KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A strici és a szajha, avagy az USA-szaúdi kapcsolat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ismerjük meg az ENSZ emberi jogi bizottságának új vezetőjét, a Szaúd-Arábiai Királyságot. Abby Martin tényfeltáró beszámolója a szaúdi monarchia kegyetlen valóságáról, a királyi család visszaéléseiről, a vérbe fojtott lázadásokról. És persze Szaúd-Arábia USA-hoz fűződő intim viszonyáról.

szaudarabia02

sevaster1

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “A strici és a szajha, avagy az USA-szaúdi kapcsolat

  1. Többször jàrtam Szaud-Arabiaban. Le is tartoztattak egyszer, de hàzigazdàm kiszabaditott, mivel, akkortudtam meg, hogy az üzletember egyuttal a National Guard ezredese, Fényképezés miatt tartoztattak le és koboztak el a gépemet. Nem fotoztam egyebet mint egy hatalmas üzletközpont zöldség-gyümölcs részlegét. Csak ez a részleg legalàbb ezer m2-es volt és csodàlatos szinpompàban ragyogott. Rengeteg ismeretlengyümölcstöl és zöldségtöl szédelegtem. Mint valamikori fotoamatör, aki sajàt laborral rendelkezett fiatal koràban és orszàgos versenyen is nyert, szédelegtem a làtvànytol. Ma sem bànom, hogy lefotoztam azt a hihetetlen részleget. Szomoru sorsom lett volna, ha nincs a hàzigazdàm!
    Egy svàjci üzletembert, aki màr több ideje tartozkodott Szaudban kiutasitottak az orszàgbol, de azelött 25 bot ütésre itélték, amit nyilvànosan hajtanak végre. Mivel ujsàgokat rakott az inge-kabatja alà igy, miutàn ezeket felfedezték, megemelték a büntetést 40 botra. Szerencsétlen csak a hasàn feküdve tudott hazautazni a repülön. Büne annyi volt, hogy vàsàrolt egy nagy halom szölöt és azt a fürdökàdban megtaposta, kierjesztette és meghivta azt a svàjcit is, aki elmesélte nekem a történetet, hogy egy jot mulassanak. A mulatozas nagyon jol sikerült, csak letartoztatàs lett a vége és minden résztvevö kiutasitàsa.
    Itt làttam mit is jelent a rabszolgatartàs. Egy farmra is elkerültem, ahol egy török megtudta, hogy magyar vagyok és testvérnek nevezett. Üzent rajtam keresztül a csalàdjànak, akiknek az email ciméàt megadta, de ö maga nem tudott többet velük kommunikàlni. Itt voltam szemtanuja, amikor is a vendéglàtom, egy katonai rendörségi tàbornok vézna fia teljes erejéböl rugta, ütlegelte a soförüket, egy hatalmas,olyan 2m magas, eröteljes izomzatu szudàni feketét, aki mindezt el kellett türje. Büne az volt, hogy azt vàlaszolta a parancsolgato fickonak, hogy parancsàt azonnal teljesiti, de elöször a tàbornok parancsàt el kell intézze.
    Sok érdekeset tudnék még mesélni. Jot is nemcsak rémisztöen rosszat!
    A tolvajoknak levàgjàk a karjàt. Igy aztàn hiàba izgultam magam halàlra, hogy az iratokkal tele pilota kofferem a be nem zàrt autoban maradt. Nem esett jol a vacsora a kinai vendéglöben, mivel nem hittem a hàzigazdàimnak, hogy nem lopjàk el a tàskàmat. NINCS LOPàS! Ide kellene kivàndoroljanak a magyarorszàgi cigànyok!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: