KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A számok nem hazudnak, csak a bankárok és a politikusok! – február 20-án újabb demonstráció lesz a bankmentés miatt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem adom a házamatA számok nem hazudnak…csak a bankárok és a politikusok! Számháború az OTP-nél. 2015. február 20. napján újabb demonstráció lesz a bankmentés miatt.

Ismét várhatók hasonló izgalmak, mint az előző, januári álarcos akciónknál. Most leginkább az válthatja ki a hatóságok, illetve az őket csicskáztató oligarchák csatlósainak a figyelmét, hogy bejelentjük, milyen módon biztosítják a Nem adom a házamat mozgalom aktív, elszánt tagjai, hogy biztosan legyen fedél a fejük felett.

Lesz ott bank, Trócsányi, Orbán és kormány gyalázás.

Ismét feltesszük a nagy sikert aratott átkeresztelt bankneveket. Igen, kint lesz a több médiumnál is biztosítékot kivert Judapestbank is. Most a jelenlévőknek lehetőségük lesz a kiakadás helyett megkérdezni, hogy hogyan alakult ez a név, és vajon milyen vallástörténeti mondanivalója van.

Trócsányi bankárminiszter azon nyilatkozatára reagálva, miszerint az emberek jól jártak, bemutatjuk sok adós folyósított, befizetett, bank általi tartozásának összegét.

Párhuzamot vonunk a holokauszttagadás, és a SeVizahiteles kifosztás tagadásának bűntette között. Itt ismét megszólítjuk a rendőrség jelenlévő tagjait.

11:30-tól gyülekezünk a Jászai Mari téren az OTP előtt.

12-kor kezdünk.

15-16 óra között átvonulunk az Igazságügyi Minisztériumhoz, ahol az utcára várjuk a Bankárminisztert. A számokat csak személyesen neki adjuk át.

A fent említett bejelentés is leginkább ezen a helyen várható.

Amire kevésbé kell számítani, mert nem célja a demonstrációnak:

Vallási indíttatású gyalázkodás.

Oroszország, vagy Amerika melletti kiállás.

Mivel továbbra sem cenzúrázottak a felszólalások, így természetesen bármi előfordulhat.

Eseményoldal itt található:

https://www.facebook.com/events/860389437335712/?source=1&sid_create=1169433015

Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “A számok nem hazudnak, csak a bankárok és a politikusok! – február 20-án újabb demonstráció lesz a bankmentés miatt.

  1. Azok viszont CSAK hazudnak.
    H.B.

    „A kártevő parazitát valójában a hazugságáról lehet a legkönnyebben felismerni, mert valójában mindig és mindenhol valamilyen formában hazudik.
    Láthatjuk és tapasztalhatjuk, a lételeme a hazugság, mint véleményformáló adalék.
    Segédeszközei a korrupció, a megvesztegetés, a letagadás, az elhallgatás, a rágalmazás, az önkritikátlanság, a félelem- és gyűlöletkeltés, gyilkosság… „

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: