KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Pesti Srácok felhívása a Magyar Néphez

ELŐSZÖR azokhoz szólunk, akik a Nagy Imre kormány parancsára a statárium alatt kioltották a földi életünket. Mi nem lőttünk senkit, önvédelemből volt a puska nálunk. Nincs gyűlölet szívünkben, ti a parancsot teljesítettétek gondolkozás nélkül. Nem mi vesztettünk, hanem ti és a magyar nemzet. Ha életben maradunk, építettük volna az országot, hogy jobblétben éljen minden ember Magyarországon. Tulajdonképpen mi nem haltunk meg. Úgy, mint Rákóczi, Kossuth, Petőfi és minden szabadságért küzdő magyar, ott vagyunk a tisztánlátó magyarok között, akik egy jobb, boldogabb országért és óhajuk felszállt az égig. Lehet, hogy megbántátok tetteiteket. Ha igen, segítsétek azokat, akik nagy változást akarnak, és újra építik a lerombolt, kifosztott országot. Ezt diktálja a józan ész, hallgassatok rája. Isten irgalmas és kegyelmes.

MÁSODSZOR azokhoz szólunk, akik a háború zivatarában a bombák robbanása és az ágyúk dörgésétől elvesztették a józan eszüket és a kommunistáktól vártátok a szabadságot, a jólétet. Láthatjátok egyiket sem tudta a kommunizmus biztosítani számotokra. A kommunisták elhitették veletek, hogy nincs Isten. Pedig van és lesz is, mindörökkön örökké. Az Isten irgalmas és kegyelmes. Ismerjétek be, hogy apáitok, testvéreitek követvén a kommunisták parancsait, leírhatatlan szenvedést okoztak ártatlan embereknek. Nemcsak testi és lelkileg kínozták, de elvették tőlük a házukat, földjüket, értéktárgyaikat. Ezek mind bűnös úton történtek és átkozottak. Adjátok vissza azokat a magyar népnek, ne várjátok, hogy ők, vagy az Isten vegye el tőletek. Emlékezzetek; Isten megbünteti az atyák vétkét a fiakban harmad és negyedíziglen. Óvjátok meg gyerekeiteket, unokáitokat, dédunokáitokat a szenvedéstől. Segítsétek azokat, akik valódi változást akarnak, és újra építik a lerombolt, kifosztott országot. Meglátjátok, Isten is megsegít és a leszármazottjaitok boldogan fognak élni Magyarországon. Ezt diktálja a józanész. Hallgassatok rája.

HARMADSZOR a MSZP és követőihez szólunk; nézzetek körül és láthassátok, hogy megszűnt az istentelen kommunizmus. Jól tudjátok, hogy elődeitek mily nagy lelki, testi szenvedést okoztak ártatlan embereknek. Sokan vannak közöttetek, akik az ártatlanok szenvedéseiből profitot csináltak, majd azt a „rendszerváltáskor” tisztességtelen úton megsokszorozták gyárak és üzemek felvásárolásával. Tudjátok, hogy csalással, pénzzel, hazugsággal elértétek, hogy 8 évig folytassátok kicsiben azt, mit elődeitek tettek. Nyomorog, elégedetlen a nép. Mi ugyanezért szembeszálltunk az orosz tankokkal. Ne várjátok, hogy a nép az új pesti srácokkal szembeszálljon veletek. Adjátok vissza a bűnös úton szerzett vagyont. Ne várjátok, hogy a nép, vagy az Isten vegye el tőletek. Emlékezzetek; Isten megbünteti az atyák vétkét a fiakban harmad és negyedíziglen. Óvjátok meg gyerekeiteket, unokáitokat, dédunokáitokat a szenvedéstől. Segítsétek azokat, akik valódi változást akarnak, és újra építik a lerombolt, kifosztott országot. Meglátjátok, Isten is megsegít és a leszármazottjaitok boldogan fognak élni Magyarországon. Ezt diktálja a józanész. Hallgassatok rája.

NEGYEDSZER a Fidesz és követőihez szólunk, szomorú szívvel. Ti voltatok, akikben bíztunk és bízott a nemzeti érzésű magyarság. Ti tudjátok, hogy a kommunisták és a hozzájuk tartozók csalással, potom pénzért kisajátították az ország értékét. Vezetőitek ezt szótlanul néztétek, engedtétek, hogy a KISZ és az MSZMP tagok közétek keveredjenek. Nem volt rendszerváltás. A kommunisták újra hatalomra jutottak. Tudjuk, hogy sokan voltak/vannak közöttetek, akik nem ezt akarták. Ezért alakult a volt Fideszesekből a Jobbik, hogy a mulasztást bepótolja. Orbán Viktor kijelentette, hogy az ő kormányában nem lesz Jobbik. Akkor csak rosszabbik, MSZP, MSZMP, KISZ és hasonlók lesznek. Ezekkel nem lehet változást csinálni. Tudjátok, hogy ezek hová süllyesztették le az országot. A józanész szerint, nem épül fel az ország a magyar fiatalok nélkül. Fogjatok kezet, fogadjátok őket szeretettel. Ők is, változást akarnak, felelősségre vonást a magyarságon elkövetett bűnökért. Isten is, megbünteti a bűnösöket. Tisztítsátok meg soraitokat a reform-kommunistáktól. Nekik az a reform, hogy elvtárs helyett úrnak nevezik egymást. Most összefogásra van szükség, hogy közös erővel újra építsétek a lerombolt, kifosztott országot, hogy ott mindenki boldogan éljen. Meglátjátok Isten is, megsegít. Ezt diktálja a józanész, hallgassatok rája.

ÖTÖDSZÖR a jobbakhoz a Jobbikhoz szólunk, akiket nem szennyezett be a kommunista fertő. Azokhoz, akik tisztán látják, hogy az elmúlt húsz év alatt a demokratikusnak nevezett kormányok csődbe vitték az országot. Igaza van Orbán Viktornak, az országnak nagy változásra van szüksége. A politikusok nem akarnak változást, azt a nép akarja. Fogjatok össze a néppel, és teremtsetek változást. Ne törődjetek vele, hogy minek neveznek, csúfolnak titeket. A magyar huszárokat vörös ördögnek nevezte az ellenség, de amíg ők éltek rend volt az országban. Meg kell tisztítani a parlamentet és az egész közéletet a kommunistáktól és az őket kiszolgáló ügynököktől. Vigyázzatok, ne engedjétek magatok közé ezeket az emberbőrbe bújt rablókat. Egy romlott alma megrothaszt egy kosár egészséges almát. Igaz magyarokká kell válnotok. Az igazság szerint mindent tudnotok kell, hogy újjáépítsétek az országot és egy boldog életet teremtsetek a magyar népnek. Munkátok nem lesz könnyű, de a magyar nép segíteni fog. Kövessétek Jézus példáját, aki felebaráti szeretetre, békességre tanított, de korbáccsal űzte ki a templomból a kufárokat. Meglátjátok, hogy Isten is, megsegít és egy szebb, boldogabb országot fogtok tudni megvalósítani.

VÉGÜL, DE NEM UTÓLSÓSORBAN a magyar néphez szólunk azokhoz, akiket a kommunista és az elmúlt 20 év alatt demokratikus kormány a nyomorba döntött. Ezek jólétet ígértek, de ígéretük hazugság, cselekedeteik csalás, rablás volt. Az ország soha ilyen rossz helyzetben nem volt, mint ma. Sok a munkanélküli ember, sokan nem tudják fizetni a villany, gázszámlát. Betegeket nem tudják gyógyítani, mert nincs megfelelő gyógyszer. A magyar nép nem szaporodik, hanem fogy. Minden magyar érzi, hogy ez így nem mehet tovább, mert ennek folytatása a magyarság kipusztulásához vezet. Most nem fegyverrel, hanem szavazatokkal elérhetitek, hogy ez megváltozzon. Ne hagyjátok magatokat becsapni, szép szóval, ígéretekkel. A tetteiről ítéljétek el az embereket, aki nem tudott jobb életet, biztonságot teremteni, az nem fog tudni most sem. Új emberekre van szükség a változáshoz, s azok köztetek vannak. Azokra kell szavazni, hogy bekerüljenek a parlamentbe, hogy ott is változás legyen, ne a kommunista alkotmány szerint vezessék az országot, hanem az Arany Bullán alapult alkotmány szerint. A közbiztonságot szervezzétek meg ti. Ismerjétek meg szomszédjaitokat, köszöntsétek őket, jó reggelt-el, jó napot-al, jó estét-el s jó éjszakát-al. Meglássátok, közelebb kerültök egymáshoz. Ha bemegy hozzátok, köszöntsétek Isten hozott-al, ha elmegy Isten veled-vel. Meglátjátok, hogy megjavul a közbiztonság. Az új kormány munkát, s kenyeret, biztosit a népnek és megszűnik a cigánybűnözés, ugyanakkor a parlamenti bűnözés is. Ne hallgassatok a magyarnak nevezett újságokra, akik az jobbik ifjúság ellen írnak. Ne hallgassatok a bértollnok újságírókra, akik pénzért eladják magukat. Ne hallgassatok a templomokban megbújt sátán szolgáira, akik azt mondják, hogy a keresztény ember nem szavazhat a Jobbikra. Azok félnek a változástól, félnek, hogy felelősségre vonják bűneikért. A palást alól kilóg Lucifer lólába. Olvassátok a bibliát és kövessétek az igaz utat, a Jézus útját, ami elvezet egy szebb boldogabb jövőbe. Hallgassatok a józan eszetekre és az szerint szavazzatok. Amit mi nem tudtunk elérni fegyverrel, azt ti most elérhetitek szavazattal. Isten titeket úgy segítsen.

A kiadvány hiteléül: Bogár Gyula

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük