A szavazás felelőssége

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi összeállítást egyik olvasónktól kaptuk egy hozzászólásában. Mivel nem biztos, hogy azokat mindenki elolvassa, de a felsorolás megfontolásra érdemes, megjelentetjük címlapunkon is. A JOBBIK-ot számtalan elképesztő, hajmeresztő hazugsággal támadják mind a baloldalról, mind a magukat jobboldalinak nevező pártok részéről. Ez az elkövetkező két hétben még inkább így lesz, miközben minden lehetséges módon akadályozzák a párt választási szereplését. A szavazófülke magánya lehetőséget ad az elgondolkodásra. Szavazásunkért magunk vagyunk felelősek. Ezt magunk döntjük el, s teljes magányban jelölhetjük be az X-et, senki nem tudhatja, hogy miként döntöttünk, de önmagunk előtt felelősek vagyunk. Mielőtt döntenénk, gondolkozzunk el néhány dolgon. Az MSZP-ről és MDF-ről értelmes emberek előtt nem is érdemes beszélni, hiszen ámokfutásuk önmagáért beszél. A nagy csapdát az álellenzék jelentheti.

A Fideszt kell egy kis vizsgálódás alá vonni, nehogy Orbánnak sikerüljön Izrael magyarországi helytartójává avanzsálnia.

Jó pár súlyos indok, amelyek miatt hazaárulás a Fideszre szavazni:

1.) 1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt, nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől.

2.) Soha nem szakmai szempontok alapján választják a vezetőiket, hanem még mindig a  kollégiumi mag uralkodik. Megtűrnek maguk között 2007 óta olyan embert is, aki az MSZP alelnöke volt (Csintalan Sándort).

3.) Orbán Viktor és Szájer József Románia EU csatlakozása előtt kijelentették, hogy pártjuk csak a székely autonómia esetén szavazza meg Románia belépését, ennek ellenére feltétel nélkül beszavazták Romániát az EU-ba.

4.) 1990. június 4-én a Fidesz-frakció testületileg kivonult a teremből, amikor Szabad György a trianoni béke 70. évfordulójára egyperces néma megemlékezést javasolt. (Később, reklámfogásból, többször felvetették az emléknap gondolatát, de gondoskodtak róla, hogy ne legyen belőle semmi.)

5.) 2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, pedig akkor még a Fideszes Pintér Sándor volt a belügyminiszter.

(Pintér Sándor érdekes módon lett belügyminiszter. Méghozzá úgy, hogy a bíróság első fokon elítélte közokirat hamisításért. Honnan tudta Orbán Viktor, hogy ezt az ítéletet nem fogják helyben hagyni másodfokon? Egyáltalán, ki kér fel első fokon köztörvényes bűnért elítélt embert a Belügyminisztérium vezetésére? (hát Orbán) Talán Orbán intézte el, hogy másodfokon felmentsék az emberét? Ismerjük be, Magyarország nem a bátor, igazságért szenvedélyesen küzdő bírák és ügyészek országa volt, és sajnos most sem az.)

Azt állítják, hogy nyerhettek volna mind a 2002-es, mind a 2006-os választáson, ha nincs megosztva a jobboldal. Ez hazugság!!! Ha az összes MIÉP-es a Fideszre szavazott volna, akkor is hiányzott volna még 112.993, illetve 23.501 darab szavazat.

6.) Pokorni Zoltán miniszteri rendelettel nyilvánította iskolai emléknappá a holokauszt-emléknapot, de a kommunizmus közel 100 millió áldozatára már nem ők javasolták az évenkénti megemlékezést.

7.) Rogán Antal elbontatta az ereklyés ország zászlót jelképező piramist.

8.) Orbán Viktor otthagyta 2006. október 23-án a híveit, amikor a gyurcsányi rendőrség rájuk támadt, és eliszkolt a páncélozott autójában, ahelyett, hogy az élükre állt volna.

9.) Soha, sehol nem tiltakoztak Simon Perez „Felvásároljuk Magyarországot” kijelentése miatt. Sőt, 2004-ben, az izraeli nagykövet fogadásán egyezményt írtak alá 500.000 izraeli befogadásáról hazánkba. Orbán is.

10.) A mostani nagykövet, Aliza Bin-Noun, és Orbán megegyeztek, hogy Magyarországon kis-Izraelt hoznak létre. Így, ahogy mondom!

11.) Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült, és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, az aktáit pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke, Farkas Flórián)

12.) Nem mentek el egyetlen romák által brutálisan meggyilkolt magyar ember temetésére sem, viszont a romák temetésére igen, úgy, hogy még nem is volt világos, hogy cigány, vagy magyar tette-e.

13.) Hankiss Ágnes, Fideszes EP jelölt szavazatával választották meg az SZDSZ-MSZP jelöltjét a Magyar Rádió élére.

14.) Olvasatlanul aláírták a Lisszaboni szerződést (325 igen 2007. december 17-én), mindenféle vita és alku nélkül. Le sem volt fordítva. (A csehek ezzel szemben még a Benes dekrétumokat is letolták az EU torkán!)

15.) Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi mintegy 150 milliárd forintot juttatva a Fideszes és MSZP-s érdekeltségű erőmű tulajdonosoknak, minden magyar családot KWh-ként 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlában. Ebből a 150 milliárdból, mint tudjuk most már a BKV-s, Hagyó-s, Nokia dobozos, maffia-csalásos ügyekből, miként szivárog vissza a pénz a pártkasszákba, vagy magánzsebekbe. Orbánéba is.

16.) A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos, kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el, az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla, hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az e törvény szerint börtönbe kerülhet.

17.) Orbán félreállította Molnár Oszkárt, mert szót ejtett a cigány bűnözés egy sajátos formájáról, és helyette egy libanonit indít a választáson, aki viszont kis-Libanont szeretne magyarországon. (Magyarországon, magyar parlamentbe, libanonit)

18.) Orbán azt a Pintér Sándort akarja csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, akinek közös cége van az MSZP-s, szemkilövető Gergényivel, és a lánya (de ő maga is) érintett az Eclipse ötmilliárdos botrányában, sikkasztásában. (majd ezt is letitkosítják)

19.) Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor az MSZP megpendítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit, egyfajta összeborulásként, a Fidesz javára.

20.) A NEM gomb helyett csak tartózkodtak a szavazáson, miszerint az Országgyűlés a holokauszt tagadás tiltását ebben a formájában, a kommunizmus áldozatait kihagyva fogadhassa el.

21.) Programjuk a közbiztonságról, rendészetről szóló részét az a Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere írta, aki haszid zsidókat akart betelepíttetni Hódmezővásárhelyre, mellyel kapcsolatos gyanús telekügyletek jelenleg is bíróság előtt vannak! Az a Lázár János, aki 27 évesen tagja lett a milliárdosok klubjának!

Orbán Viktor, aki zsidó imakönyvet szorongatva, kipával a fején fogdossa a hazánkat felvásárolni, és fajtájukkal benépesíteni kívánó, gazdag és befolyásos zsidók piszkos mancsait.

Orbán Viktor, aki a világ számos, és többségben lévő nemzetei által utált Izrael egyik pártját, az izraeli Likud pártot tartja testvérpártjának, és vele szoros együttműködési terveket dédelget.

Orbán Viktor, akinek a KDNP-re csak azért van szüksége, hogy a keresztény-demokrácia hangzatos megjelenítésével a pártja nevében, keresztény értékek mentén definiálhassa pártját, a többnyire keresztény társadalom szavazópolgárai előtt.

Ez az Orbán Viktor van kijelölve, hatalom átmentőnek, a most már hatalmas társadalmi támogatottságú Jobbik részéről fenyegető, és velük kapcsolatos elszámoltatási veszéllyel szemben, de izraeli beékelődése folytán nagy valószínűséggel pályázhat, Izrael magyarországi helytartója címére is.

Hát kérem, ez az Orbán Viktor nem lehet Magyarország miniszterelnöke, de bandájának egyik tagja sem tölthet be közfunkciót, mert többnyire mind sáros az eddigi húsz év nemzet rombolásában, a haza tönkretételében, és eladásában.

feco0220 –

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9QK6-pOVrsQ]

0 thoughts on “A szavazás felelőssége

 1. 22. A FIDESZ által megemelt minimálbér ugyan valóban növelte a költségvetés bevételeit, de a terheket elsősorban a magyar mikro- és középvállalkozóknak kellett viselniük. Mert az építőipar kétségtelen fellendítésével, meggondolatlanul, a hitelfelvételek feltételeinek vizsgálata nélkül közvetve hozzájárult a hitelesek mai kétségbeejtő helyzetének kialakulásához.
  24. A FIDESZ az IMF hiteleken túl további hitelek felvételét sem zárja ki!
  25. Orbán Viktor sosem beszél magyar nemzetről, csak is lakosságról, polgárokról!
  26. A zsidó HIT GYÜLEKEZETÉVEL működik együtt, miközben az elvileg „Keresztény Demokrata „Nép” Párttal van koalícióban.
  27. A FIDESZ megvonta a Magyarok Világszövetségétől, a világ magyarsásának egyetlen legitim képviselőjétől a támogatást!
  28. A FIDESZ nem támogatja a képviselők visszahívhatósági rendszerének kialakítását, valamint a mentelmi jog eltörlését. E két dolog a legfőbb oka a politikusbűnözés elharapódzásának.
  29. A FIDESZ 4 éves uralkodása idején egyszer sem vetette fel a kommunista időszak alatt, a kádár korszakban felvett hitelek eltörlésének kezdeményezését, az államadósság újratárgyalását! pld. lengyel, bolgár vagy cseh mintára.
  Stb., stb.

 2. Nem mese ez, gyermek.
  Magyarország szekerét két ló húzta a szakadék felé, emeszpló, és fideszló. Haraptak közben jobbra, balra, mikor, melyik volt erősebb, hogy jól bezabáljanak a nemzet legelőjéből, annak dús füvéből. Így tarolták végig az országot. Össze voltak kötve, egymás mellé, mert egyedül egyik ló sem tudott húzni, akkor meg csak magukat zabálhatták volna körbe, ahol gyorsan elfogyott volna a zsíros fű, széna, ezért egymást segítve húzták odébb a szekeret, új zabálni való területek felé. Mentek rángatva egymást, mindig arra, amerre dúsabb füves részeket láttak, s közben taroltak, mindent eltapostak. Így ment ez húsz évig. A megbokrosodott emeszpló és fideszló, őrült ámokfutása letarolt mezőket eredményezett. Nagy zabálásuk közben meghőkölve látta emeszpló és fideszló, hogy szakadék szélére jutottak. Franc ezekbe a lovakba, ha már ennyi kárt okoztak, és úgyis ott állnak a szakadék szélén, hát ugorjanak is bele, de a szekér nélkül. Újraültetjük a mezőket, s megint lesz friss fű, s a közben felnőtt, életerős csikót fogjuk a szekér elé, amelyik elődei bűnös példáján okulva, messze elkerüli a szakadéknak még a környékét is.
  Semmi és senki nem beszél tisztábban és érthetőbben, mint a Jobbik 88 oldalas programja. Javaslom, mielőtt bárkinek, bárki kérdéseket tenne fel, vegye már a fáradtságot, és olvassa el ezt a programot figyelmesen, és gyanítom, hogy nem lesz több kérdése. Abban mindenre választ talál. A kérdés feltevése esetén úgyis kiderül, hogy olvasta-e egyáltalán, vagy sem, és az is, hogy csak kekeckedni, és mocskolódni akar. Kövér lelkiismerete sem tisztább, mint az a gödör, ha egyáltalán ástak, ahová a cigánysor sz@rik

 3. „Nem mese ez, gyermek.(?)”
  Az „Stb., stb.” azt jelenti „öcskös”, hogy tovább is van,…
  Egyébként azt hiszem a lista nem lényegtelen pontokkal lett bővítve.

 4. A Fidesz szerint, sokkal rosszabb a gazdaság helyzete a vártnál
  Ahogy közeledik a választás időpontja, egyre több olyan adat lát napvilágot, amely azt bizonyítja: a gazdaságról és az államháztartásról eddig feltételezett kép sokkal rosszabb annál, mint amit korábban gondoltak – mondta Varga Mihály. A Fidesz alelnöke szerint lehetnek olyan kisebb adótételek, ahol már idén is lehet változtatni, rendszerszintű módosításra azonban csak jövőre van lehetőség az adórendszerben…
  Az irány világos: a Fidesz adócsökkentésben gondolkodik, ez teremt majd ugyanis lehetőséget arra, hogy több munkahely legyen. Az ütemezésére pontos választ azonban csak akkor lehet adni, ha megtörténik az átadás-átvétel, és kiderülnek esetleg olyan tételek, amelyeket korábban nem ismertek – hangsúlyozta.
  Tekintettel a munkanélküliek magas számára, már idén hozni kell olyan lépéseket, amelyek a munkahelyteremtés érdekében születnek: nemcsak gazdaságfejlesztési intézkedéseket kell hozni, nemcsak a bürokráciát kell csökkenteni, hanem módosítani kell az adótételeken is – mondta Varga Mihály, aki rendszerszintű változásra. azonban csak jövőre lát esélyt.
  http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-343034
  Előre mosakodnak? Mintha, ezt már hallottuk volna!
  A toldozgatás, foltozgatás helyett, RADIKÁLIS VÁLTOZÁST!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük