A pofátlanság profizmusa az albizottság előtt – drazsé hozta a formáját

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Reiner Péter beszámolója a 2002-2010 közötti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság keddi üléséről

Engedelmet kérek ismét azért, hogy nem tudok és nem is akarok kronológikus sorrendben hideg fejjel beszámolni Draskovics Tibornak, Gyurcsány volt igazságügyi miniszterének meghallgatásáról, mert olyan erős érzelmeim támadtak, hogy többször el kellett hagynom a képviselői irodaház első emeleti 3. számú üléstermét.

Gergényivel szemben Draskovics szakmája biztos profizmusával és bolsevik attitűdjével rendelkezve tette tönkre ezrek sorsát és oly mértékű látványos cinizmussal és látszat-szakmaisággal válaszolgatott a feltett kérdésekre, hogy legszívesebben öklömmel az arcába vágtam volna. Többször persze látványosan besétált Gaudi csapdájába válaszával, de engem különösen a Magyar Gárdával kapcsolatos és az Erzsébet téren 2009. júliusában történteket firtató kérdésekre adott válaszai érdekeltek.

A 2002 és 2010 közötti hatalmi jogsértéseket vizsgáló országgyűlési albizottság öt személy meghallgatását tervezte, de ebből meghívásuknak csak négyen, Tóth Gábor a Gergényit váltó volt budapesti rendőrfőkapitány, Bence József volt országos rendőrfőkapitány, Draskovics Tibor (ismert nevén drazsé), volt igazságügy miniszter és Kocsis Imre a Lelkiismeret 88 nevű társadalmi szervezet már 2003-tó folyamatos jogsértettje meghallgatására került sor, mivel Szilvási György volt titokminiszter ismét nem jelent meg a meghallgatáson.

Drazsé, még fogsorcsere előtt...

Visszatérve drazsé a Gárdával kapcsolatos vélekedésére, minden a Gárdával történt rendőrségi jogsértést ismét törvényesnek és rendben lévőnek talált, mert véleménye szerint az akkor néhány napja a Gárda sorsáról rendelkező másodfokú Budai Táblabírósági eljárást és ítéletet a rendőrség helyesen alkalmazta, amikor 220 gárdistával és a védelmükre megjelenő és velük szolidarítást vállaló Jobbik elnökével, Vona Gáborral szemben fölléptek.

Csak reményemet fejezem ki ismét, hogy a jogsértéseket vizsgáló albizottság olyan politikai helyzetet tud majd teremteni következtetéseivel, hogy az ügyészség ne tudjon menekülni a meghallgatott volt bolsevik hatalom kiszolgálóinak vád alá helyezése alól. Megalapozottan bíróság elé kell kerülniük, hogy rablott vagyonuk elkobzása mellett végre elnyerjék jól megérdemelt büntetésüket.

A bizottság egyik tagján, Gaudi Nagy Tamáson ez biztos nem fog múlni, figyelve elkötelezettségét, zseniális megérzéseit, és kiváló jól irányzott – a legkisebb részleteket is megismerni és közzétenni igyekvő – kérdéseit.

Adjon az Isten szebb jövőt!

Reiner Péter fotói:

[slideshow]

Nemzeti InternetFigyelő


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük