Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Pride és a liberális politika

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ferdehajlamúak

Megirigyelve a Momentumot, a Gyurcsány-párt is gyorsan bejelentkezett a Budapest Pride-ra. Válaszul a melegfelvonulás nagyon civil szervezői is felajánlkoztak a libbal ellenzéknek. S micsoda véletlen, Soros fia is éppen Pesten mulatott…
Alexander Soros

Neves vendége volt a napokban a magyar fővárosnak: George Soros fia, Alexander látogatott meg minket. A legkisebb királyfira birodalmának „civil és filantróp” ágazatát bízta a milliárdos emberbarát. Jó választás, hiszen Alex ingyenélő aranyifjúként már több tucatszor bizonyított, s így ki, ha ő nem értene szót a pesti buli-forradalmárokkal.

Alex első magyar projektje szemmel láthatóan a július 8-ai Budapest Pride lesz. Pénz és média-támogatás jön dögivel: a Soros-gyerek bulijának minden idők legnagyobb és legcukibb magyar melegfelvonulásának kell lennie! Vagy rossz ez a jelző? Mert egyelőre úgy tűnik, hogy a Pride a legkevésbé az „LMBTQ közösség” jogairól fog szólni.

Karlik Cintia, Pride szóvivő

A hazai libbal oldal ugyanis program és gondolat híján rátelepedett a Pride-ra. Istenem, pont a melegek jelentenének kivételt a kihasználandók listáján?

Az ellenzék egyedül képtelen párszáz főnél többet az utcára vinni. Nem csak azok, akik „hivatalosan” is lejáratták magukat, az MSZP és a Demokratikus Koalíció. A „tisztáknak” sem megy jobban: ha az LMP, az Együtt és a Párbeszéd összefog, akkor is legfeljebb egy középkategóriás gumidominó partit tudnak összehozni.

Nem jobbak ebben a „neo-tiszták” sem. A Momentum egy romkocsma betöltésére alkalmas – már, ha van ingyen sör és dugi fű, valamint pár tucat véletlenül odaverődött angol botrány-turista.

A CEU-s tüntikre nem miattuk mentek ki. Oda a következmény nélküli balhé lehetősége vitte az embereket. Tök jó lehet sörös dobozokkal rendőrt dobálni, nyilvánosan vizelni, ha azt később forradalmi, 21. századi, menő küzdelemnek állíthatjuk be.

A nyári kiülős szórakozóhelyek megnyitásával párhuzamosan viszont lecsillapodott a forradalmi düh, a külföldi CEU-hallgatók is hazamentek zsebpénzt újratölteni, szülők friss karibi villáit tesztelni.

Ennek fényében a Budapest Pride szinte magát adta: sok ezer ember vonul az utcán, hangosak, provokálhatók, a média ugrik rájuk. Hát ott a helye az igaz demokratának!

Egy gáz van csak. Mivel LMBTQ-szavazóból sajna kevés van, azzal, ha valamelyik pártvezér coming out-ol egyet, egy lépéssel sem kerül közelebb a parlamenti fotelhez. Ráadásul a pr szakemberek azt mondják, hogy ez taszítaná a többségi társadalmat. Így Fekete-Győr András hiába kapná le nyilvánosan Juhász Pétert, vagy futna végig az egész LMBTQ kívánságlistán, ott tart, ahol most. Sehol.

Ezért találták ki a momentumosok képmutató módon, hogy mint „politikai közösség” vesznek részt a Pride-on. A megfogalmazás roppantul megtetszett a Demokrata Koalíció vezéreinek, tegnap ők is bejelentkeztek. Sőt, ők még kisebb ajándékokat is visznek a melegfelvonulásra.

Világos üzenet: ők politikailag meg nem értett kirekesztettek, tessék őket befogadni a magánéleti másság szentéjébe is. Éltessük a másságot, gyűlöljük Orbánt!

S itt jön ennek a történetnek a legperverzebb fordulata: a Pride szervezői ahelyett, hogy elküldenék a francba a parazita politikusokat, a keblükre ölelik őket! Szinte felkínálkoznak, hogy kihasználják őket!

Karlik Cintia Pride-szóvívő a 24.hu-nak adott interjút. Ebben megünnepelte, hogy egyre több libbal politikus csatlakozik, kicsit sajnálkozott, hogy Vona valószínűleg nem jön, majd kibökte a tutit: ezen a tüntetésen őket senki és semmi sem korlátozhatja!

Ha lesz – amúgy az ő biztonságuk érdekében emelt – korlát, ők azt áttörik, lebontják, semmibe veszik! Bármit is mond a rendőr, bármit is enged a törvény! Őket ez nem érdekli.

Nem kell semmilyen kerítés! A riporter spontánul visszakérdez: „A július 8-ai felvonulás eseményében felvetik a kérdést, szabad-e az ember, ha kerítést húznak köré. Tudatos utalás a déli határ mellett futó menekültellenes kerítésre?”

A Pride szóvivő válaszol: mindenki azt gondol, amit akar, ő csak örül, ha ilyesmit is gondolnak. És természetesen a „menekültek” is rajta vannak a cukiság-listájukon. Hogy mi köze egy meleg jogvédő egyesületnek a migráns-kérdéshez? A magyar határ védelméhez? Hát mihez ne lenne köze, ha a megrendelés arról szól?!

S itt vissza az ifjú Alexhez. A kedves papa alapítványai által pénzelt szervezetek már nem is titkolják, napi politikai célok szolgálatába álltak. Eladták azt, amit értéknek tartottak, kiárusították azokat, akik e mellé álltak.

Július 8-a nem „a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek szabadságáról” fog szólni, hanem, hogy miképpen lehet ezt odadobni politikai és gazdasági paraziták ferde hajlamainak.

Szabadság, szerelem, bankszámla!

Máté T. Gyula

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “A Pride és a liberális politika

  1. “S itt jön ennek a történetnek a legperverzebb fordulata: a Pride szervezői ahelyett, hogy elküldenék a francba a parazita politikusokat, a keblükre ölelik őket! ” – naná, hogy ezt történik, hiszen ez a buzivonulás nem a homoszexuálisok , akár “méltóságának” is nevezhető érdekképviseleti megmozdulása, hanem a társadalmat irritáló, pervez, és mérhetetlenül zülött, agresszív magamutogatása a legaljasabb perverzióknak. Ehhez jó partnerek a mentálisan természetellenes , és perverz szocialisták és liberálisok, a semmi-emberekből álló momentum, a zöldnek nem nevezhető “zöldek”, s minden embernek látszó kreatúra, akik élősködnek az országon és idegen pénzekért, idegen érdekek mentén zaklatják Magyarország társadalmát..
    Putyin betiltotta a ezt a gyalázatot, itt is ezt kellett volna tenni már régen. vagy legyen, engedjék, de ne itt, az Andrássy úton,, hanem valahol a városon kívüll.
    Azt az amerikai törvényt kellene bevezetni, hogy egyetlen magyar “civil” szervezet sem fogadhat külföldről pénzt, bárminemű anyagi támogatást.
    Ha valakinek elgennyesedik egy seb a testén, azt alaposan ki kell tisztítani, különben az egést test elfertőződik. Ezeket a gennyes fekély-pártokat, szervezetecskéket, már rég sebészkés alá kelett volna vinni.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: