KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Aláírásgyűjtést indít Morvai Krisztina a bírósági és ügyészségi rendszerváltásért

Dr. Morvai Krisztina

Kedves Barátaim!

Ígéretem szerint aláírásgyűjtést indítok a bírósági és ügyészségi rendszerváltásért. Csatlakozni elektronikusan lehet a www.morvaikrisztina.hu címen.

Kérem, hogy fontos követelésünkre, és a csatlakozás lehetőségére hívják fel minél több ismerős, kolléga, családtag és barát figyelmét.

Ne felejtsük el a legfontosabb feladatunkat: FELEMELJÜK A FEJÜNKET ÉS VISSZAVESSZÜK A HAZÁNKAT!

Hittel, reménnyel, szeretettel: Morvai Krisztina

Nagy örömmel vesszük az ilyen híreket! Ugyanis ideje keményen fellépni saját érdekeink védelmében, mert ezt helyettünk senki nem fogja megtenni! A mostani vörösiszap katasztrófa is bizonyítja, hogy kézbe kell vennünk sorsunk irányítását, hiszen láthatóan aljas privatizálás történt, felelőtlen átruházás, aminek láthatjuk a következményeit.

A rendteremtés egyik fontos lépése, hogy a törvényesség helyreálljon, s a bíróság és az ügyészség valóban függetlenül, a törvények teljes betartásával végezhessék munkájukat, a hatalom beavatkozása nélkül!

(NIF, Híradmin)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Aláírásgyűjtést indít Morvai Krisztina a bírósági és ügyészségi rendszerváltásért

 1. Ez a rendszer csalók rendszere. Munkabéreket el lehet tüntetni, az APEH segítségével. Minek van a nyomozó részleg, ha fel lehet építeni egy irodaházat ÖT bejelentett munkással, meg HÚSZ vállalkozóval, akiknek Nincs szakmája.
  A hajléktalanokat segítő alapítványok ugyan azt a hajléktalant segítik, de Ő nem tud a segítség adásról. FURCSA, de a pénzt csak eltüntetik (1300 Alapítvány van). Remélem, hogy legalább Ön tesz több feljelentést az Ügyészségeken, időzítés is fontos.

  Tisztelettel: Orbán György

  Kedves Orbán Úr! Nem tudom, kinek szánta hozzászólását, de azt kérem, ha lehet, hogy figyelmesebben írjon, mert sok javítást kellett tennem, hogy olvasható és érthető legyen az írása. Minden esetre köszönjük költői kérdést is tartalmazó, mellesleg sok igazságot kimondó hozzászólását.

  Üdvözlettel: Híradmin, NIF

 2. Az ügyészek és bírák „munkásságáról”, vannak dokumentumok.
  Csupán át kell vizsgálni.
  Különben, az egész igaszságügy egy politika által irányított, belterjes vérszívó banda.

 3. Az 1672. aláírónak üzenem,hogy mivel viccesre vette a figurát ebben a nagyon komoly és nem túlzás tízezrek sorsát befolyásoló remélhetően sikeres akcióban,menjen oda a mocskos Fletó okt.23.-án platformot alakító sátrához és személyesen mutassa meg ennek a hányadéknak,mit írt a nevében alá!
  Reiner Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük