KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A védelmi kerítést egy orosz cég építi? – A liberálisok újból nyüszítenek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A napokban tette közzé a Napi gazdaság, hogy a déli határrészre tervezett kerítés megépítését a Magyar Honvédség és a rendőrség együttesen végzi. A négy méter magas, védelmi célokat ellátó kerítés megépítésének terve már önmagában fizikai fájdalmat okozott az ország belső ellenségeinknek, a szélsőséges felforgatásban gondolkodó, örök elégedetlen liberálisainknak. Azoknak, akik lépten-nyomon azt keresik mikor rúghatnak bele a kormányba, a rend és rendszer fogalmába.

Most újból üvölthetnek, akár a fába szorult féreg, mivel feltételezéseik szerint, a déli határszakaszon megépítésre kerülő, védelmi kerítés annak az Ulmirs Europe kft-nek a privilégiuma, aki az orosz belügyminisztérium, a határőrség és a Gazprom beszállítójává is vált a cég 15 éves története alatt. Szerintük az Ulmirs Europe telepíti a fizikai határzárat és egy másik orosz érdekeltségű cég, a Molaris kft pedig az úgynevezett jelfeldolgozó központot alakítja ki.

Az Ulmirs kft egyébként magyar székhelyű cég, de Szilágyi Zoltán mellett két orosz tulajdonosa is van, Vlagyimir Savenkov és Andrej Kliujev. Utóbbi az orosz anyacég vezetője is egyben. Építsék csak az orosz cég emberei olyanra, hogy az elképzelt céloknak maradéktalanul megfeleljen, ha pedig a liberálisok ajvékolnak mehetnek ők is a kerítés másik oldalára.

Dunai István – NemzetiArcvonal.net

4 thoughts on “A védelmi kerítést egy orosz cég építi? – A liberálisok újból nyüszítenek

 1. A „liberális ajvékolók” nyugodtan mehetnek a kerítés túloldalára, mert arra sem képesek, hogy legalább a bajban a nemzet óvására gondoljanak. Másrészt, ha a fotón látható kerítésről van szó, nos Budapest kertjeinek, házainak, telepeinek fele legalább ilyennel van bekerítve.

 2. Nagyon jó gondolat! Eszembe jutott, hogy Rügen szigetén jó pár évvel ezelőtt, nem győztem fényképezni a jelképes, átléphető kerítéseket, hiszen az ott lakóknak akkor még nem volt igény arra, hogy magas, nehezen átjutható kerítéseket csináljanak.
  Mi már befogadtunk olyan népeket, hogy ez a fajta látszat kerítés bennem csodálatot keltsen.
  Magunkat kell védeni sajnos az olyan emberektől, akiknek a kultúrájuk nem okoz gondot, ha a mások vagyontárgyát megkívánva, azt azonnal eltulajdonítsák.
  És kérdem, milyen emberek azok, akik ezt a helyzetet még jobban súlyosbítsák azzal, hogy ordibálnak azért miért nem fogadunk be még több idegent, ahelyett, hogy örülnének, őket már befogadtuk, és jól érzik itt magukat, hiszen elmehetnének, ha annyira rosszul éreznék itt magukat.
  Milyen emberek azok, akik ajvékolnak, hullazsákba feküdve szórakoznak azokkal, akik ellátják őket.
  A médiájuk meg erre időt szakítva sugározza ezeket a baromságokat azt sugallva, hogy Magyarországon élő őslakosság milyen embertelen.
  Bár akinek egy kis esze van, az csak mosolyog ezen, bármelyik országban is él, és becsületesen dolgozva ilyenekre nincs ideje.

  Baumag

 3. Az utolsó mondattal maradéktalanul egyet értek,de ahhoz MAGYAR KORMÁNYT KELL HATALOMRA JUTTATNI.(A MAGYAR nem Magyarországon élősködő zsidót jelent.)
  H.B.
  „A materiális világnézet s vele az osztályharc történetietlen, ezért merőben hamis elmélete észrevétlenül belopakodott a magyar lélekbe s még ahol politikai értelemben küzdenek is ellene, győzelmesen ütközik ki a frázisok tömegéből. A munkanélküli vagyonszerzésre és mások leigázásával is érvényesülésre törekvők, pusztán anyagi célokért dolgozók idegemésztő lázbetegsége mind fokozódó erővel pusztítja társadalmunk szervezetét. Baktériumai már a magyar középosztály testébe is behatoltak s a legjobb úton haladnak, hogy ezt a nivelláló, minden ellentét eloszlatására hivatott társadalmi réteget teljesen megsemmisítsék. Az ő munkájuk eredménye az önzetlenség és a becsületes munka lekicsinylése, a hivatali és iparos munkának tiszta bérmunkává süllyedése, a régi tisztes kereskedelem háttérbe szorulása a nyerészkedő közvetítés mögé, hivatalnoknak politikai és gazdasági pályára tódulása és közéletünknek annyi más baja.”
  (Hóman Bálint)

 4. Az biztos mint ahogy már sokan nyilatkoztak az a menekült áradat, ami Magyarország határán fel épített rengeteg adó forintba kerülő kerítéshez el fog jutni ez a kerítés nem fogja meg állítani.A véleményem szerint viszont közös európai összefogással,pénz,ember,a közös tengeri felség területek határáról vissza lehetne fordítani,kísérni a menekülteket és egyben az ember csempészeket is el lehetne csípni.A művelet természetesen nagyon összehangolt,a cél elérését feltétlen akaró ország vezetőkre lenne szükség.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: