KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A pártok közül legtöbben a Jobbikra szavaznának – Ön melyik pártra szavaz április 6-án?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Legutóbbi nem reprezentatív felmérésünk arról szólt, hogy mely párt élvezi leginkább olvasóink támogatását. Ez alapján elmondhatjuk, hogy a Jobbik messze magasan viszi a pálmát. Összesen 8075-en válaszoltak a feltett kérdésre olvasóink közül. Köszönjük aktív közreműködésüket.

Íme grafikonon és számokban a végeredmény:
szavazas.partok

A képre kattintva jobban látható!

Egyben új szavazást is indítunk, a hétvégi választások előtt, most már konkrétan a választási lehetőségek szerint, a parlamenti küszöböt leginkább eséllyel átlépő politikai csoportosulások kiemelésével.

Ön melyik pártra szavaz április 6-án?

Várjuk szavazataikat, hiszen csupán egy klikk az egész. Köszönjük!

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “A pártok közül legtöbben a Jobbikra szavaznának – Ön melyik pártra szavaz április 6-án?

 1. Természetesen a Jobbikra, ez nem is lehet kérdés! A többi zsidó-csahos csürhe meg menjen a gazdájához a „demokráciába”!
  Julius Julianus

  1. Szeretném elmondani,hogy túl a kampányon az a szikla szilárd tapasztalatom,hogy az embereknek elege van a váltópártoskodásból.Elege van a folyamatos kifosztásból.Ennek a folyamatnak egyetlen módon lehet csak véget vetni.A Jobbikra kell szavazni a nemzet érdekében.Bárkitől elfogadok vitára való kihívást a párt programjáról.

   1. Lehet, de csak addig, hogy még ne kerüljenek hatalomba.
    Magam is szimpatizálok a Jobbik programjával, Az országnak azonban az katasztrófa lenne.
    Csak egy kérés, mielőtt ledorongolnátok. Mindenki nézzen be a kamrába. Hány napra, hétre való élelmiszer van benne? Gondoljátok, hogy a multik haboznának kiéheztetni bennünket.
    Csak lassan, kis lépésekkel lehetne kivezetni ebből a szakadékból, de ehhez már nincs meg a türelem.
    Pillanatokon belül elfordulnának a párttól.
    roka

   2. Tisztelt roka úr! Azt hiszem, ha nem változtatunk semmin, az ugyan olyan katasztrófa lesz. Éppen amiatt amiket írtál. Ha nem szegülünk ellen, életben hagynak. De ennyi és nem több. Hát élj és dolgozz, hogy nyugaton ne kelljen nekik annyit dolgozni. Gondosan vigyázni fognak rá, hogy a rabszolga létnél magasabbra ne jussunk. És közben rászoktatnak ara, hogy egymás meglopásával teremtsünk magunknak jobb anyagi környezetet. Itt egy elemzés Varga Istvántól. https://www.youtube.com/watch?v=5-MPk3KcXWk Igazán érdemes meghallgatni.

 2. „Odafönt” nem bízzák a szélre. Van aki tényleg elhiszi, hogy a leadott szavazatok befolyásolják a választás eredményét? 😀

 3. Igazatok van egy apró kérdőjellel! Mit keresnek még mindig a Jobbikban a bolsevik söpredékek mint nyikos, kovács és ki tudja még milyen elvtársak, a szegedi félékről nem is beszélve?! Sajnos nem tudjuk még mindig, hogy valójában ki „kicsoda” a Jobbikban is! Addig amíg ez nem tisztázott a Jobbik hitelessége is megkérdőjelezhető!
  kató rudi

   1. A fajtádnál nagyobb náci és bolsevik nincs a földön! Remélem mihamarabb kivesztek és nem mérgezitek tovább a föld lakóinak életét!
    kató rudi

   2. Minden pártba, hogy finoman fogalmazzak, a liberálisok férkőznek be, haszonszerzés és manipulálás céljából. Régi szokássá vált, hogy családon belüli megegyezés alapján szóródnak szét, majd az információk cseréjével, megvitatásával a jólértesültek szerepében tetszelegnek.

 4. Ez a szavazás azt mutatja, hogy az ide látogatók 50 %-a Jobbik szimpatizáns.

 5. A probléma ott van, hogy a Jobbik is takargat.
  Semmit nem lehet tudni arról, hogy Gaudit miért nem akarják indítani az EU-ba? Arról meg pláne hallgatnak, hogy név szerint kinek nem tetszik és miért?
  Na itt kezdődik a bomlás, megalkuvás.
  roka

  1. Nekem se nyeri el 100 %-ig a bizalmamat! Eleve megkérdőjeleződik annak a személye nálam a ki a balónéval ennyire együtt működik! Vannak olyan dolgai ahol kizárólag a szereplés fűti semmint az érdemi munka! Nála is az a probléma, hogy nem tudni valójában kicsoda! Aki együtt működik az szdsz-es söpredékkel az nálam nem tuti bárhogy is festi magát, az semmilyen körülmény között nem vállalható, nem magyarázható!!
   kató rudi

 6. http://hungarianmoneyfraud.blogspot.hu/2014/03/800×600-normal-0-21-false-false-false.html
  Tisztelt Vezetőség!
  A közép- és kelet-európai szocialista országok védelmi katonai-politikai szervezetét tartalmazó Varsói
  Szerződésben a Szovjetunió kidolgozott egy olyan tranzakciós rendszert, mely a pénzeket a vasfüggöny nyugati
  oldalán lévő egyetlen kommunista érdekeltségű Central Wechsel- und Creditbankon (CW Bank), a Magyar Nemzeti Bank
  (MNB) bécsi leányvállalatán keresztül forgatta a háttérben.

 7. Biztosíthatok mindenkit, hogy nem néznek bennünket hülyébbnek hülyébbnek, mint amekkorák vagyunk. Pontosan tudják, hogy mennyire vagyunk megvezethetőek és pontosan addig mennek el, hogy mi megmaradjunk abban a hitben, hogy választhatunk. Ha lenne olyan szíves, valaki tudna megdönthetetlen bizonyítékkal szolgálni arra nézve, hogy nincs csalás a dologban? Ugyanis a választás maga a csalás. Ugyanis azt jelenti, hogy a legszélesebb, legtudatlanabb, legbefolyásolhatóbb népréteg döntésére legyen bízva az ország sorsa. Ha pedig esetleg lenne annyi esze a népnek, hogy a jó irányba dönt (ennek nagyon kicsi a valószínűsége) akkor csalnak. Ezerféle képen lehet. Ha pedig a nép olyan birka, hogy eltűri, és nem veri le a vízig szeretett nagyembereit, akkor pláne, hogy lehet.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: