A szocialisták még mindig szabadlábon vannak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi írást neten kaptuk, s helyesírási hibák javítása után közreadjuk és minden olvasónk figyelmébe ajánljuk. Bizony, igaz, amit feszeget a szerzője, s egyszerűen, a józan ész és a tisztesség oldaláról közelíti meg a kérdést: meddig totojáznak még a számonkéréssel? Vagy felmeri vállalni az Orbán-kormány, hogy szemet huny az aljasságok, arcátlanságok, lopások felett?

Mert ha felvállalja, akkor azzal is szembesülnie kell, hogy egyre többen fognak tiltakozni ez ellen a magatartás ellen. Nem arra kaptak felhatalmazást, hogy takargassák a bűncselekményeket, hanem a rend, törvényesség és tisztesség helyreállítására – már ha ismerik ezeket a fogalmakat! Nem hagyhatjuk, hogy a bűnözők a végtelenségig megússzák a büntetést, miközben az egyszerű embereket minden szinten sanyargatja a hatalom, s a legkisebb hibájukra lecsap, számon kér és büntet! (NIF szerkesztő)

Tukacs István, szocialista országgyűlési képviselő, vasárnapi budapesti tájékoztatóján közölte: az MSZP akkor támogatja a büdzsét, ha elfogadják a párt alternatív költségvetési javaslatát, amely szerintük igazságos adórendszeren és állami takarékosságon alapul.

Miféle alternatív költségvetése lehet a szocialistáknak? Csak egyet tudok elképzelni. A szétlopkodott közpénzeket szépen vissza kellene szolgáltatni. Na, ez egy alternatív megoldás.A vagyonuk, – a törvénytelenül összelopkodott vagyonuk – elkobzása az is egy alternatív megoldás. Vannak itt megoldások.

A kormány nevében lehetőséget biztosítanék nekik, – mint annak idején a fegyver beszolgáltatások – a névtelen vagyon-visszaszolgáltatásra.

Mert ők ezt ellopták tőlünk, adófizetőktől. Kár szépíteni – ez tény. Csórókból lettek újgazdagok.

Mi meg beledöglünk az államadósságba, beledöglünk a 31000-Ft. -os nyugdíjba, beledöglünk a minimális minimálbérbe. Ők meg állami takarékosságot akarnak. Forr a vérem, amikor látom csíkos ruha és szám nélkül őket a parlamentben, ahogy megmondják a tutit. Mondták ők nyolc évig, bele is nyomorodtunk. Észre sem vesszük, máris ott folytatják, ahol abbahagyták. Hogy van képük egyáltalán megszólalni? Ha rajtam múlna ezek a börtöntöltelékek nemhogy a parlamentbe, de még közösségi szállásra sem tehetnék be a büdös lábukat, hanem Vácon vagy Márianosztrán lehetnének. A fél MSZP már börtönben van. Mi lesz a maradékkal? Meddig vár egy ország nagyobbik része az elszámoltatásukra? Gyurcsányt is már régen börtönbe zárhatták volna az őszödi beszédért: „Trükkök százai, amiről nektek nem kell tudnotok …, 4 évig nem csináltunk semmit …” – kell ennél jobb beismerő vallomás? De a többi ott lévőt is számon kellett volna – kellene – kérni, hogy miért nem fordult a hatóságok felé. Elvégre tudomást szereztek valamiről, ami nem egészen törvényes. De ők is csak kussoltak. „Vétkesek közt cinkos, aki néma…” – írja Babits. Most meg alternatív költségvetési javaslatokat nyújtanak be. Ők!… Mi lesz ennek a vége? A szocialisták többszörösen, többféle minőségben kirabolták, lezüllesztették az országot. Még mindig itt vannak, és számon kérik az alkotmányt, a demokráciát, az igazságszolgáltatást, és a magyar nép egy részét képesek ma is hatékonyan félrevezetni. Olvasom ma reggel, hogy Gyurcsány a jövő héten kap választ Orbán Viktortól. Gyurcsánynak nem választ kell adni, hanem bebörtönözni.

Amíg látszat-elszámoltatás van, és a valós bűnösök felelősségre vonás nélkül élik a milliárdosok életét, addig mit remélünk?

A pofánkba röhögnek, és semmit nem tehetünk…, illetve tehetnénk., csak azt viszont büntetik!

Szentannai József

forrás: Hol a határ

 

Nemzeti InternetFigyelő

2 thoughts on “A szocialisták még mindig szabadlábon vannak

  1. Ha elszámoltatás lenne, már százezer faszkalapnak kellene a sitten lenni, nem egy-két beáldozható figurának. Már Tarlósnak is a sitten kellene lenni, nem beszélve a degeszről, akinek már karót is kellett volna hegyezni. De az MSZP-Fidesz frakciók is rács mögött kellene, hogy legyenek, tehát akik most a nagy elszámoltatót, felelősségre vonót eljátsszák, azok is mind sittre valók, akkor ki fog itt kit elszámoltatni? Akiket eddig beáldoztak és a sitten ülnek, azok éppúgy lehetnének elszámoltatói azoknak, akik őket elszámoltatás címén sittre juttatták. Értjük ugye?
    Na igen, ha a Jobbik számoltatna el, akkor már dudorodnának a börtönök falai a beléjük gyömöszölt sok tolvaj, hazaáruló féregtől.

  2. Megmondták előre! http://www.youtube.com/watch?v=6xm_YbmU3PA
    Nem lesz itt semmi komoly. A röhej pedig az, hogy a többség minden különösebb erőlködés nélkül beveszi. Egy átlag szavazónak legfeljebb 3 hónapos emlékezete van. Ez szánalmas, de ennek felismeréséhez sincsen meg a képességük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük