KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A tisztogatást a katonai ügyészségeken kell kezdeni – Pintér ellen tüntettek a FIDESZ-székház előtt

A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete tiltakozó tüntetést tartott tegnap a FIDESZ székháza előtt. A tüntetésen felszólalt Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás és Gonda László is.

Morvai Krisztina a Civil Jogász Bizottság 2006 őszi eseményit feldolgozó jelentéséből osztott ki néhány példányt. Gaudi-Nagy Tamás beszédében egyetértését fejezte ki Orbán Viktornak azon döntésével, hogy Balsai Istvánt nevezte ki a 2006-os gyalázatos események kivizsgálásának lefolytatására és emlékeztetett arra, hogy a tisztogatást a katonai ügyészségeken kell kezdeni, hiszen ott szüntették meg a nyomozásokat az erőszakot elkövető rendőrbűnözőkkel szemben. Gaudi határozottan kijelentette, hogy az elkövetés idején szolgálatot teljesítő rendőröket, a beosztotti és parancsnoki állományt addig kell „térdepeltetni a sarokban”, amíg be nem vallják, hogy kik adták ki a parancsokat. Mindenkit elő kell szedni, azokat is, akik az állományból távoztak, nyugdíjba vonultak, vagy céget alapítottak.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5BY1U5_zh_8]

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A tisztogatást a katonai ügyészségeken kell kezdeni – Pintér ellen tüntettek a FIDESZ-székház előtt

  1. ÉN ugy látom Orbán kormányzói szerepre készül.CSAK UGY TUDJUK MEGAKADÁLYOZNI AZ EMBERBEN REJLŐ DIKTÁTOR SZINRELÉPÉSÉT HA A NÉP VÁLASZT KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKÖT ÉS OLYAN ELNÖKÖT VÁLASZT AKI SORAIBA TARTOZIK HOGY MEGVALÓSULJON A VALÓDI NÉPKÉVISELET MIG KINEM KIÁLTJUK A SZENT KORONA KÖZTÁRSASÁGÁT.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük