KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A világtörténelem legnagyobb átverésével született meg a Rothschild-vagyon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hogyan is csinálta meg a világtörténelem legnagyobb “trükkjét” Nathan Rothschild…… és valósította meg a bennfentes kereskedés csúcskategóriáját…..  megalapozva a 13 Család és vérvonal 1.számú családjának hatalmát még jó pár évszázadra (vagy évezredre…).

Kétszáz éve, 1812. szeptember 19-én halt meg Mayer Amschel Rothschild, a nemzetközi bankárdinasztia megalapítója. A Rothschildok 1815-ben, néhány órával a waterlooi csata után alapozták meg mesés vagyonukat, egy jól szervezett spekulációval. 

Rothschild 1744. február 23-án született a Majna melletti Frankfurtban. A zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel, pénzkölcsönzéssel foglalkozó apját 12 éves korában vesztette el. Az értelmes fiú ezután egy hannoveri bankházba szegődött el, majd húszévesen átvette apja egykori üzletét. Régi pénzekkel kezdett kereskedni, kézzel írt katalógusaival végiglátogatta a német fejedelemségeket. Mivel az előkelőségeknek áron alul kínálta a ritkaságokat, egy idő után II. Frigyes Hainau-i herceg is vásárolt tőle – ez volt az első tranzakció egy Rothschild és egy fejedelem között.

A gátlástalan és pénzéhes Frigyes maga is afféle fejedelmi uzsorás volt, de még ennél is többet keresett alattvalói áruba bocsátásával. A szerencsétlen embereket katonának sorozta be, majd “kikölcsönözte” a háborúskodó hatalmaknak (az elesettekért felárat számított fel), legnagyobb vevője az amerikai gyarmataival harcoló Anglia volt. Rothschild a herceg ügyintézője lett, vagyona 1800 körül 60 ezer guldenre rúgott – ez tisztes összegnek számított, de még a frankfurti zsidó közösségben is akadtak nála gazdagabbak. Előrelátóbbak azonban nem: Rothschild ugyanis teljesen új dologba kezdett – abba, amit ma nemzetközi bankárkodásnak nevezünk. Öt fiát a világ akkor legfontosabb városaiba küldte: ő maga Frankfurtból intézte az ügyeket, Mayer Amschel Berlinben, Nathan Londonban, Jakob Párizsban, Salomon Mayer Bécsben, Karl Mayer Nápolyban telepedett le. A Rothschild-ház központja idővel Londonba került és ma is ott van.

Az “Amerikai álom c. tökéletes kis rajzfilm jól és érthetően vázolja az eseményeket, a FED létrehozását, az Európai Unió alapját jelentő Rothschild-családról. Érdemes megismerkednie mindenkinek az igazsággal, aki esetleg még nem találkozott vele, mert az iskolai oktatásból és a médiából valahogy ezek a fontos összefüggések mindig kimaradnak….. Újonnan ébredőknek KÖTELEZŐ az egész megtekintése! 

A család szerencsecsillaga a napóleoni háborúk idején virradt fel. Első igazi nagy üzletüket 1804-ben bonyolították le, amikor az anyagilag megszorult VII. Keresztély dán királynak nyújtottak – uzsorakamatra – hitelt. Azt csak a beavatottak tudták, hogy a pénz valójában a hanaui herceg kincstárából származott és a haszon nagyobb része is a fenséges csendestársé lett. A virágzó együttműködésnek 1806-ban Napóleon csapatai vetettek véget, a hanaui hercegnek olyan sietősen kellett országocskáját otthagynia, hogy még kinnlévőségeit sem tudta beszedni. Ennek a feladatnak a megszálló franciák és (az elűzött uralkodó megbízásából) a Rothschildok is nekiálltak. Utóbbiak jártak nagyobb sikerrel, az öt fiú nemegyszer a hatóságok orra előtt kasszírozott. A feldühödött franciák végül házkutatást tartottak a frankfurti Rothschild-házban, ahol egy pénztároson kívül semmit és senkit sem találtak, az adóslevelek ugyanis a bankárfiúk hintóinak aljában lapultak.
A Rothschildok a háborús években kölcsönöztek minden hadviselő félnek, kereskedtek legálisan és csempésztek ha kellett, hogy kielégítsék ügyfeleik igényét a kontinentális zárlatot nyögő Európában. 1810-ben az ellenséges Franciaországon keresztül juttatták el a Portugáliában harcoló Wellington herceghez a hadviseléshez szükséges aranyat. E célból hamis leveleket játszottak Napóleon titkosrendőrségének kezére, amelyekben azt ecsetelték: milyen végzetes csapást mérne Angliára, ha a tekintélyes mennyiségű nemesfém kiáramlana az országból és nem mulasztották el hozzátenni: a brit kabinet hevesen ellenzi a műveletet. A franciák persze szemet hunytak, a sikeres művelet pedig újabb milliókkal gazdagította a Rothschildokat.
Mayer Amschel 1812. szeptember 19-én halt meg, így nem érte meg azt a huszárvágást, amely legendássá tette a Rothschild nevet. 1815 nyarán mindenki feszült izgalommal várta a waterlooi csatatérről érkező híreket, így a Napóleon bukására spekuláló Rothschildok is. A bankárház addigra már saját, a hivatalosnál gyorsabb hírközlő hálózatot épített ki, így nyolc órával Wellington futárának megérkezése előtt értesültek a diadalról. Nathan Rothschild tudatta a hírt a kormánnyal, majd megjelent a tőzsdén és elkezdett – eladni. A piac pillanatok alatt összeomlott, a “jól értesült” Rothschild példáját követve mindenki fejvesztve szabadult államkötvényeitől. Amikor az árak már töredékükre zuhantak, Rothschild megbízottai fillérekért mindent visszavásároltak. Néhány perc múlva megérkezett a hivatalos közlemény, az árfolyam az egekbe szökött, Nathan Rothschild pedig megalapozta a család mesés vagyonát.
Forrás: Origo
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

12 thoughts on “A világtörténelem legnagyobb átverésével született meg a Rothschild-vagyon

 1. Pedig csak egy tökös rendőr főnök kellett volna és egy töltött pisztoly.

 2. ” ha megtudod,hogyan szerezte a vagyonát a pénzember,már nem is tudod annyira tisztelni. Pedig egyáltalán nem lehet tisztelni egy “pénzembert! Amiről tanúskodik az a kapzsiság! Hiszen felhalmozni valamit, ami nem romlik meg,azt többnyire pénzből lehet. De miért akar felhalmozni valamiből? Mert valami hiányzik belőle és azt pótolni akarja.(?) A szeretetet!. Mert képtelen rá,hogy valakit szeressen,helyette a pénzel pótolja szeretete tárgyát, azt a hamis látszatot keltve,hogy mindent és mindenkit meglehet venni. Akár a hallhatatlanságát is . Amit pénzért megvehet,az olyan is! Amit a tűz elemészt,az nem valódi ! A barátságot,a szerelmet nem lehet megvenni ! Aki pénzel akar hatalmat gyakorolni,az egy beteg ember,hiszen ha valamit nem tud elérni tisztelettel,vagy szeretettel,azt pénzel akarja megtenni. Ha mindenki megkapná a munkája után a tisztességes bért, nem lenne szükség adományokra, ételosztogatásokra és nem tudnának hatalmat gyakorolni emberek felett. De előbb nyomorba döntenek,aztán eljátsszák a megmentő szerepét. Ebben a neurózisban él az egész világ! Beteg, skizofrén,idióták uralkodnak a országok ,Emberek felett! Pedig élni is lehetne,de a többség csak élni készülődik. Ha a hatalmon lévők egészséges, tisztességes emberek lennének, nem lehetne megtenni azt a sok aljasságot,amit a “pénzemberek terveznek,vagy tesznek. Beleértve a jogot is,ami segítő kezet nyújt a gaztettekhez és semmi,de semmi köze nincs az IGAZSÁGHOZ!

  1. Es ahhoz mit szólsz, hogy miután Szaddam Huszein lerohanta Kuvaitot új pénzt adott ki. Aztán jöttek az amerikaiak és kizavarták Szaddamot és megint új pénzt adtak ki. A 2 régi pénzzel évtizedekig kereskedtek. Ezelőtt kb. 10 évvel a régi kuvaiti dinár még mindig ért valamit, az eredeti értékénél legalább 100x kevesebbet, de kereskedtek vele. A kereskedő fényképeket is közölt, ahogy a sok pénz zsákokban és palettára helyezve várja az elszállítást. A raktár helye nem volt megadva csak az ország. Természetesen sok milliárdos rakományokról volt szó.

  2. ” ha megtudod,hogyan szerezte a vagyonát a pénzember,már nem is tudod annyira tisztelni.”
   Nos én ezért nem tisztelem a pénzembereket.
   Bátran ki lehet jelenteni,hogy a világban jelenleg felhalmozott vagyonok egyike sem “tiszta” – sőt a legtöbbször vér tapad hozzá.
   A világ a hibás,mert elfogadja a “pénz az isten” zsidó értékrendet.

   Éjfél borult a háztetőkre,
   s kuvikhang szólt a berken át,
   midőn a Bankár útnak indult,
   elásni véres aranyát.
   Az útkereszten vasdoronggal
   hét ördög várta s a Halál;
   s mikor kardot rántott, a csontváz
   fülébe súgta: “Mondd, szamár,
   mit véded még a pénzed?
   Meghalsz s a kincsed elviszem,
   s a kincs helyett eláslak téged,
   akit nem ás ki senki sem.”
   – Kufárok voltunk mindahányan,
   s az évek szálltak, mint a percek,
   véred kiontott harmatával
   irgalmazz nékünk, Jézus Herceg!”

   Nincs új a nap alatt…

 3. ” lehet,hogy a kérdés költői,vagy nem nekem szól,így a válaszom monológ. Azok az emberek akik bármivel is dicsekednek,tüntetnek, kisebbrendűségi komplexussal küszködnek. Megakarják mutatni,hogy különbek másoknál,hogy többre vitték,mint a többség,hogy ők a valakik. De láttál e már olyan madarat aki az ágon ülve nagyobbnak akar látszani a társánál? Erre csak az ember képes. Csak ott tud tüntetni a vagyonával,ahol szegénység van. De mindig lesz aki gazdagabb,vagy erősebb lesz Nála,így a kudarc,a csalódottság,még ilyen szinten is borítékolható. Ahogy keleten mondják “nincs nagyobb bűn mint a túl sok vágy,se nagyobb csapás, mint a meg nem elégedettség,sem nagyobb vétek, mint szerzésre törekedni. Vannak a szükségletek,hogy ne éhhez,ne fázz, legyen mindenből egy,amire szükséged van és vannak a vágyak amelyeket kordában kell tartani,mert azok mindig új vágyakat szülnek és csalódottsághoz vezetnek. Kapzsi beteg ember mindig lesz,mert amilyen a lelkivilága olyan emberré lesz. De csak itt ezen a síkon tud rajta változtatni, ha egyszer ráébred ennek hiába valóságára, de addig visszajár “ide,hogy kijavítsa a “programját,hogy ne a gyűjtögetésre pazarolja az életét. Ahogy a Buddhisták szent könyve írja,a kapzsi ember a következő életében méh,vagy hangya lesz.
  ” az élet egy játszó ház, mindegy milyen és mennyi játékot gyűjtesz magad köré, de a kijáratnál mindent le kell adni. Akkor minek…… Akit ez boldoggá tesz, tegye! TF

 4. T.Nazy Bácsi!
  “hasonlóképpen William Shakespeare: Velencei Kalmár. Önmagáért beszél!

  1. T.T.F!
   Remélem,hogy egyre többen – bár a környezetemben a legtöbb embernek nincsenek erkölcsi aggályai a világ bűnözőivel kapcsolatban.
   H.B.
   “A totalitárius rendszerek mindig jó viszonyban voltak, és vannak ma is az alvilággal.
   A cél közös: kifosztani, félelemben tartani a hagyományos értékrendű, polgári világot.”

 5. “Ha rájössz, hogy még az életed sem a tiéd,mert azt is csak kölcsön kaptad, akkor tudsz majd elkezdeni élni. Rádöbbensz,hogy nincs mit vesztened,hiszen SEMMI sem a tiéd! De addig csak,élni készülődsz!
  “gyáva népnek,nincs HAZÁJA!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás