KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Völgy – Nemzeti sorskérdések a történelem és a jelen tükrében 📺

A Völgy vendégei voltak 2021. október 8-án Dévai Nagy Kamilla, Reiner Péter és Szilágyi Ákos, akik Mede Ferenc házigazdával beszélgettek olyan nemzeti sorkérdésekről, melyek többek számára talán tabudöntögetők is lehetnek.

Hiszen, ha például a magyar zsidóságnak a magyar nemzetre ható szerepét elemezzük, akkor legtöbben csak az érem egyik oldalát ismerik.

Azt, amit a II. világháború utáni baloldali politika és a szovjet szuronyok által hatalomba ültetett internacionalista, kommunista uralom erőltetett a magyar társadalomra évtizedeken át úgy az oktatáson, mint a hétköznapok szocialista társadalomformálásának szellemiségén keresztül. Ezzel, a mélyen a társadalom egyes rétegeibe beivódott, és valós eseményeket eltörölni kívánó jelenséggel szemben kívánnak a beszélgetés szereplői új kapukat nyitni, melyeken át megismerhetővé válik az a történelmi valóság, melyet évtizedeken át elhallgattak, vagy elhazudtak a magyarság számára, különös figyelmet fordítva Horthy Miklósnak a nemzet fennmaradásában és sok százezer magyar zsidó honfitársunk életének megmentésében betöltött szerepére.

Szóba kerül még természetesen a 2022-es év is, mely a választás miatt egy olyan történelmi pillanat lesz, ami hosszú távon eldönti majd a magyar nemzetsorsát, és nagyon jelentős befolyással bír egész Európa jövőjére.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük