KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amiben a parlamenti pártok egyetértenek

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága hétfői ülésén fideszes és KDNP-s képviselők szavazatával úgy döntött: jövő hét hétfőre napirendre tűzik Géczi József Alajos MSZP-s bizottsági elnök törvényjavaslatát, amely szerint juttatást kaphatnának az országgyűlési képviselők özvegyei, illetve örökösei.

Ebben a „fontos” kérdésben a demokratúra képviselő között tehát minden jel szerint meglesz a négypárti egyetértés. A bizottság nem meglepő módon ezúttal sem függesztette fel az MDF-elnök Dávid Ibolya, sem a fideszes Meggyes Tamás, sem a szocialista Szabó Zoltán mentelmi jogát.

Következtetés: A választópolgárok kellő mértékű felhatalmazása esetén, ( annak hiányában előterjeszti ) a Jobbik kezdeményezni fogja az országgyűlési képviselők mentelmi jogának megszüntetését, amely intézmény két évtizede rendre megakadályozza a köztörvényes cselekedeteket elkövető politikusok bíróság elé állítását!

További választási plakátok ide kattintva.
Szebb Jövő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Amiben a parlamenti pártok egyetértenek

 1. A cikkhez: Kéz-kezet mos,mert egy a céljuk : maradni a zsiros állásokban!!! a nép pedig le van sz@rva.Magas ivből tesznek ránk,azért hagyták hogy idejutottunk,mert nem a Nemzetük ez a nép, és nem a Hazájuk ez az ország csak itt élnek.Éppen ezért : összeér,ami összetartozik!!
  A plakát fantasztikus!Remélem találkozunk vele az utcákon is! Gratulálok!!!

 2. A plakat azokat a „partokat” mutatja be, akik szerint a demokracia lenyege: a tobbseg megszavazza, hogy a kovetkezo negy evben ki kap felhatalmazast a nagyobb tetelek ellopasara.
  Ezert azt kell hinnem, hogy minden fideszre es tarsaira leadott szavazat az egeszseges fejlodes ellen hat. Itt az ideje egy nagyon radialis valtozasnak.

 3. Miért kapjanak az „özvegyeik” bármiféle extra juttatást? Özvegyi nyugdíjat mindenki kap, aki megözvegyül, a képviselők feleségei kiemelten megözvegyülnek?
  Nagyon találó a felsorolás, amely bemutatja, hogy valóban csak a Jobbik akar igazi változást!
  Győzzön a Jobbik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük