Amit Karácsonyék Városháza-mutyijáról érdemes tudni 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bohár Dániel egy kiváló videós bejegyzéssel örvendeztette meg követőit, ugyanis készített egy összeállítást, melynek segítségével valóban könnyen áttekinthetjük azt a eseménysort, ami a Városháza-ügy kapcsán zajlott le azóta, hogy kiderült, dobra akarják verni a Városházát, no meg persze több mást ingatlant is a főváros vezetői.

Karácsony Gergely az üggyel kapcsolatban iszonyatos hazugságspirálba keveredett, amelyből már nem lehet kijönni. A magukat ellenzéknek tituláló, a fővároson élősködő „városvezetőket” azonban ez különösebben továbbra sem aggasztja.

Ők úgy vélik, hogy nem történt semmi, hiszen nem adták el a városházát. Csakhogy arról megfeledkeznek és a tényt igyekeznek is a szőnyeg alá söpörni, miszerint az az eljárási módszer, amit alkalmaznak rendre, nagyon keményen felveti a bűncselekmény gyanúját, ami miatt több feljelentés is érkezett. Csupán Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő tíznél több feljelentést tett az ügyben, de magának főpolgármesternek kényszerhelyzetbe kerülve meg kellett tennie a maga feljelentését. Majd utána csodálkozott Karácsony, hogy az ügyben eljáró rendőrség több helyen is házkutatást tartott. Hogy egy kicsit erősebb személyiségnek és persze ismételten áldozati báránynak tűnjön, saját bevallása szerint a házkutatások miatt leüvöltötte Pintér Sándor belügyminisztert.

További hab a tortán, hogy újabb botrány van kialakulóban, hiszen Karácsony már azon is magyarázkodhat, hogy Mártha Imre, a fővárosi közműcégek vezetője milliárdosi életmódot folytat, miközben egyszerű melósok tömegét rugdossák ki állásukból az általa vezetett fővárosi cégnél.

Bohár Dániel, a Riporter kiváló anyaga:

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Karácsony megint magyarázkodhat: Milliárdosként él a fővárosi közműcégek csúcsvezetője

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük