KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Svájci Nemzeti Bank szerint nincs frank a hazai devizahitelek mögött

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A hazai devizahitelezési gyakorlatot több alkalommal is kifogásolta a Svájci Nemzeti Bank, melyek megállapításai az MNB és a PSZÁF adatszolgáltatásain alapultak.

Az Egyesület elnökségének álláspontja, hogy a hazai bankok félrevezették és becsapták ügyfeleiket, mert a kockázatkezelési lehetőségektől megfosztották őket. Az Egyesület elnökének (Falus Zsolt Ferenc) véleménye, hogy a korábbi hazai jegybanki és állami tevékenység súlyosan felelős a jelenlegi állapotokért, ezért a Magyar Államnak és a Magyar Nemzeti Banknak is a helyzet megnyugtató és arányos rendezése érdekében a tárgyalóasztalnál van a helye.

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet – NIF

11 thoughts on “A Svájci Nemzeti Bank szerint nincs frank a hazai devizahitelek mögött

 1. Tehát: egyértelműen csalás történt.
  Ezúton szeretnék köszönetet mondani a „magyar kormánynak”, amiért ilyen keményen fellépett egy bizonyított és szervezett csalás ügyében.
  (Lehetne példát venni az izlandi kormánytól, az a holokauszt-emlékművek építése és a kétkézzel szórt segílyke, valamint az egyéb jogcímeken szétlopkodott pénzek helyett kifizette a lakosság adósságát a csaló bankok felé).
  Nagy Péter

 2. Pont erről beszélt az egyik eloadó az Fkgp által szervezett konferencian…bosszantó,hogy büntetlenul gyakorlatilag kisemmizhetik a polgarokat…nem beszelve arrol hogy ehhez asszisztaltak rendesen..

  Pellei

 3. Azt már régóta tudjuk, hogy tudjuk, hogy az ország SOHA NEM VETT FEL SEM SFR, YEN, VAGY EURO-t a virtuális devizahitelek értékesítéséhez, ezt akár Brent típusú kóolajban is mweghatározhatták volna. Csányi, via tv elmondta, hogy a végtörlesztéssel CSAK A GAZDAGOK jártak jól.
  Loviaguin Alexander

 4. Remek! Most már minden kiderült, mindenki tud mindent, a bankok viszont változatlanul röhögnek a markukba és azt csinálnak, amit akarnak.
  Anna

 5. Narancsosék most megint rángatják a mézesmadzagot a köznéphez tartozó devizahitel-károsultak orra előtt, mert egy fél év, kezdődnek a sárdobáló kampányolások (és nagyon-nagyon kellenek a birkák szavazatai). Mint mondják, a bankokkal szembeni követelésük(?) azonban csak a devizaalapú lakáshiteles károsultakra vonatkozik, a bankok többi kifosztottjára nem. Ugyan, mi lesz akkor a devizaalapú szgk-hitelesekkel? Mi lesz azokkal, akiknek a futamidejük már lejárt és túlmunkákkal vagy életfeltételeik megnyirbálása árán sikerült a két-háromszoros sarcot kinyögniük? Mi lesz a forinthiteles banki kifosztottakkal? …és nem utolsó sorban (visszamenőleges hatállyal!) mindazokkal a jogellenesen utcára szórt adósokkal, akikről minden helyzetbenlévő mélyen hallgat…
  Üdvözlettel: B.Kiss-Tóth László

  1. Mi lenne, mi lenne? Ami eddig is. Dögöljön meg Mindenki, csak ők zsírosodjanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felelősség, lelkiismeret? Ugyan már! Ezeket a szavakat ők nem ismerik.

   Eva Balazs

   Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

   Híradmin!

   1. „Mi lenne, mi lenne? Ami eddig is. Dögöljön meg Mindenki, csak ők zsírosodjanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
    Kedves Éva!
    Úgy nem lehetne,hogy ők dögöljenek meg és mi zsírosodjunk?
    H.B.

 6. Aki csak egy kicsit is tájékozott az eddig is tudta.
  H.B.

  „Ezt nagyon jól jegyezzük meg, mert már semmi sem hiteles, hiszen zsidók sajnálkoznak velünk a zsidók tettei miatt, tehát a lényeg így szóba sem kerülhet, ez a hézagmentesen szervezett zsidómédia valódi lényege!”

 7. Nem az országnak tartozol, hanem a banknak, úgyhogy az hogy az ország mit vett fel teljesen irreleváns. Mint ahogy az is, hogy a banknak volt-e devizája.

  http://kiszamolo.hu/teveszmek-a-hitelekrol/

  Istvan

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 8. Ez is hazugság volt : ballib média és ugyanezen oldal politikusai valamint egyéb háttérhatalmi alkalmazottak 🙂 váltig állították hogy azok svájci frank fedezetű hitelek. Még összeesküvés elmélet hívő hülyének is nevezték, aki kétségbe vonta a bankárok hazugságait.

  http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=68736

  Ilyen pénzügyi – bankrendszeri függésből egy 100% nemzeti kormány – a mostani nem az – vajon hogyan törne ki.

  Scall Fast – Lucy Hay

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: