BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A tömeggyilkos Kádárról való megemlékezésre hívnak a kommunisták!

Kedves Barátaim, kedves Elvtársak!

ÜDVÖZLETTEL:
Fogarasi Zsuzsanna

TISZTELT OLVASÓK!

HALLGASSANAK FOGARASI ZSUZSANNÁRA ÉS EMLÉKEZZENEK KÁDÁRRA(!):

(1) TÖRTÉNELMÜNK LEGALJASABB HAZAÁRULÓJÁRA;.

(2) RAJK ELVTÁRSA ÉS BARÁTJA BITÓRA JUTTATÓJÁRA, KIVÉGZÉSÉNEK VÉGIGSZEMLŐJÉRE ÉS KÓSER SZILVAPÁLINKA KORTYOLGATÁSÁVAL TÖRTÉNT MEGÜNNEPLÉSÉRE;

(3) A PÉLDÁTLAN NAGYSÁGRENDŰ MEGTORLÁSOK LEVEZÉNYLŐJÉRE;…

(4) A FUTÓSZALAGOS AKASZTÁSOK DIRIGÁLÓJÁRA (BISZKU, APRÓ, MAROSÁN ÉS MÜNNICH SEGÍTŐIRE) ;

(5) NAGY IMRE ÉS TÁRSAI BÜNTETLENSÉGÉT RÁDIÓBAN ÉS NAPILAPOKBAN GARANTÁLÓ ÁLLAMFÉRFIRA;

(6) A KIVÉGZETTEK KEZÉNEK HÁTRADRÓTOZÁSOS,  ARCCAL A FÖLD FELÉ FORDÍTOTT,  RUHÁTLANUL ELKAPART TEMETÉSI MÓDSZERÉNEK BEVEZETŐJÉRE;

(7) A KIVÉGZETTEK HOZZÁTARTOZÓINAK ÜLDÖZÉSÉRE (KISEMMIZÉSÉRE), A KIVÉGZÉS  DÁTUMÁNAK, A TEMETKEZÉSI HELY (?) HOLLÉTÉNEK TITOKBAN TARTATÓJÁRA;

(8) AZ ÁVO HELYETT  –  A  NAGYOBB HATÁSKÖRREL  RENDELKEZŐ –, ÁVH MEGALAPÍTÓJÁRA;

(9) A KARHATALOM (PUFAJKÁSOK)  ÉS A MUNKÁSŐRSÉG  LÉTREHOZÓJÁRA;

(10) AZ ‘56-OS FORRADALMÁROK ÉS HOZZÁTARTOZÓIK ESZTELEN ÜLDÖZŐJÉRE;

(11) A SZOVJET NUKLEÁRIS  FEGYVEREK (TÖLTETEK) MAGYARORSZÁGRA  TÖRTÉNŐ TELEPÍTÉSÉNEK KIZÁRÓLAGOS  ENGEDÉLYEZŐJÉRE (A HADERŐ FŐPARANCSNOKI  TISZTSÉGÉVEL   VISSZAÉLŐ “STRATÉGÁRA”);

(12) BREZSNYEV CSÓKPARTNERÉRE;

(13) A MEGSZÁLLÓ SZOVJET KATONAI KONTINGENS LÉTSZÁMÁNAK  NÖVELHETÉSE ÉS TELJES ELLÁTÁSUK  BIZTOSÍTÓJÁRA;

(14) A KORMÁNY ÉS A  LEGFELSŐBB PÁRTSZERVEK EXKLUZÍV VADÁSZTANYÁINAK LÉTREHOZÓJÁRA ÉS OSZLOPOS TAGJÁRA;

(15) A NYUGATI TURISTAUTAK ELLENZŐJÉRE,  AZ ÚTLEVÉL  KIADÁSOK  NAGYMÉRTÉKŰ MEGSZIGORÍTTATÓJÁRA;

(16) NYUGATI  HATÁRAINK DRÓTAKADÁLYOKKAL,  AKNÁKKAL,  SPECIÁLIS  MOZGÁSÉRZÉKELŐKKEL, ŐRTORNYOKKAL  ÉS BŐVÍTETT LÉTSZÁMÚ HATÁRŐRÖKKEL TÖRTÉNŐ MEGERŐSÍTŐJÉRE;

(17) A TV CSATORNÁK   ÉS AZ ADÁSIDŐK NÖVELÉSÉNEK CSÖKÖNYÖS  ELLENZŐJÉRE;

(18) AZ ORSZÁG ELADÓSODÁSÁNAK  EXPONENCIÁLIS  BEINDÍTÓJÁRA (KARÖLTVE FEKETE JÁNOSSAL ÉS MEDGYESSY PÉTERREL).

        PÓTLÓLAGOS “HÁZI FELADATKÉNT” VAGY SZORGALMI AGYMUNKA-VÉGZÉSKÉNT PEDIG,-  EMLÉKEZZENEK A FOGARASI-TÍPUSÚ KRÓNIKUS  MEMÓRIAHIÁNYBAN  VAGY TUDATLANSÁGBAN SZENVEDŐKRE IS, AKIK CSUPÁN A MÁJUS ELSEJEI “INGYEN VIRSLIRE ÉS SERITALRA” EMLÉKEZNEK , AKIK NÉLKÜL KÁDÁR  ISMERETLEN SENKI LENNE,  MI PEDIG  GYERMEKEIKKEL, UNOKÁINKKAL ÉS DÉDUNOKÁINKKAL EGYETEMBE NEM FULDOKOLNÁNK AZ ADÓSSÁG-TENGER ISZAPOS  (ZAVAROS) VIZÉBEN.

TISZTELETTEL:

( Prof. Dr. Bokor Imre)

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A tömeggyilkos Kádárról való megemlékezésre hívnak a kommunisták!

 1. Csak teljes mértékkel lehet egyetérteni a leírtakkal. Kár, hogy ezek nem kaphatják vissza (ezek alatt a mostani éljenzőiket értem) azt, amit a magyar néppel, hazánkkal tettek. Már az is elégtétel lenne, ha abban a nyomorban kellene élniük szarháziattilának ésmocskos bandájának amit elődeik (a cikkben említett gátlástalan bűnbanda) okoztak a bűntelen magyarok ezreinek Hortobágyi és Recski munkatáborokban! ! !

 2. Köszönöm a kiegészítést (is) tartalmazó hozzászólást, Talán lesznek, akik tanulnak a leírt eseményekből és egy „nagyra” értékelt senkiházi, hazaárulással és szovjet szuronyokkal hatalomra jutott despota történelmi szerepéből.
  Sajnálatos, hogy még mindig vannak Kádár imádók, de – talán – nem tehetnek róla, mert ez is egy betegség, csak nem a gyomorral vagy az érrendszerrel van kapcsolatban, hanem az agy szürkeállományával. A terápia hosszadalmas és sok esetben még azoknak sem használt, akik szenvedő alanyai voltak a Kádár nevével fémjelzett példátlan méretű diktatúrának.
  Még egyszer köszönöm a hozzászólást és tisztelettel búcsúzom: Bokor Imre.

 3. Nem azt akarom mondani a hozzászólásomban, hogy most ünnepeljük Kádár Jánost!
  De amit Bokor úr a fenti írásában összehordott elvakult magyarellenességében az már mindent íberel. Sajnos ilyenek a mai önmagukat értelmiséginek gondoló írástudók.
  Milyen propagandisztikus elvárásból lehet valaki ennyire elfogult, az objektív mértékkel a történelem egyik legjobb magyar társadalmi berendezkedésével szemben? Hogyan lehetséges, hogy annak a kornak egyetlen pozitívumát sem tudta megfogalmazni vak dühében? Erre válaszoljon valamit:
  I. Mátyás király uralkodásától számított bő ötszáz évben, higgyék el, a KÁDÁR-RENDSZER volt Magyarország második legjobb társadalmi korszaka. Aki tudja, cáfolja!
  Kérdezem még: akkor Bokor úr hova sorolja az elmúlt 21 évben azt a sok gazdasági öngyilkosságot elkövető ember halálát, amit az őszerinte jónak megélt rendszerváltozása okozta? Óvatos becslések szerint ez a szám lényegesen magasabb lehet, mint amit Kádár fejére szórnak. Nem valódi akaratként írom, de ma sokkal több embert lehetne Magyarország elleni károkozásért elítélni, mint amit a Kádár-rendszer bűneiként felhoznak.
  Nem védve a Kádár-rendszer bűneit, de azt minden magyar ember elvárná, hogy objektív mércével írjanak a nemzet verejtékén hízó írástudók a társadalmi jelenségekről.
  Kedves T. István!
  Talán először Önnek kellene igazolnia állítását, hogy mire alapozza ezt az eget rengető ostobaságot!
  Megkérem, hogy tételesen sorolja fel érveit annak igazolására, hogy a Kádár-rendszer volt Hazánk második legjobb társadalmi korszaka!
  Ígérem, megkérem munkatársainkat (akik nekünk szoktak írni), hogy vegyék pontról pontra sorra állításait, és cáfolják meg!
  Nem emlékszem Bokor prof. írásában olyan kijelentésre, hogy a rendszerváltást jóként megéltnek nevezné, sőt még azt sem mondta, hogy valóban történt rendszerváltás, mint ahogy mi állítjuk is, hogy semmiféle rendszerváltás nem történt, csupán – Czakó István szavaival élve – gengszterváltás (nála olvastam ezt a kifejezés először még valamikor 2002-ben). Ja, és magyarázza már meg, miért elvakultan magyarellenes Bokor prof. írása? Mert felsorolja Kádár aljasságainak egy kicsiny részét? A „pozítivumokért” most fizetjük meg az árat. Azért az óriási pusztításért, amit az emberek agyában és lelkében végzett! Annak köszönhetjük azt is, hogy ma is ugyanazok a gazemberek vannak hatalmon, akik az ő ideje alatt is ott voltak, vagy ott nőttek fel.
  Üdvözlettel: Híradmin

 4. Egy biztos. Kádár az akkori körülmények között a maximumot hozta ki az országból. Volt komoly magyar gépipar, a mezőgazdaság pedig európai színvonal felett állt.
  Arról nem is beszélve, hány ház és lakás épült. Vidéken pedig mindenki a háztájiból egészíthette ki a jövedelmét.
  Mikor már magatehetetlen volt az öreg, akkor másztak elő a szarból a Gyurcsány és Orbán félék, és lopták szét Magyarországot, az addig megtermelt vagyont.
  Ma semmink sincs. Itt vidéken se ipar, se mezőgazdaság. Lehet itt tömeggyilkosozni, De akkor a Szentistvánozást is be lehet fejezni, mert ő legalább ezerszer annyi magyart irtott ki, mint Kádár.
  A cikkben foglalt faszságokkal meg még foglalkozni sem érdemes.
  Magyarország egy megszállt ország volt, a nyugati nagyhatalmak és a szovjetek megállapodása révén minket keletnek ajándékoztak. Köszönhetően Horthy idióta politikájának és a vesztes háborúnknak.
  Aki ezt nem látja, az egyszerűen hülye. Kádár vagy bárki más csak egy helytartó lehetett, behatárolt mozgástérrel.
  A tehetsége csak most, a mai politikusokkal összevetve mutatkozik meg.

 5. Kedves Híradmin!
  Valami hasonló érvelést vártam, ami meg is érkezett. Bár igaz, hogy Bokor úrtól vártam, de talán mindegy.
  Sajnos személyesen nem ismerheten Önt, ezért nem tudom, hogy a rendszerváltás alatt szocializálódott-e, vagy még a Kádár-rendszerben.
  Ugyanis nem énnekem kell bizonyítani azt az állításomat, hogy az a rendszer a 2. legjobb rendszer volt az elmúlt ötszáz évben, hanem annak, aki ezt tagadni próbálja. Ezért nem is kívánok mást mondani, mint azt, hogy abban a világban még 100%-ban magyar volt minden az országban. Ráadásul az adósságcsapdát is enyhe csúsztatással Ön is Kádárra veszi, mikor tudja jól, hogy a rendszerváltás alatt a felvett 1 milliárdnyi adósság ebben a szép új világrendben növekedett vagy a 100 szorosára.
  Azt is állandóan elfelejtik hozzátenni, hogy ma már nem is beszélhetünk szuverén, hanem csak egy kvázi Magyarországról. És ezt is ön szerint, maga Kádár csinálta volna? Az utódai kifogás sem mentség, tetszettek volna forradalmat csinálni. De feltételezem, Kedves Admin, hogy ehhez önnek sem fült a foga. Tehát ugyanúgy cinkos, mint mi a többiek vagyunk. Mert arról is szemérmesen elfeledkezik, hogy az országot nem belülről, hanem kívülről, természetesen kollaboránsakon keresztül kívánják elfoglalni azok, akik ezt tűzték már vagy 1000 éve a zászlajukra.
  Tehát vissza az agarakkal, és próbálják Önök értelmiségiek megcáfolni a fenti szavaimat. Tudnék én is hosszú írásokat készíteni, de ez a hírforrás sem közölné le. Ha kíváncsi kissé a munkáimra, akkor keressen már rá az – Alternatíva a társadalmomtudományok özönvizén – szlogenre, és akkor igen nagy meglepetésben lehet része.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük