KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A romák miatt aggódott az EP-ben Göncz Kinga

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai az eltapsolt cigányintegrációs pénzekről kérdezi Gönczöt – Göncz ismét „füllentett”

Morvai az eltapsolt cigányintegrációs pénzekről kérdezte Göncz Kingát az EP strasbourgi plenáris ülésén. A kérdés sokakat és régóta foglalkoztat. Erre utal például Balog Zoltán miniszter, 2008-ban országgyűlési képviselőként és az akkori Emberi Jogi Bizottság elnökeként tett nyilatkozata: „Az ország eddig 120 milliárdot költött romaügyre az Állami Számvevőszék jelentése szerint. Ennek a pénznek a tizede került bizonyíthatóan a cigánysághoz. Sokan utálják a cigányokat, mert rengeteg pénzt kapnak, közben el sem jutott hozzájuk. Ennek a jelentésnek sem lett következménye, hiába kérdezünk rá újra és újra.” (Heti Válasz, 2008. február 19., 23. oldal) Azóta sem tudni az összeg sorsáról, sem az azóta hasonló címen kiutalt EU-s, illetve hazai pénzek sorsáról…

[youtube=http://youtu.be/29qZjy2vkkg]

Nemzeti InternetFigyelő

5 thoughts on “A romák miatt aggódott az EP-ben Göncz Kinga

 1. Először is nem jelentést, hanem feljelentést kell tenni !!!!
  Másodszor, ha bizonyítottan annyi pénz lett nekik kifizetve, törvényi végzéssel G.K.-t és az érintetteket, oda kell költöztetni közéjük. Őket pedig ráúszítani, hogy adják elő a pénzt. Mert abból több ezer házat lehetett volna építeni számukra, és több ezer munkahelyet lehetett volna teremteni !!!!
  Harmadszor, be kell vágni őket a börtönbe, s addig ott hagyni, míg eszükbe jut, hova lett minden egyes forint az adófizetők pénzéből. De nem az új fajta, ún. „büntetésvégrehajtási intézetbe”, hanem egy régi, várbörtönbe.
  johannesbmf1

 2. Biznisz szerűen, tudatosan lopják el nem roma politikusaink az integrációra romákra szán milliárdokat.Még az egy százalék se jut el a célig.
  Csík Ferenc

 3. G.K. maradt volna inkább a szakmájában és gyógyítaná elvtársai agyát. Habár, ha a cipész lyukas lábbeliben jár….
  Anna

 4. Természetesen nem néztem meg a videót mert nem akarok okádni! A gönczová a patkányt tökéletesen képezi le, a genetikai hulladék a zsidók bemutató állata!

  kató rudi

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: