A trianoni diktátum Európa gyalázata

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A német néppárti képviselőhöz, Posselt úrhoz hasonlóan Morvai Krisztinának is történelmi párhuzam jutott eszébe a Krím-félsziget visszacsatolásáról. Krisztina a 2009-2014-es európai parlamenti ciklus utolsó felszólalásában Európa gyalázatáról, a trianoni békediktátumról és annak következményeiről beszélt.

[youtube=http://youtu.be/yIGuZiMl9kw]

NIF

0 thoughts on “A trianoni diktátum Európa gyalázata

 1. Vajon miért nem látunk Morvai Krisztina felszólalásaiból is a „közszolgálati” tv-ben? Akár csak a narancsvörös képviselők felszólalásainak ellenpontozásaként is műsorra vehetnék egyszer-egyszer. Igaz, akkor érezhető lenne a különbség.

 2. Az egész világ tud erről – de senki sem érti…
  csak „azok”, akik kitervelték!!!
  A link Francesco Nitti olasz miniszterelnök nyilatkozatára mutat – 1924-ből:
  https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1011782_579210612169841_20118180_n.jpg
  MONTESQIEU (1648-1755):
  “A magyar híres szabadságszeretetéről, nemes és nagylelkű jelleméről, hősi bátorságáról. Vendégszeretetének legendás híre van.”
  TH. ROOSEVELT (1858-1919), az Egyesült Államok elnöke, 1910-ben Magyarországon tett látogatásakor kijelentette:
  “Az egész civilizált világ adósa Magyarországnak az ő múltjáért.”
  LORD SYDENHAM, az angol felsőház tagja 1927-ben kiadott könyvében írja:
  “A legélénkebb részvéttel nézem ezt a dicsőséges múltú büszke népet, amely most a kisantant jól felfegyverzett népeinek gyűrűjébe van bezárva.”
  LORD ROTHERMERE 1927. június 27-én a Daily Mailben írja:
  “Az új európai határok igazságtalansága állandó veszedelme Európa békéjének, és azok a kezek, amelyek a mai politikai helyzetet létrehozták, a jövő háború magvait hintették el.”
  HANS KUITERT holland újságíró véleménye a magyarokról 2001. július 31-én jelent meg a “De Telegraaf”-ban:
  “A nacionalizmus gyakran ellenérzést vált ki a világban: másokkal szembeni felsőbbrendűség érzését sejteti s olyan kellemetlen nevek kapcsolódnak hozzá, mint Hitleré, Milosevicsé és – néhány palesztin számára – Sharoné. A magyar nacionalizmus azonban más természetű, veszélytelen jelenség. A magyar nacionalizmus ugyanis a Marsról jön.
  A Marsról, a nap negyedik bolygójáról, ahová a NASA áprilisban kutató szondát indított, noha kutatás végett elég lett volna egy Concordot küldeni Budapestre. Hisz Magyarország a Földre szállt Mars s a magyarok olyanok, mintha földöntúli elmék lennének: virtuózok a számítástechnikában, briliáns tudósok, akik nobeldíjakat nyernek, kiváló matematikusok. Egyszóval ha igaz a mese – az emberiség krémje.
  Kiss Tibor

 3. A Holland ujságiro fején találta a szöget. Mert a körülötte lévö beteg elmélyültek nem birják elviselni, hogy van egy ösi nemzet ahol sok a
  magastudásu és feltalálo ember. Azért van az, hogy a Nagymagyarország területén ami sajnos most mások uralják még a
  régi feltalálokat is maguknak sajátitják ki. Szomoru, hogy a magyar állam ezt szonélkül türi.
  Esther

 4. Tisztelt hozzászóló honfitársaim:
  Immár egyre többen látnak, láttunk át a sűrű hálón amit a szemünk elé tettek, egy nagyon gonosz szándékkal, nagyon aljas háttérhatalmi erők, de sajnos még egyelőre, és ki tudhatja meddig ,,rabságban kell élnünk” a kis még megmaradt hazánkban, a ,,kis antant” gyilkos, gyűlölködő gyűrűjében!
  Véleményem szerint nagyon sok bajunk forrása sajnos azzal, kezdődött hogy : – ,,meghalt Mátyás Király oda az IGAZSÁG”,
  nem csupán az IGAZSÁGUNK veszett oda, hanem a függetlenségünk is, tehát MAGyarország az óta ,,GYARMATI” sorban tengődő ország!
  Mert valóban ,,Földi Paradicsom” lehetne itt, ha a ,,Szent-Szakrális Mátyás Királyunk” óta esetleg megőrizhettük volna a hazánk függetlenségét!
  Nos, amíg ezen valahogy változtatni, nem tudunk, addig minden maradni fog a ,,régiben” vagyis a ,,GYARMATI-STÁTUSZBAN” magyarán mindig mások fogják a ,,talpunk alá húzni a zenét”!!!
  Nem mindig az események után kellene kullogjunk, hanem felelősen előre gondolkodjunk!!!
  Ez a kis még megmaradt hazánk 30 millió éhes szájat tudna etetni, ehhez képest mi 10 milliónál kevesebben vagyunk, és fogyunk, meg kellene végre értenünk, egy ország nem csupán azé marad aki a ,,vérét ontja érte” hanem az is megszerezheti aki tele szüli!!!
  Sajnos minket MAGyarokat pl. a Nagy MAGyarországból csupán ERDÉLY elvesztésére gondoljunk – az történt, hogy ,,kiszültek” a románok, és ha nem vigyázunk, még ebből a kis ,,még megmaradt” országunkból is kiszülhetnek a ,,rejtett erőforrások”=cigányok, tehát amíg min. nem tudunk itthon rendet tenni addig ne is ábrándozunk semmiféle ,,területi-rendezésről” = IGAZSÁGTÉTELRŐL, már ami a ,,trianoni-maffia-diktátumot” illeti!!!
  Ne legyenek hiú ábrándjaink, a ,,hírős Nyugat Európa” ott tesz nekünk ,,keresztbe” ahol csak tud, mert ők a saját ,,pecsenyéjüket sütögetik” mind a mai napig, tehát ha mi MAGyarok nem ,,ébredünk fel” akkor ,,jaj lesz ennek a sokat szenvedett, jobb sorsra érdemes nemzetnek”!!!
  Sokszor emlegettem baráti körben, hogy sajnos nekünk MAGyaroknak, nagyon de nagyon rossz volt a külpolitikai szereplésünk, mert gondoljuk csak egy kicsit is át ,,ad-absurdum” mert sajnos már idejét múlta…!!!
  Tehát tételezzük fel…
  Ha mi akkor Mohácsnál, a Török Szultánnál egyezséget kötöttünk volna, mint két ,,Turáni-NÉP” és együtt rohantuk volna le, az akkori ,,hírős Nyugat-Európát” mi maradt volna mára belőlük…???!!!
  Gondolom, mindannyin át tudjuk gondolni, hogy óriásit vétettünk akkor, hogy védtük a ,,gazdag-Nyugat Európai” népeket, és ők hálából meg csinálták nekünk a trianoni-MAFFIA-diktátumot”…!!!
  Illene ezeken a múltbéli ,,hibáinkon” elgondolkodni, és jobban oda figyelni, összetartani, és nem ,,ál-nemzeti” erőkre szavazatokat leadni, mert mind addig amíg nem ,,ébredünk” fel, addig kilophatják a ,,kis párnát” is a fejünk alól!!!
  Üdv.
  Tóth Károly.
  U.I.
  Adjon a Magyarok Ős Öreg Istene Szebb Jövőt, minden becsületes, TISZTESSÉGES hazánkért aggódó, jót és szépet tenni vágyó honfitársamnak, nemzetiségi hovatartozástól függetlenül!!!
  Soha ne feledje senki, hogy mi ,,JOBBIKOSOK” a honfitársainkat, soha nem a nemzetiségük alapján értékeljük, hanem aszerint, hogy TISZTESSÉGES -e valaki vagy:
  ,,NEM tisztességes”=TISZTESSÉGTELEN, illetve a drága MAGyar Hazánknak ÉPÍTŐ—vagy ROMBOLÓ állampolgára, mert mindenkit a ,,TETTEI” fognak megméretni!!!
  ( A ,,MAG” nem elírás a MAGyar szavaimban, mert a MAG= MAG-NÉPE, mi MAGyarok vagyunk a TUDÁS, a SZERETET, és az ISTENI-FÉNY közvetítői itt a FÖLD=GAIA nevű bolygón!
  AKINEK EZ HIHETETLEN, AZ NE VITATKOZZON VELEM HANEM OLVASSON UTÁNA, MERT NEM CSUPÁN JÁTÉKOKRA ALKALMAS AZ INTERNET, TANULNI IS LEHET AZ INTERNET SEGÍTSÉGÉVEL, CSUPÁN KERESGÉLNI KELL EGY KICSIT A ,,GUGLIBAN”)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük