszemle :: 2011-01-11. 16:45
  „Az első fajgyalázási bűnpör Miskolcon” – lapszemle 1942-ből
  A Mai Nap, 1942. január 9.
  …ezt akarják, hogy megint zsidó perek legyenek… … a jövőben majd feltűntetve szenvedéseiket…mesterségesen kreálják? Vagy tényleg betegek?…
  http://kuruc.info/r/4/72387/
  Külföld :: 2011-01-11. 20:52
  Ismét keresztényt gyilkoltak Egyiptomban
  …maximálisan törekednek az ellentétek kialakítására…. vallás háborúnak feltűntetve…majdan….
  http://kuruc.info/r/23/72354/
  Programajánló :: 2011-01-11. 20:21
  A doni hősökre emlékeznek országszerte
  …mészárszékre küldik a mit sem tudókat…. majdan most is…
  http://5mp.eu/fajlok/jmmkunhegyes/a_doni_katasztrofa_www.5mp.eu_.htm
  A doni katasztrófa – ha érdekel a belinkelt oldalon elolvashatod, ez csak egyike annak a bűnlajtsromnak amit előidéztek ŐK!
  A LAJTSTROM OLYAN HOSSZÚ, HOGY EGY KÖNYVTÁR MEG TELNE VELE, AZ ELMÚLT ÉVEZREDEK SORÁN….
  http://kuruc.info/r/2/72347/
  Anyaország :: 2011-01-11. 07:29
  Stockholm-szindróma: szeretni kezdjük az EU-t
  …EZ AZ EFFEKTUS magyarul jelenti: jelenség-eredmény: siker, hatás – tud: különleges természeti jelenség, az embernél a pszihé=lélek váltja ki, pld. akit a kígyó meg mar a gyíktól is fél, érhetőség okán….
  Ezen túl, egy ismeretlen, felfoghatatlan emberi reagálás, hogy még szeretteinek gyilkosát is képes szeretni…. vajon miért?
  Ma már tudjuk, hogy ez nem természetes jelenség, akkor mi? Talán betegség? A materiális világban igen, a szellem a lélek világában nem, ez egy erény? Csak emlékezni kell a Pápára aki bement a börtönbe és merénylőjének megbocsátott – nem gyűlölte.
  Erre aztán igazán nem mondhatjuk, hogy a Pápa beteg volt. Vagy talán a gonosz mesterkedése, és hatalma fölöttünk, el hiteti velünk, hogy halálos ellenségünk a testvérünk és szeretnünk kell, de hisz ezt tudjuk, egy tőről fakadtunk. Valami más van itt, valami megfoghatatlan, valami magasztos dolog. Emlékszünk? Galilei bíráinak mondta, abban a tudatban, ha ki mondja megölik:
  EPPUR SI MUOVE magyarul jelenti: MÉG IS MOZOG A FÖLD! Kik ezek? Mik ezek? A görög mitológiában.
  ERINNÜSZ / ek az átok, a büntetés és a bosszú istennője, illetőleg istennői az ókori görög mitológiában / LELKIISMERETFURDALÁS, A ROSSZ LELKIISMERET MEGTESTESÍTŐI / végül nem tudtam megoldani erre szakavatott tudós orvos kell aki a választ megadja, mi a szindróma jelenség oka? Habár amit leírtam az is magyarázat de nem teljes.
  A SZINDRÓMA= gör, orv, TÜNETCSOPORT: A BETEGSÉGRE JELLEMZŐ TÜNETEK ÖSSZESSÉGE…
  Ha tovább megyünk:
  A SZINESZTÉZIA gör el. magyarul jelenti: a meglévő érzékeléshez egy másiknak a társulása anélkül, hogy annak
  VALÓSÁGOS INGERE LENNE /pl. színes hallás/ – írod, nyelv együttérzés, összeérzés: szókép, amelyben hangulati hasonlóság alapján különböző érzékterületekről származó ÉRZETEK szerves egészben olvadnak össze /pl.: fehér csend = látás+hallás : bársony nesz= tapintás+hallás
  Összegzésül, tehát ismerünk furcsa a megszokottól eltérő emberi tulajdonságokat, amíg kialakultak.
  Esetünkben nagy a valószínűsége, hogy azért alakult ki, mert a szervezet védekező mechanizmusa kialakított a túlélés reményében ezt a természet ellenes formát: szeretem szeretteim gyilkosát…. Ne rójatok meg, hogy most materiális oldalról közelítettem meg,
  hisz már tudjuk nekik ezzel a módszerrel kell megközelíteni, hogy megértsék. A szellem és lélek megközelítése egyszerűbb, mert
  minden lélek testvérünk, ezért minden lelket meg kell mentünk, megmenthetünk úgy is ha fizikai testét megsemmisítjük azért, hogy azt a súlyos BŰNT NE TUDJA ELKÖVETNI! UGYE ÉRTJÜK!
  Nem értjük, na jó egy példával: ha azokat most megsemmisítem, akik elakarják pusztítani teljesen az életet és teret, akkor HÉTMILLIÁRD LELKET MENTEK MEG!
  SZERETETTEL: SZPARTAKUSZ…
  BÁZAKERETTYE
  2011. JANÚÁR, 12-ÉN 06: 32. BEFEJEZTEM!
  Szevasztok!
  Kedves Nyilas – nem – sőt az a jó nekik, ha minél jobban szét van CINCÁLVA kicsi kis közösségekre – ugyan azt a célt szolgálja mint a pártos hatalomban minél több a PÁRT annál jobb nekik… Ha megkérdeznéd miért? Határozott válaszom rá az, hogy a kisebb közösségekkel könnyemben bánik el, mint ha egy nagy netalántán egy óriássá duzzadó közösséggel állna szemben… Emlékszel Spartakusz ennek szimbolizálására az egy köteg nyílveszővel illusztrálta, hogy a sok nehezen vagy el se törhető… mi feladatunk ennek a megértetése – hogy a egységben az erő – még egyszer leírom: EGYSÉGBEN AZ ERŐ.. Csupán csak azért, hogy rögzüljön….
  Kedves Imre rá pillantottam a térképre, ahogy tanácsoltad, Földközi tenger – Vörös-tenger –
  Egyiptom, Szudán, Etiópia, Szomália – tőszomszédságban van az Izraeli nukleáris arzenálnak, és bizony meg INT a módszerek egyike. Szavazás vagy csalja vagy nem csalja, lényeg, hogy olyan konfliktust kreáljon, hogy céljait segítse – így is úgy is, gondolok itt az elcsalásra a szavazatoknál, az kiváltja a nép haragját, és egymásnak esnek, és ha egymásnak esnek megy a „béke fenn tartó” NAGYON RAVASZ” –ul de ki van találva… AMI OTT IS ELINDÍTHAT EGY FOLYAMATOT – ahogy írod te is…
  Videók, Extra :: 2011-01-09. 10:30
  Harc a demokrácia ellen – kötelező dokumentumfilmek magyar felirattal a Kuruc.infón
  Egy nagyszerű dokumentumfilm, ami bemutatja az Egyesült Államok elnyomó politikáját a latin-amerikai országokkal szemben.
  http://kuruc.info/r/2/72248/
  Anyaország :: 2011-01-09. 11:03
  Ezen a télen többen fagytak meg otthonukban, mint az utcán
  Idén többen haltak meg itthon fűtetlen lakásban, mint kint, az utcán, és gyerekek százai ülnek kabátban egyes iskolákban, mert nincs pénz fűtésre.
  …Mit üzennek ezek a hírek nekünk? Az utolsó egyértelmű vagy eszik vagy melegszik, melyik a fontosabb, szerintem mind kettő…enni is kell meg melegedni is mert különben meghall….
  …az előbbiek pedig előkészíti a terepet magának – módszer….
  Szeretettel: spartakusz…
  Extra :: 2011-02-01. 09:06
  Budaházy Edda nyílt levele Orbán Viktornak
  (Kuruc.info)
  Friss hírek
  12:00 Akadályozzuk meg hazánk tönkretételét: vásároljunk magyar terméket!11:44 Még mindig első Szabadka az öngyilkossági statisztikában11:30 A kormány a hibás, ha kövér a cigány11:15 A cionista követelés ellenére sem áll a vesztes oldalára Amerika11:10 Bőrproblémák, striák? Drága kezelésekre egy vagyont is elkölthet, de… (x)11:09 Végre megütheti a bokáját Havas Szófia is11:06 Kínai cég vette meg a BorsodChemet10:56 Egy kis nosztalgia: Hogyan él a zsidóság Németországban? – Lapszemle 1939-ből10:37 Halálbüntetéssel sújtanák a gyilkosokat az öcsödi darabolósok áldozatainak rokonai10:23 Orbán Viktor örül az izraeli „befektetőknek”, és még többet szeretne belőlük. Ön is így érez? – Voksolhat szavazásunkon10:11 Nem elégedett a magasságával? (x)10:01 Élőben Egyiptomból (angol)09:57 Iráni fordulattól tartanak a cionisták09:53 Internet nélkül is twitterezhetnek az egyiptomiak09:41 107 milliós osztalékot kapott Gyurcsány 09:30 Már el is kezdődött az egyeztetés a felvásárlókkal09:16 Az igazi Orbán: Nem vásárolják fel hazánkat, örülünk, hogy itt vannak az izraeliek, sőt, még többet szeretnénk belőlük09:06 Budaházy Edda nyílt levele Orbán Viktornak08:32 Akasztott Mubarakkal tüntetnek Kairóban08:10 TVcuccok – végkiárusítás! A bolti ár feléért (x)07:29 Nem indul újra az ír kormányfő07:23 Nem is hallott a WikiLeaksről az agyhalott jenkik fele07:22 Újabb bíró minősítette alkotmányellenesnek az amerikai egészségügyi reformot07:09 Útjára indul az N1 online televízió – itt az első híradójuk00:22 Botrányosan kezdődött a vecsési jobbikost és családját brutálisan kirabló cigányok pere 22:10 Végkiárusítás! Univerzális telefonkihangosító autóba (x)21:34 Tovább fogyatkozik a Népszabadság elvtársi közössége21:21 Az „új ország”: enyhítették az ítéleteket a Zuschlag-ügyben20:33 Egyiptom: nem alkalmaz erőszakot a hadsereg20:25 Rettegésben élnek Kovácsvágás idős magyarjai20:16 „Nem polgártárs, hanem prédára járó állat emberi alakban” – egy ma is időszerű 1908-as elemzés „kóbor emberi állatainkról” (a teljes anyag)19:50 EP: Nem válaszolt Navracsics Morvai elszámoltatásra irányuló kérdésére 19:37 A „forradalmi változás”: a Rádiótól az állami filmes cégek élére került a tolvaj zsidó19:00 EU-s szankciók Fehéroroszország ellen18:55 Felmentették a zsidók egyik áldozatát – halála után18:10 TVcuccok – végkiárusítás (x)18:04 „Egyértelműen a cigány férfiak támadtak rá a békésen táncoló Marian Cozmára”17:57 Lemondott Kopits17:55 West-Balkán: nyolc ember ellen javasolnak vádemelést17:46 Bernie Goetz históriája – a New York-i metró hőse17:18 Izraelben is egyre népszerűbb a Kuruc.info17:02 Újabb százmilliót pazaroltunk el a korcsokra17:02 Ismét rasszistának bizonyult a Google16:42 Megint idős néniket vertek össze a cigányok16:16 Médiatörvény: Navracsics levelét megírta, a többi majd elválik16:12 Elborzasztja a szocikat a kevesebb cigány gondolata16:07 MAX H8 – azoknak, akik gyűlölik ellenségeinket (x)16:04 Személyes egyeztetést javasol az EB-nek a kormány16:01 McCabe átadja a Ferencváros irányítását15:58 Letette az esküt az új egyiptomi kormány – menekülnek a külföldiek az országból15:54 Megjelent a Karpatia – e hónapban titokfeltáró őstörténeti melléklettel (x)15:52 A cigánybűnözés ellen tüntet Lakon a Jobbik15:39 „Tarlós István Novi Sadba látogat”15:28 Merkel ismét Izraelben alázkodik15:16 Európai parlamenti napló Morvai Krisztinával14:12 Disznó-erőszakolásért kapcsoltak le egy niggert14:10 Végkiárusítás! Már csak öt darab van a légkeveréses sütőből (x)14:03 Vona Gábor a Duna TV vendége volt13:49 Hat utórengést mértek 13:00 Részt vennének „Trianon újragondolásában” a marosvásárhelyi jobbikosok12:54 Civitas Fortissima Múzeum nyílt Balassagyarmaton12:44 Jobbik: Az egész magyar sertéságazatot veszélyezteti a dioxinfertőzés12:30 NPD-s lett Krauschwitz polgármestere12:23 Vasárnaptól tilos a dohányzás a BKV-megállókban12:21 A Franco győzelmét megörökítő szobor sem maradhatott a helyén12:16 Duplájára nőtt Pakisztán atomfegyver-készlete12:09 „Hazatalálás” előadások a békési kulturális központban11:54 Egyiptomban a szállodai szobákban rejtőzködtek a megrémült zsidók11:41 Morvai: Gyurcsány miatt vissza kellene állítani a halálbüntetést 11:32 Mubarak támogatására szólította fel európai csatlósait Izrael11:01 Általános sztrájkot és egymilliós tiltakozó menetet szerveznek Egyiptomban10:46 Új Historica-klip: Megsárgult kép 10:41 Kitörés napi emléktúra az óbudai Jobbikkal10:27 Nyílt levél Basescunak: „Ön kényszerhelyzetet teremt székely népünk számára!”09:49 Nagyromán színvonal Erdélyben: zseblámpa fényénél műtenek09:25 A zsidók után a jenkiket is kimenekítenék Egyiptomból08:06 Csak akkor megy börtönbe a pedofil, ha nem zsidó – Polanski éppen filmet készít08:00 Ellehetetlenítése után is folytatná a WikiLeaks07:48 Egyiptomról tárgyalt Obama07:43 Mubarak már tárgyalna az ellenzékkel07:34 Ma küldik a választ médiatörvény-ügyben23:44 Vona a Kontrasztban: nincs a kormány kezében a megoldás kulcsa, a cigányság szaporulatát lassítani kell23:14 Csak a szokásos: tolerancia-tréningre küldik a cigányokat „tanítókat”22:40 Sztár lett a korcsverő tanár22:38 Kepli az Echo TV-ben: súlyosan rákkeltő nehézfémszennyezés és sugárzás van jelenleg is Ajka térségében22:28 Fideszes Lezsák Sándor: integráltuk a cigókat22:04 Megint védi a bűnözőcigányt Szabó Máté21:10 Nagy-Románia megteremtése – Raffay Ernő írása (x)21:07 A lengyelek sem kérnek a korcsokból20:59 A ’79-es izraeli-egyiptomi békeegyezményt féltik kaftánék20:47 Tipikus: megvédte a laki gyilkosokat a cigányvezér20:32 Hirdessen a Kuruc.infón nevetséges áron!20:08 Varga: Karsai mutasson már végre fellowship certificate-et!19:59 Ismét lebukott a Való Világ nevű kamushow – véletlenül előre megmondták az eredményt19:48 Még hetekig lehetnek utórengések19:25 Estek a közel-keleti regionális tőzsdemutatók18:50 „Teljesen egyértelmű, hogy Mubaraknak távoznia kell, még ma”18:26 Mai találós kérdésünk: melyik a jó cigány?17:59 Vadászgépekkel sem lehet megfélemlíteni az egyiptomiakat17:54 24 órás Nyirő József felolvasó napot tartott a HVIM Egerben
  Kevesebb friss hírt a listába!
  Több friss hírt a listába!
  Összes friss hír
  Korábbi friss hírekÚjabb friss hírek
  24 óra legolvasottabbjai
  MAX H8 – azoknak, akik gyűlölik ellenségeinket (x) „Nem polgártárs, hanem prédára járó állat emberi alakban” – egy ma is időszerű 1908-as elemzés „kóbor emberi állatainkról” (a teljes anyag) Izraelben is egyre népszerűbb a Kuruc.info Ismét rasszistának bizonyult a Google Disznó-erőszakolásért kapcsoltak le egy niggert
  Külföld :: 2011-02-01. 11:15
  A cionista követelés ellenére sem áll a vesztes oldalára Amerika
  http://kuruc.info/r/4/73522/
  Az Egyesült Államok nem áll sem a tüntetők, sem Mubarak elnök oldalára – közölte az amerikai külügyminisztérium szóvivője.
  Amerika különmegbízottat küld az országba, hogy tárgyaljon az új kormány tagjaival. Korábban Barack Obama elnök az új egyiptomi kormány megalakulásának a hírére úgy fogalmazott: kinevezések helyett tettekre van szükség.
  (HírTV)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: