Áldás vagy átok?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mottó:

„Tanúul hívom ma ellenetek az eget és a földet, hogy előtökbe adtam az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd hát az életet, hogy élhess te és utódaid is!” (5Móz 30:19)


Megalakult hát az új kormány! Most fog eldőlni, hogy a kétharmados forradalom (mely valójában csak 52-53 %-os győzelem volt) kiknek a forradalma volt, illetve egyáltalán tényleg az volt-e? A reform szót a neo-bal-liberális maffia teljesen lejáratta, s mára az egyenértékű lett a rombolással, káosszal, a zavaros vízzel, amiben a maffiózók vidáman halászhattak. A radikális, azaz gyökeres változás (a latin radix = gyökér szóból) pedig a FIDESZ számára olyan, mint ördögnek a tömjénfüst! Retteg és irtózik tőle! Vajon miért? Bizony, nagy kérdés ez. Így aztán a radikalizmus híveit – akik megunták már a toldozást-foldozást, a sehova nem vezető javítgatást, ami szerintük egyenlő a valóságos és végleges megoldások elodázásával – elmondják mindenféle nácinak, fasisztának, szélsőségesnek, rasszistának, kirekesztőnek,… (s a sor majdhogy nem végtelen).

Ez volt eddig,… de talán most! Talán most valói változások jönnek, s végre új, szép Hazát építünk. Élhetőt, ahol jól érezzük magunkat, ahol jó lesz létezni, dolgozni! Ahova érdemes lesz gyermekeket vállalni, családot alapítani. Reméljük, hogy végre olyan Hazát teremthetünk, ahol a becsületes, tisztességes, szorgalmas emberek érvényesülhetnek, gyarapodhatnak minden téren, s a csalókra, gazemberekre biztosan súlyos börtön évek várnak, a tolvajokra, a közvagyont vagy mások tulajdonát ellopó, elrabló bűnözőkre pedig teljes vagyonelkobzás. Ahol a bűnözőt nem kényeztetik, hanem tettének megfelelően, teljes szigorral bánnak vele, s csak a minimumot kapja meg létezéséhez, amíg le nem tölti a teljes kiszabott büntetést. Olyan Magyarországot, ahol már gyermekkorban felemelt fejjel járnak a gyermekek, s a felnőttek is, magyarságuk teljes tudatában, s azt büszkén felvállalják. Ahol jó lesz magyarnak lenni, de más nemzetiségűnek, etnikumúnak is, mert a tisztességes, dolgos, rendes embereket megbecsülés övezi. S ezen a Magyarországon nem kell félnünk a szomszéd népek inzultusaitól, mert erős, tekintélyt parancsoló hadsereg vigyáz ránk. Sőt, ez az új Haza határozott külpolitikájával eléri, hogy a kilencven éve fennálló történelmi igazságtalanságot, az ország széttépését, a békediktátumot és egyéb igazságtalanságokat végre jóvátegyék a bűnös hatalmak, s nem csak visszaadják az elrabolt területeket, hanem jóvátételt is fizetnek! Álom? Szerintem nem. Ezt követeli az igazságosság! S akár hiszik egyesek, akár nem, az Isten igazságos, tehát így is ítél. Az az ítélet nem kijátszható!

Erre a nagy feladatra kapott most megbízást a mai győztes pártszövetség, s ezzel együtt az új kormány is. Tőlünk, választóktól, akik nem szolgálóik vagyunk, hanem uruk és parancsolójuk. Nem hatalomra kaptak megbízást, hanem alázatos szolgálatra!

Ha az új vezetők, miniszterek, egyéb tisztségeket viselők az előbb leírt hatalmas munkát tekintik kijelölt feladatuknak, s annak teljes, tökéletes megvalósításán fáradoznak, úgy, hogy azt sikerre is viszik, akkor az Isten áldja meg őket! Halmozza el őket minden lehetséges jóval. Legyen boldog magánéletük, családjaik sikeresek, örömben együtt élők. Gyarapodjanak anyagilag is, mert ha sikerre viszik Hazánkat, megérdemlik! Ha megvalósítják mindazt a sok jót és szépet, amiről írtam, legyenek áldottak, s az elkövetkező generációk a legnagyobb tisztelettel emlegessék őket! Ezért én minden nap imádkozom a Mindenható Istenhez! Adja meg ezt nekik és nekünk!

De ha nem népünk, Hazánk felemelkedésén, boldogulásán, a megbízás mindennél jobb teljesítésén dolgoznak, ha idegen érdekeket, cégeket, bankokat, kormányokat szolgálnak, s minket továbbra is ki akarnak szolgáltatni, ha saját érdekeikben, zsebük megtömésén tevékenykednek, s nem miértünk, nem Hazánkért, akkor legyenek átkozottak! Akkor sújtsa őket kegyetlenül, minden nyomorúsággal. Akkor hosszú életet éljenek szenvedésben, nyomorúságokban, s legyenek nagyon boldogtalanok! Mert megérdemlik!

Tudom, nem szabadna ilyet leírnom, hiszen magát keresztyénnek tartó ember ilyet soha nem mondhat. Nem kívánhatja mások nyomorát. De nincs már más eszközöm! Ugyanis a mai világban egy államelnök, miniszterelnök, miniszter és más vezető tisztségviselő semmit nem kockáztat, ha lop, csal, hazudik, becsapja népét, és dolgát rosszul végzi, sőt elárulja, kirabolja saját honfitársait! Sem életét, sem vagyonát, de sokszor még pozícióját sem kell féltenie. Ha mégis leváltják, hónapokig kapja hatalmas járandóságát, végkielégítést és egyéb juttatásokat, s jó zsíros állásba teszik. Élete végéig kijár neki a valamikori titulusa szerinti megszólítás, …! Így ma az egyszerű polgár semmit nem tehet, csak fogcsikorgatva nézheti, hogyan bújik ki az aljas gazember az esetleges felelősségre vonás alól.

Tiszta szívemből kívánom, hogy a most megválasztott vezetők, kormánytagok és más magas rangú alkalmazottak sok-sok áldásban részesedjenek, velünk együtt! De rajtuk múlik, mi fog történni, hiszen választhatnak, miért és hogyan fognak dolgozni! Kell, hogy legyen előttük valami elrettentő dolog, nehogy a rosszat válasszák!

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “Áldás vagy átok?

 1. Mottó:
  “Tanúul hívom ma ellenetek az eget és a földet, hogy előtökbe adtam az életet és a halált, az áldást és az átkot.
  Válaszd hát az életet, hogy élhess te és utódaid is!”
  (5Móz 30:19)
  Kárpát-medencét bekellett volna tudni *lakni* magyarság szaporodássával;
  mint ahogyan Wass Albert *A kard és kasza* regényében írja!
  De, a bösz és hetyke magyar inkább a magyarok és szekélyek vérontássával volt elfoglalva;
  hit-vallás háborúkban egymásra a halált osztogatták: Wass Albert Magyar Cirkusz
  http://hu.wikipedia.org/wiki/Cs%C3%ADksomly%C3%B3i_b%C3%BAcs%C3%BA#T.C3.B6rt.C3.A9nete
  Csíksomlyói búcsú
  Története
  A csíksomlyói búcsú története 1444-ig nyúlik vissza …
  A csíksomlyói búcsú a János Zsigmond erdélyi fejedelem erőszakos hittérítésével szembeni ellenállásra emlékeztet.
  A fejedelem ugyanis hadsereggel akarta erőszakkal Csík- és Gyergyószék katolikus híveit unitárius hitre téríteni 1567-ben.
  *
  Erdélybe vendég-munkás ként behozott románok szaporábbak voltak; nem vivtak egymás ellen hit-vallás háborúkat;
  és mikor jött a történelmi alkalom az amerikai Wilson elnök 14 pontja megteremtette
  és megadta az alkalmat, hogy éljenek a wilsoni 14 ponttal és történelmi magyarország kisebbségei éltek is az kinálkozó alkalommal!
  TRIANONban meg is történt a MAGYAR TRAGÈDIA!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük