KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Völgy – Nemzeti sorskérdések a történelem és a jelen tükrében 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Völgy vendégei voltak 2021. október 8-án Dévai Nagy Kamilla, Reiner Péter és Szilágyi Ákos, akik Mede Ferenc házigazdával beszélgettek olyan nemzeti sorkérdésekről, melyek többek számára talán tabudöntögetők is lehetnek.

Hiszen, ha például a magyar zsidóságnak a magyar nemzetre ható szerepét elemezzük, akkor legtöbben csak az érem egyik oldalát ismerik.

Azt, amit a II. világháború utáni baloldali politika és a szovjet szuronyok által hatalomba ültetett internacionalista, kommunista uralom erőltetett a magyar társadalomra évtizedeken át úgy az oktatáson, mint a hétköznapok szocialista társadalomformálásának szellemiségén keresztül. Ezzel, a mélyen a társadalom egyes rétegeibe beivódott, és valós eseményeket eltörölni kívánó jelenséggel szemben kívánnak a beszélgetés szereplői új kapukat nyitni, melyeken át megismerhetővé válik az a történelmi valóság, melyet évtizedeken át elhallgattak, vagy elhazudtak a magyarság számára, különös figyelmet fordítva Horthy Miklósnak a nemzet fennmaradásában és sok százezer magyar zsidó honfitársunk életének megmentésében betöltött szerepére.

Szóba kerül még természetesen a 2022-es év is, mely a választás miatt egy olyan történelmi pillanat lesz, ami hosszú távon eldönti majd a magyar nemzetsorsát, és nagyon jelentős befolyással bír egész Európa jövőjére.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: