KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Aktuálpolitikai Kerekasztal (2018 május-június)

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Hosszú hetek kihagyása után ismét érdekes témákkal jelentkezik az Aktuálpolitikai Kerekasztal.

291. Adás  felvétele

Rövid tartalom;  Habony, Vajna, és a HITES, „hiteles” Németh Sándor, együtt fog össze Simicska ellen. Honnan jön a „Brit Média befektető csoport” az ellenzéki sajtótermékek felvásárlója? Szakad, vagy nem szakad a Jobbik? Ki is tulajdonképpen Toroczkai, és mi lehet a feladata? Mi lehetne a Magyar Nemzet számára a hathatós védekezés a mindenütt jelenlévő, és minden területet átható hamis, manipulált, megtévesztő hírfolyam ellen? El kell vágni a befolyásolhatóság gördülékeny működéséhez kiépített szálakat!

Az adásban résztvevő beszélgetőtársak; Tálas istván; Győrey Attila Szendi Lajos; Boda Róbert

292. Adás

Rövid tartalom; Válságrendezés Olasz módra, ha a hatalom úgy kívánja, a „demokrácia díszlet” lazán félretolható, és hiába a többségi döntés, akkor is IMF-es belső embert neveznek ki az un. „szakmai kormány” élére! Végleges a Jobbik szakadása, Dúró Dórát is kizárta a „Vona párti” vezetőség. Az LMP. is súlyos válságban van. Ahonnan a hatalom kivonja a pénzt azon pártok láthatóan összeomlanak. A Forint példátlan válsága, így az üzemanyagárak szárnyalása is talán egy hazánk ellen viselt hibrid háború pénzfegyvereinek bevetését jelentheti? A Maláj gépkatasztrófa hazug vádjainak újabb „felmelegítése” egyértelműen az Oroszország ellen indított támadássorozat nyitányát jelentheti.

Az adásban résztvevő beszélgetőtársak; Tálas istván; Győrey Attila Szendi Lajos; Boda Róbert


293. Adás felvétele

Rövid tartalom;  A trianoni gyalázat 98. évfordulóján, ki kell mondani, hogy nem a „nemzeti összetartozás napja” (Orbán „piár” – fogása szerint),- hanem a Magyarság legnagyobb gyászának napja! Folytatódik a Jobbik „kisgazdásodása” – csak a tiltakozó alapszervezetek feloszlatása az egyedüli problémakezelési mód? Bűncselekmény lesz az illegális migráció szervezése, támogatása! – Csak az a kérdés, még mit bújtatnak el e törvények közé, a demokráciánk csekély szabadságát még tovább szűkítendő? Sem időbeli, sem tárgybeli korlátozás nincs meghatározva, és ez nem sok jót ígér! A M.O.GY. egykori dicső bösztörpusztai rendezvényei újra indulnak! Kérdés, hogy Vukics őrnagynak a több éves „pihenése” után, miért van szüksége államtitkári védnökségre? Hová tűnik a világ aranya?

Ez is érdekelheti:  Nem enged a kánikula, megdőlhet ma a melegrekord

Az adásban résztvevő beszélgetőtársak; Győrey Attila Szendi Lajos; Boda Róbert

 

Az Aktuálpolitikai Kerekasztal korábbi számai itt tekinthetőek meg.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük