A neonácik már a spájzban vannak?


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Lázár János

Ordas eszmékről és a Duna-parton történtek fájdalmas családi hagyatékáról beszélt Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki szerint “szemernyi engedményt sem tehetünk azok utódainak, akik […]”, illetve kijelentette, hogy “aki a szebb jövővel házal, valójában a mocskos múltat kínálja”.

Az ATV eközben arról számol be, hogy “Jobbik-közeli szervezetek” Adolf Hitler tiszteletére szervezett születésnapi emléktúrát hirdetnek. Az ATV emellett be is linkeli az emléktúra weboldalát, amivel lehetővé teszi, hogy az érdeklődők a lehető leggyorsabb módon értesülhessenek az esemény részleteiről. Ez csak két csepp a tengerben, a fővonalú sajtó belföldi hírei közt első ránézésre is látható, hogy újabb konferencia volt, ahol a Jobbik jelöltjének választási győzelme miatt megállapodtak az eddig is sikertelen akut neonácizás folytatásáról.

Lázár János egyébként a zsidóság számára igen hangzatos beszéde ellenére számos engedményt tett azok utódainak, akik […]. Általánosságban véve a miniszter előszeretettel hangoztatja, hogy Magyarország kész együttműködni Ukrajnával a helyzet stabilizálása érdekében. A logikai paradoxon azzal kezdődik, hogy Kijevben egy olyan kormány van hatalmon, melynek egy része nagyon is a Lázár és hallgatói által kifogásolt kategóriába tartozik. Kijevben olyan személyek utódai kormányoznak, akik […]. Lázár pedig két holokauszt-megemlékezés közt legitim kormánynak ismeri el őket.

A kijevi kormány 2014 során az ország függetlenségére, radikális soviniszta indokok felemlegetésére hivatkozva felfegyverzett olyan csoportokat, melyeket, ha nyugati országban működnének, nemhogy neonácinak bélyegeznének, de kiemelt kockázatú terrorszervezet besorolását kapnák. A Jobb Szektor a kijevi puccs idején zsinagógákat égetett, – ez tény. 2015. április 8-án az ukrán hadsereg vezérkari főnöke tanácsadójának nevezték ki Dmitrij Jarost, a Jobb Szektor vezetőjét – ez is tény. Dmitrij Jaros a védelmi miniszteri pozíció várományosa, ami heteken át címlapon volt az ukrán sajtóban – ez is tény. Tehát Lázár János két holokauszt-megemlékezés közt legitim kormánynak ismeri el azt a kormányt, ami egy antiszemita mozgalmat felfegyverzett, tagjait integrálja a hadsereg soraiba és a rendfenntartásba, vezetőjének pedig közvetlen befolyást ad a hadsereg vezetése felett. Igaz, hogy maga Turcsinov és Jacenjuk is zsidó, Porosenkot pedig az izraeli Forbes a világ 165 leggazdagabb zsidója közt említette, de az részletkérdés, a mit sem sejtő antiszemita mozgalom remek eszköz volt a rivális oligarchákkal leszámolásra.

Emiatt igencsak hiteltelenek azok a kijelentések, melyek a Jobbikot és a nemzeti mozgalmakat vádolják mindenféle “ordas eszmékkel”. Rig Lajos vélt vagy valós tetoválása, interneten elejtett kommentek, rendezvényeken elmondott beszédek, amiben zsidók és cigányok kiirtását ígérgetik egymásnak. Ennyit sikerül felhozni a magyarországi “neonácik” ellen. Sehol egy valóban megtörtént zsinagógaégetés, zsidó áldozat elleni faji alapon elkövetett gyilkosság. Csak szavak, vágyálmok és álmodozások, amiket választások előtt mutogatni lehet, de egyébként nem történnek meg. Miközben az általuk rettegett neonácik a gyakorlatban továbbra sem követik el az ordas tetteket, Lázárék cinkosan összekacsintanak saját neonácijaikkal, és hallgatnak arról, mit művelnek Ukrajnábanazoknak az utódai, akik […].

Odessza

Az üzlet az üzlet. A kijevi kormány piacot csinál a nyugati fegyvergyártó cégeknek, eladja az ország energiahálózatát, privatizálja az állami vagyont. Csupa jó befektetési lehetőség, mindezek mellett miért is érdekelné az egyszeri Lázár Jánost a ténylegesen megtörtént zsinagógaégetés, vagy az Odesszában történtek, ahol az ukrán neonácik rágyújtották a szakszervezetek házát az ott menedéket kereső békés tüntetőkre, majd az égő épületből kimenekülőket baseball-ütővel verték agyon. Olcsón megvehető portéka van Ukrajnában, a többi meg kit érdekel.

Ha a zsidóság komolyan veszi a holokauszt-megemlékezést, miközben a szomszédban ténylegesen zajló dolgokat politikai érdekből elhallgatják, az az ő bajuk, a hivatásos rettegők saját jajveszékelésüket teszik hiteltelenné mindezzel. Lázár János és a liberális sajtó akut neonácizását viszont nem tudjuk komolyan venni. Minden egyes általuk felemlegetett kommentre, beszélgetésre (csak szavak) jut három másik valós cselekedetUkrajnában, amiről nem beszélnek, mert üzleti szempontból hátrányos lenne. Ennek könnyen meglehet a böjtje, a most történtek egyfajta legitimációs folyamatként is szolgálnak: a jövőben előfordulhat, hogy amikor nagyon is valós dolgok történnek, a sajtó majd ilyen-olyan megfontolásból félrenéz, – ahogy most a liberálisok is teszik. Ha ők megtehetik, más miért ne tehetné meg? Az üzlet az üzlet.

Hídfő.net

Facebook hozzászólások

18 hozzászólás a(z) “A neonácik már a spájzban vannak?” bejegyzéshez

 1. Lázár, és társainak. Eljön az idő,amikor ezt a nagyképű, urizálós viselkedést, a “zsíros kenyér váltja fel, és könny lesz rá a “só. Mert azok tagadnak meg majd legelőször, akiknek a talpát nyalogatjátok, és ők ítélkeznek majd felettetek. Elveszik a ” hatalom,és vele a “becsület is. Koldusnak, koldus a barátja.

 2. Antiszemitizmus Magyarországon, idióta!. Angliában bojkottálják az israeli árukat, Manhattanban zsidók tízezrei tüntetnek israel állam ellen. Francia országban tízezrek tüntetnek a zsidók ellen. Miről beszél ez a szerencsétlen. Ilyen soruk soha nem volt,még az anyjuk hasába sem.Hol lehet ezt megtenni, hogy egy idegen országban a “gazda nép ellen tüntetnek, és a kormány ehhez még asszisztál, és kamionnal tolja nekik az adófizetők pénzét. Gyalázat! Saját maguk gerjesztik, saját maguk ellen az utálatot. Inkább a Palesztin gyerekekért tüntetne ez a “szerencsétlen !!

 3. lázár jani nácizik 🙂
  A butaságnak, és a pofátlanságának a netovábbja!
  A Nemzeti Szocializmus nem Német találmány.
  De ha még az is lenne a németek bűnei eltörpülnek a talmudista zsidok nacionalista, népirtó bűnei mellet!
  Arról már nem is beszélve, hogy Hitlert és a pártját a zsido rothschildok pénzelték!
  Tehát a németek úgynevezett bűnei, csak a zsidok pénzén jóváhagyásával jöttek, jöhettek létre! Ezért elmondhatjuk, hogy a neonácik is csak a zsidok eszmerendszerét követik.
  Most meg azért ajvékolnak amit a németek a zsidok jóváhagyásával tettek, és akkor is és még mindig megfizetnek érte.
  Illetve a legnagyobb problémájuk az, hogy a cionista zsidoknak van egy keresztény vonulata is. Igaz ezek az át vett tanokat pont a fajgyűlölő zsidok ellen használják fel, és ők a neonácik!
  A zsidonál pofátlanabb férget még nem hordott a föld a hátán, és ennek féreg fajtának egy oszlopos tagja lázár jani!

 4. Ép itt lenne már az ideje csinálni valamit! Mert ilyen elnyomásban mint most a cigányok sosem voltak! Százával-ezrével veszik fel közmunkásoknak őket és alázzák meg olyan emberek őket kikre kicsi jó indulattal sem lehet rájuk fogni hogy legalább fél intelligens emberek! Az emberi méltósággal gyakran nem össze egyeztethető munkákat végeztetnek velük, és ha nem tetszik nekik vagy meg merik jegyezni hogy ez sértő akkor a válasz ellehet menni és még segélyed sem lesz!

 5. Lehet-e kapni hitelre szebb életet,
  Lehet-e kérni rosszföldre szép eget?
  Lehet- tudni, mit, miért, kivel és hol?
  Lehet-e hallani még igazat valahol?
  Kivel menjek bátorságot próbálni?
  Ki fog engem börtönömben szolgálni?
  Mibe van a Mennyek kulcsa szorulva?
  Kit rántsak le magammal a Pokolba?
  Mondjátok meg őszintén a szemembe:
  Minek kell egy mélygarázs a hegyekbe?
  Minek megy a szegényember villamossal tujázni,
  Ki akar az éjszakában összefagyva megázni?
  Mennyit ér a nyolcosztály most Szabolcsban?
  Mennyit lesz még Palya Bea Kapolcsban?
  Mennyit kap a képviselő számlára?
  Mennyit fogy egy hajléktalan szerdára?
  Milyen világ az, ahol a hétvégén
  Megégeti gyertyájának két végén
  A kanócot a felelőtlen ember?
  Ilyennek megszületni miért kell?
  Szerelmet megtalálni,
  Nászéjszakát elhálni,
  Felnevelni, tanítatni,
  Becsületre tanítani,
  Szeretni és megszeretni:
  De jó volna ezzel élni!
  Itt nőttem fel, köztetek, magyarok.
  Hálálkodnom kéne, én mégsem akarok.
  Elmenni vágyom innen, de marasztal e hon.
  Magyarország, én itthon voltam otthon.

 6. Lázár nemrég Hódmezővásárhelyen volt polgármester, aztán képviselő lett , aztán államtitkár és most ott van Orbán Viktor nyomába,n egy mozdulat és máris a helyébe lép(het) Lázár ne sündörögjön Esterházy Antaléknál az ukrán Szvetlanánál. nem kell ez a arculatváltás. Nyugodt higgadt tisztességes. emberre van szükség a politikában, Kérem, hogy maradjon meg nyugodt higgadt tisztességes embernek.

 7. Ami a lázáréknak vészkorszak, az a magyaroknak reménysugár. Ami nekik jó az nekünk rossz.
  Aki nem érdemek, hanem érdekek szerint éli az életét annál könnyen előfordul, hogy a jótevőjét szúrja hátba és az ellenségének ad fegyvert a kezébe.

 8. Nekem speciel az a véleményem, hogy a nacionalizmus egyáltalában nem azonos az úgynevezett nácizmussal, legfeljebb a “pol’korrekt” nyelvezetben vált a két fogalom egymással csereszabatossá.

  És ebből a logikából egyenesen az következik, hogy az, amit ma nácizmusnak nevezünk, az éppen a globálisan antinacionalistákra jellemző.

  Valaki vagy hozzátartozik ahhoz a nemzethez, amelyikben és amelyikből él, amelyiknek polgára,….vagy ellensége annak. De ezt nemtől, felekezettől, bőr színétől függetlenül, mindenkinek saját magának kell eldöntenie.

  Gyalázni bármelyik nemzetet, lenácizni a védelmezőit, nem kimondottan a nemzethez tartozás jele.

  Így Magyarország és a magyar nemzet sorsát egyáltalában nem a holokauszt határozza meg, hanem a velünk együtt élő polgárok szolidarítása a magyar nemzettel.

  A holokauszttól , tatárjárástól, habsburgoktól, a német-, szovjet-, vagy az EU-birodalmak utasításaitól teljesen függetlenül.

 9. Aki embernek hitvany, magyarnak teljesen alkalmatlan. Lazar egy gogos-arrogans, kepmutato senkihazi. Orban vesztet – inter alia – az o-kozza’ hogy csupa ilyen antimagyarral butorozott ossze. Vae victis! Questorianus Magyarorszagban elunk. Adjon az Isten szebb jovot!

 10. Ma Magyarország multi rasszista neonáci fasiszta ország, ezt mindenki tudja, nem érdemes tagadni, Ez a szélsőjobb programjai híven tükrözi, amikor a Hitler születésnapját ünneplik, mert több százezer magyar halálát okozta ez nemzetellenes és népünkre veszélyes, ártalmas párt, nem hazánk érdekeit képviselik.

 11. “A neonácik már a spájzban vannak?” – ez kamu élősködő duma.
  A zsidók már akkor itt voltak amikor a spájzot még csak tervezték.
  H.B.

  • Vállalható kockázat.
   Remélhetőleg hamarosan kiderül.
   H.B.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Brutál Volvo-t kapott a pécsi polgármester
Egyre dühösebbek a gazdák
Petőfi Sándor újratemetése
Close