KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ami a programból kimaradt

Az egészségügy, úgy, ahogy van, romokban hever. A szocialisták egészségügyi deformja (nem elírás!) olyan károkat okozott, amely értékrendem szerint, kimeríti a gondatlanságból elkövetett emberölés kritériumát.

Az ingyenes alapellátásban lévő fogászati ellátás megszüntetésével rohamosan nőtt a fogatlanok száma. A fogmegtartó „kedvezményeket” ugye bár, csak meglévő fogakra lehet igénybe venni. Igen ám, de a leszegényített emberek sokaságának arra nem telik, hogy romló fogaikat betömessék, inkább kihúzatták, vagy megvárták, még magától kipottyant a sorvadt ínyekből. Azt jobb, ha meg sem említem, hogy az abszolút nincstelenek közgyógyellátásából kivették a protézist, éppúgy, mint szemüveget. Nem csak látni nem kell, rágni sem. Megszűnt a táplálék őrlése, ami a normális emésztés feltétele lenne a megfelelő felszívódás biztosításához, amely elengedhetetlen, az immunrendszer normális működéséhez. Ez által létrejön a betegség, amit nem a jól bevált gyógyszerekkel lehet kezelni, hanem az olcsó listás generikumokkal, aminek a hatása sokszor megkérdőjelezhető, az ellenőrizhetetlen kötő-, és vivőanyag miatt, ami a hatóanyag felszívódását lenne hívatott szabályozni. Ha már a gyógyszereknél tartunk, elkövették azt az arcátlanságot, hogy kivették a közgyógyellátásból az időskorban gyakran szükséges agyi keringésjavítókat, arra ítélve a beteget, hogy ha nem tudja megvenni, –egy közgyógyellátott miből tudná-, akkor üsse meg a guta, vagy sorvadjon, lágyuljon az agya.

Volt kormányunk tagjai ezzel szemben, hajbeültetéssel dúsított frizurával, és botoxal feltöltött mimikátlan pofacsonttal fröcsögték ránk, milyen jól élünk. A kórházi ágyak fölé széfet szereltek, legyen hova tenni a kisemmizetteknek az utolsó kincsét, amíg a haldoklásra várnak, a rózsafűzért vagy az imakönyvet. Természetesen az újszülött osztály sem maradhatott ki, lehet, hogy ott a karszalagot tárolták benne, nehogy összecseréljék… Szóval volt itt pénz mindenre, vizitdíj automatákra, széfekre, az egyik egészségügyi centrumban szennyest és ebédet szállító robotokra, csak a betegellátásra nem jutott. Hogy hol vannak a robotok azt is elmondom, hátha valaki nem tudja. Ahol a Szilvásy fivérek egyike volt, vagy még ma is a főigazgató, a volt MÁV kórházban.

A volumenkorlát a legnagyobb bűnük, ha belegondolok. A műtétek számának előírása a csúcs, azzal a fenyegetettséggel megspékelve, hogy ha nem jól teljesít az osztály, bezárják, vagy nem fedezik a műtétek költségeit. Gondoljunk bele, milyen esze ment ötlet volt ennek a megvalósítása. Ott fönt a minisztériumban eldöntik, milyen, és hány műtétet kell elvégezni az adott osztálynak az adott évben. Mint a vágóhídon, ahol tudják hány marha, és disznó érkezik egy meghatározott időn belül. Nézzük meg, az embereknél ezt, hogy gondolták? Adva van egy általános sebészeti osztály, ahol meghatározzák, hány mellet lehet eltávolítani, hány lábat kell amputálni egy évben, és hány vastagbelet, gyomrot kell, vagy muszáj csonkolni, de sorolhatnám tovább… Jön a beteg mellműtétre, de az elfogyott, viszont van két felesleges láb. Megkezdődik az alkudozás, hogy engedje az idén levágni a lábát, cserében jövőre első lesz a mellműtétnél. Tudom, morbid a példa, de sajnos a szocialisták produkciója ilyen…

Menjünk tovább. Egy dologban, dobogósak lettünk. Megcsinálták, ezt meg… Igen, igen! Az azonnali szívhalálban vezetünk. Jobb helyeken a koszorúér szűkülete jól gyógyítható szívkatéterezéssel egybekötött eszközös, vagy eszköztelen tágítással. Ezzel megelőzhető az infarktus, amit a koszorúér elzáródása okoz, ék alakú szívizom elhalással. Normális esetben, bizonyított anginás roham indokolja a beavatkozást, és ezzel megmenthető lenne a beteg élete. Nálunk nem az angiolaborba, hanem a várólistára kerül a páciens, ha szerencséje van, kitudja, várni, ha nem, meghal.

A várólistákat komolyan betartják, az akut életveszélyt okozó krízisekhez vezető esetekben sem tekintenek el tőle, mint egy phaeocromocytomás (mellékvesevelő daganatos) beteg. Annak is hónapokat kell várnia, hogy eljusson a szakrendelésre, a speciális hormon vizsgálatok eredménye újabb hónapokat vesz igénybe. A beteg közben lebénulhat, a mérhetetlen magas vérnyomás, agyi katasztrófában torkolhat, vagy meghalhat. Sürgősségi betegellátásban a rendkívül ritka, de annál veszélyesebb kórképben, ha nem belgyógyász szakorvos ügyel, nem is kérhet olyan laborvizsgálatot, amelyet szakorvos írhat ki. Az ördögi körből csak a beteg szállhat ki, de az végleg, egy másik dimenzióba…

Ezek ismeretében izgatottan vártam, mikor érek az egészségügyhöz, mert a többihez nem értek, és a cipész maradjon a kaptafánál…

Nagy reményeket fűztem a programhoz. Azt hittem, -amikor a Jobbik programjára minden médiából kórusban kiabálták, hogy általános, semmi konkrétum, annak ellenére, hogy ott a részletek is adva voltak-, na most aztán megtudhatom, mit várhatunk a kormánytól ez ügyben. Tévedtem, és eltévedtem, mert sokszor az utat sem ismertem fel, nem, hogy a végállomást. Azt többször leírták, hogy a leköszönők szétverték, és majd rendbe hozzák. Hogy szétverték, ezt mi is tudjuk, hogy rendbe hozzák, azt elvárjuk, de azt is tudni szeretnénk, hogy mikor és melyikkel kezdik, de legfőképpen, azt hogy, hogyan.

Ez a programból kimaradt.

Lélekné Ekpafat – Tárogató Hangján
Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Ami a programból kimaradt

 1. Ha a Fityisz program január 16-án kap nyilvánosságot, mint a Jobbiké, Orbánt még vécés néninek sem választották volna, nemhogy miniszterelnöknek. Csak össze kell vetni a Jobbik határozott, konkrét megoldásokat kínáló, minden területre kiterjedő programjával, és egyből ordít az orbáni semmitmondása, és silánysága. Konkrét technikai megoldásokkal nem is állhat elő, mint például a Jobbik, mert a globális hatalmaktól, a Bilderberg tömörüléstől, az IMF-től kapja az ukázokat. Éppúgy, mint mocskos elődje, aki mellett látványos fejcsóválással asszisztálta végig országunk és népünk megnyomorítását, meglopását.
  Az egyik istenkáromlással felérő idea, hogy a választópolgárok forradalmat csináltak.
  A negyvennyolcas, mint az ötvenhatos forradalom éle a helytartói rendszerrel (kormánnyal) ütközött elsődlegesen, de voltaképp az idegen (!) elnyomó hatalmak ellen irányult!
  Orbán forradalmi hasonlata olyan gebe, amely mind a négy lábára sántít.
  ORBÁN, A SZABADKŐMŰVES, A NEMZETKÖZI TŐKE HELYTARTÓJA ÉS RÁADÁSUL IZRAEL BARÁTJA. (Tel-Aviv-i paktum, 2004-es egyezmény, stb)
  Nélkülük, bármilyen paradox is a dolog, nem lehetett volna kétharmados. (53%-os, aminek a fele betelepült zsidó, és megvásárolt cigány)
  A nemzetközi tőkének stabil uralom, erős kéz kell, amely féken tartja a nemzeti érdekeket védő erőket. (Jobbik, Gárda,stb) Ezt megkapta (!) Orbán személyében, a magyar választók rövidlátása, gyógyíthatatlan naivitása folytán. És a megvásárolt hazug média segítségével.
  Gyurcsány hamis ígérgetésekkel lett miniszterelnök. Orbánnak elég volt csupán rejtélyeskedni, jópofiskodni a fényes győzelemhez. Rajta ugyan senki semmit sem kérhet számon, legfeljebb az egymillió új munkahelyet, később, úgy 10 év (!) múlva.
  Summa summarum, a forradalom hangoztatása tulajdonképp gúnyolódás az emberek butasága fölött.
  Arról szó se esik, hogy létezik e voltaképp Történelmi Alkotmány, és ha igen, mi legyen a sorsa az orbáni forradalomban?
  Az igazi, az élő, alkotmány a nemzeti értékek és érdekek valami csodás egyensúlya, amelyet naponta centírozni, fényesíteni kell. Komolyan hiszi valaki, hogy Orbán Viktor és truppja erre hajlamos, ill. képes lenne?
  Badarság! Mérhetetlen badarság!
  Ezt a kutya s@ggéből előkotort, programnak csúfolt semmit, jobb lett volna be sem mutatnia, mert így még a milliókban élő reményt is legyilkolta.
  A Jobbik programjának követésével, azonnali elszámoltatással, vagyoni visszavételekkel, a volt funkcionáriusok nyugdíjának minimum a megfelezésével, a csendőrség felállításával, a rendőri, ügyészi, bírói bűnözők kiiktatásával, és a Történelmi Alkotmányunk visszaállításával lenne csak elindulás a felemelkedés útján. És ehhez tényleg forradalom kell, és most, míg meg nem indul magától a nép, és irtani nem kezdi a tovább élősködő hazaárulókat, halomra.

 2. Köszönöm a hozzászólást. Rá kell kényszeríteni a kormányt a változtatásra! Erre hívatottak a képviselőink. Nem tűrhetjük tovább, hogy passzív eutanáziát teremtsenek nekönk. A beteg ember a legkiszolgáltatottabb. A gyógyszerlobbi virágzik az emberek hullnak. Tudom, persze, hogy tudom, így is sokan vagyunk, már kellene a hely…
  De! Ameddig van lehetőségünk, 47 képviselővel jelen vagyunk, és van Gyenes doktorunk, addig bíznunk kell, hogy a népírtás befejeződik.

 3. EGYETÉRT E ÖN AZZAL HOGY NYOLC ÉV HAZUGSÁG NYOLC ÉV BÖRTÖN?EGY KIS SEGITSÉG A FIDESZNEK.SEMMI MÁST NEM KELL TENNÜK MINT AZ MSZP HIRPOTJUNAK A KÖZLÉSEIT PL.NÉPSZAVAVA.NÉPSZABADSÁG-KÖZLÉSEIT BEISMERŐVALÓMÁSKÉNT FIGYELEMBE VENNI.PL EL KURÓ NYILATKOZATA.-ÉN IRÁNYITOTTAM A RENDŐRSÉGET.2OO6.ŐSZÉN.VAGY CSAK UGY VÉLETLENÜL?HÁNYSZOR IS SZEGTÉK MEG Az alkotmányt!?

 4. Nem támogatja a Jobbik három miniszterjelölt, Pintér Sándor, Martonyi János és Fellegi Tamás kinevezését. Jó a szimata a Jobbiknak, észreveszi a büdöset. Pintér áporodott olaj-és vérszagát már messziről, Martonyi Bilderberges himringyó is megérett az akasztófára, és Fellegi sem a saját pénzén járta az amerikai egyetemeket, és érdekes, a felesége is. Büdös az egész Fidesz, és most már mondhatjuk, hogy a programjának nevezett csúfsággal kitörölheti a sajátját, mert másra nemigen használható. A média megbízásból írogatja, hogy soha nem volt ekkora támogatottsága a Fidesznek, csak azt nem részletezi, hogy kiknek a támogatására gondol. Tel-Aviv, EU, IMF, nemzetközi valutaalap, a globális pénzhatalmak persze, hogy nagyon támogatják, hisz sok érték van még az országban, amit fölvásárolhatnak, Simon Perez szavaival élve, és ezért bőven dobnak koncot Orbánéknak, és bőven van a Fideszben, a haza tovább lopásának szakértője, mint a fenti három személy, a maguk kiterjedt globális, és maffia kapcsolataikkal. Pfúj!

 5. Én is összevezstem egy debreceni fogorvossal, a körzetivel, tavaly, mert nem akart ingyen tömni,
  ,,mert ő nem használ már amalgámot”!
  A műanyag tömésért pedig pénzt akart kérni.
  Elmentem a feletteséhez, aki azt mondta, hogy nyugodtan jelentsem fel. Azóta elhúzta a rendelőjét a város másik szegletébe. (Romániából jött át pár éve a drága, és pár év alatt meg akar tollasodni)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük