KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Aláírásgyűjtést indít a Jobbik a fizetésemelésért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

fizetes emelesAláírásgyűjtést indít a Jobbik a miskolciak fizetésemelése érdekében azok után, hogy a Fidesz napirendre sem vette az ellenzéki párt erre vonatkozó javaslatát a város februári közgyűlésén.

Jakab Péter frakcióvezető szerint elfogadhatatlan az az érzéketlenség, amelyet a Fidesz képviselői tanúsítanak a miskolciak valós problémái iránt akkor, amikor tárgyalni sem hajlandóak a miskolciak fizetésemeléséről. A képviselő emlékeztetett, a Jobbik azt javasolta, hogy a város közgyűlése éljen a felterjesztés jogával, és kezdeményezzen törvénymódosítást azért, hogy az állami vállalatok ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért legyenek kötelesek fizetni a borsodi megyeszékhelyen is, mint a Dunántúlon.

[youtube=http://youtu.be/EbAgcpb6crc]

A Fidesz azzal indokolta a javaslat naprendről történő levételét, hogy a bérrendezés nem az önkormányzat, hanem kormány feladata. Jakab Péter erre reagálva azt mondta: „két évvel ezelőtt a Fidesz szemrebbenés nélkül megszavazta, hogy Miskolcon legyen a Világsátornak nevezett nemzetközi cigányközpont. Ezek szerint a nemzetközi cigányság képzése, szórakoztatása az önkormányzat feladata, a miskolciak fizetésemelése viszont nem”. Szerinte ez is jelzi, hogy a jelenlegi városvezetés nem a miskolciaknak, hanem a kormánynak akar megfelelni.

A frakcióvezető közölte, a Jobbik négy kérdésben hirdetett meg országos aláírásgyűjtést, ami Miskolcon ki fog egészülni egy ötödikkel is: arra fogják kérni a miskolciakat, aláírásukkal álljanak ki a fizetésemelés mellett, és a Jobbik segítségével kényszerítsék ki ugyanezt a városvezetéstől is. A gyűjtés márciusban fog kezdődni, tájékoztatott Jakab Péter.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Aláírásgyűjtést indít a Jobbik a fizetésemelésért

 1. Volt egy olasz film, aminek — ha jól emlékszem– az volt a címe : A Munkásosztály a mennyországba megy. Hogy mondandómmal rövid legyek: a végletekig kizsigerelt munkások, úgy okoskodtak, hogy ha nem kapnak több bért, akkor egy órával később mennek be dolgozni… Mire a véletlenül közéjük tévedt kommunista ( Marcelló Mastrojanni ) Azt mondta : Egyáltalán nem kell bemenni dolgozni ! Erről a bérharcról szólt a film, ami egy igazi remekmű volt . S lám a történelem majdhogynem ismétli önmagát.
  A magyar munkásoknak is, és nem csak a miskolciaknak, nem kell bemenni dolgozni ! Mert ugye azt természetes, hogy bizonyos emberek unios fizetéseket kapnak.Egyedül a magyar munkásnak kell beérni valami alamizsnával.Márpedig– ha minden igaz — egyenlő jogok illetnek meg bennünket ! Vagy pedig indítványozni kell, hogy a képviselői díjazásokat vegyék vissza a munkás bérek arányában !

  Tessék megpróbálni! Mit szól ehhez a nagyérdemű publikum? Nem kell a gondolattól megijedni. Ezzel a társasággal nem lehet másként beszélni… S akkor még egy szót se ejtettem a legújabb bróker ügyről. Aminek a sikkasztását, természetesen, megint mi mindannyian fogjuk megfizetni, szép lépcsőzetesen persze. Az állam előbb jót áll, konszolidál. Aztán majd kezdetnek visszafogott nyugdíjak emelés lesz és így tovább…

  Egyébként az említett film azóta eltűnt. Senki se emelgeti már. Mivelhogy mai ” szocialista demokratáink” csípőből elutasítanak minden szocialista említésű gondolatot, ettől azonban a magyarországi katasztrofális helyzet még igaz! Ezek a szocialisták, akik társ tettesek a munkásság ( lakosság )megtiprásában, szimpla csirkefogók. Remélhetőleg oda kerülnek majd ahová valók…

  A minap néztem a Koszovóról szóló dokumentum filmet, ahol a riport alanyok elmondják , hogy azért akarnak kivándorolni, mert Koszovóban 14o Euróból kell élniök ! A mi riporterünk persze szörnyülködött …Javasolnám számoljanak már utána a honi képviselő urak és hölgyek , no és a média guruk: mennyi bért kap egy magyar közmunkás ? Menyit segélyt kap egy munkanélküli? S ebben a történetben az az igazi dráma, hogy honi viszonyainkat nem ismerik a képviselőink!(?) Kiket képviselnek tulajdonképpen ? Saját magukat ?
  Lényegében két világ van.S bizony ezt illene elmondani…
  A szélhámos képviselők és az őket kiszolgáló önelégült gengszter média vegye a sátorfáját.
  A miskolci képviselőnek, Jakab Péternek pedig gratulálok.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: