A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE

Szerkesztőségünkbe eljuttatott levél

Feladó: András Tejfalussy <[email protected]>
Dátum: 2015. december 31. 21:45

Hirdetés

Iratjel: orbankonzultacio151231

A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE

Jogos védelemként (BTK) és megbízás nélküli kárelhárításként (PTK), mielőbbi választ várva, ezúton nyilvánosan konzultálva, megkérdezem Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy Ő a zsidó származásából adódó faji elkötelezettségei miatt engedi, hogy a minisztériumi, MTA-s, OÉTI-s, ÁNTSZ-es stb. tudományos titkosszolgálatosok mezőgazdasági vegyszerekkel és szennycsatornákkal szennyezett ivóvízzel (lásd Talmud, Taanith 10 a. lap) is milliószámra betegítsék, és a „Menzareform, Nemzeti Sócsökkentési Stop Só, Chipsadó programmal” is, nátrium helyett káliumot tartalmazó élelmiszerekkel ivartalanítsák, életrövidítsék, öljék, butítsák, nyomorba döntsék, IRTSÁK a „nemkóser magyarokat”?

Emlékeztetek arra, hogy 1992-ben parlamenti szakértőként én fogalmaztam meg a káliumsókkal műtrágyáztatással talaj-, és a konyhasó kálisóval helyettesítésével élelmiszer mérgeztetés ellen előterjesztett parlamenti interpellációt az ellenzéki MSZP (Dr. Kovács Pál) és a Fidesz (Dr. Pap János) részére. A Dr. Pap János és szakértője által bizonyítékoktól mentesített interpelláció szakbizottsági vizsgálatát az akkor hatalmon lévő MDF és KDNP pártok miniszterei (Dr. Gergátz Elemér, Dr. Keresztes K. Sándor és Dr. Surján László, 1992. dec. 8-án előadott 8253. számú) ténymeghamisító válaszára, az MDF és KDNP „parancsra gombnyomogató” képviselői leszavazták. Azóta közzétettem a hatásmérési bizonyítékokat a honlapomon, s mindegyik miniszterelnököknek közvetlenül is megküldtem. Titkosszolgálatnak tulajdonítható baleset okozási kísérlet sorozat és a www.aquanet.fw.hu honlapunk antiszemitizmus ürügyén a médiafelügyelettel töröltetése volt a válasz. Ez a hazai szerverről törölt ANTISZEMÉTIZMUS honlap azóta a www.tejfalussy.com új honlapomon működik, külföldi szerverről.

Felháborító, hogy kormányzati pozícióba jutását követően mind az MSZP, mind a FIDESZ folytatta a pokoli fajirtást. Oka a „Nyílt levél Glatz Ferenc egyetemi tanárnak” címmel az interneten (lásd KOLUMBÁR SÁNDOR WEBLAPJA) látható 1910-es Alliance Israélite Universalle országelfoglalási felhívásban keresendő. Idézem a szövegét:

„Testvérek! Hittestvérek!

Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök , a párizsi szövetségünk máris gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és, hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak, s egyesülnek, hogy ezt a célt legrövidebb idő alatt elérhessétek.”

Budapest, 2015. december 31.

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215, to/an: Bartha Edit) okl. vill. mérnök, méréstudományi szakértő feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71., www.tejfalussy.com, +36 20 218 1408

Fajirtó terrorista kormányzati hazaárulók elleni feljelentésként az ORFK Panaszirodának is megküldve!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


14 thoughts on “A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE

 1. szevasztok!

  MONDJA MEG NEKEM VALAKI!
  Miért kellene szeretnem, ki-rablómat, megkínzómat, halálos ellenségemet, hóhéromat, a lassú halálom okozóját – hazám édes-hazám gyarmatosítóját?

  ÉS ÁLLÁSFOGLALÁSOM, VÉLEMÉNYEM:

  “…

  #28 spartakusz
  – 2016. január 04. 08:28:03
  Szerkesztés | Törlés
  EZÉRT ÍRTAM IMRE EZT: MERT VALÓBAN A VÉGÉRE KELL JÁRNI!

  Segítségkérés!

  A megoldás békés útján – Gondolatmenetem megakadt, elképzelésem van a megoldásra nem békés úton, mint mindenkinek!

  Ma láttam és hallottam ezt a videót, ahol a jogtudós 22:50 mondja ; idézem:
  ;nem legenda, a büntetőjog megalkotta rája a saját fogalmát: ha valaki rábírja az elkövetésre akkor ő KÖZVETETT TETTES , és ugyan az a büntetés szabható ki rá, mint a közvetlen tettesre&; ezt egy köztörvényes bűncselekmény kapcsán mondta!
  No de mi van a politikai, gazdasági, pénzügyi, úgy általában a társadalmi rend azon helyein, ahol befolyásolják egy ember életét, tönkre teszik, ellehetetlenítik, öngyilkosságba hajszolják?
  Innen:
  https://www.youtu…R8e574ZZcE

  Tapasztalatom, mondva csinált ürüggyel elutasítják keresetét a bíróságon, mint ahogy tették velem. Aki 100%-os bizonyítékokkal, bizonyossággal és nem következtetések alapján bizonyíték csatolásával keresetet nyújtott be! Itt akadtam meg, és talonba tettem az ügyet, várva a valódi magyar államra akik magyar vezetőkkel és kiszolgáló apparátussal lesz ellátva.

  Ma a helyzetet tortúrámtól kezdődően ; 1987- év felétől, háborús viszonyoknak tekintem, mely háború nem nyílt, ha nem burkolt és álcázott, akik nem simultak bele átkozott rendszerűkbe és nem működtetik, potenciális ellenségnek, tekintik ; listázzák és a következő éveiben mindent megtesznek, hogy elkeserítsék az életét és vele együtt családi környezetét is!
  Háború a nemzet ellen c. videó valóság és tudom, hogy a háborús bűncselekmények soha nem évülnek el!
  És ezt találtam ; még nem láttam, de ide teszem nektek:
  https://player.vi…o/25926883

  Ez az én véleményem ; mit lehet tenni ; náluk a fegyver pénz és paripa! Várni ? Vagy tenni?
  Tisztelettel:
  Id. Kiss László
  Bázakerettye, 2016-01-04….”

  INNEN:
  http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=525

  tisztelettel: id. Kiss László
  ui: kedves admin nem adtál választ, hogy a háromfelé osztott Ezurópa cikkhez írt véleményem kitehetem -e?

 2. hallgatás bele egyezés így ide teszem véleményem:
  annyit javítok rajta, hogy a személy természetes amit nem írtam oda – mert tudd – a felelősség alóli kibúvás egyik trükkje, hogy jogi-személy mögé is bújik!
  MEGKEL TANULNUNK A HALÁLOS ELLENSÉGEINK FEJÉVEL GONDOLKODNI…” c. alatt mentettem el magomnak!
  idézem:
  “…Meg kell tanulnunk halálos ellenségeink fejével gondolkodni – miért teszi azt amit tesz? Azt tudni véljük, hogy csal – lop – hazudok – és ráadásul hamis hírekkel manipulálja a közvéleményt! A dolgokat nem nevezi nevén! Ez a cikk címe is hamis – mert nem a
  http://titkolthirek.hu/usa-nyugat-kina-oroszorszag-egy-kutya/

  USA, Nyugat, Kína, Oroszország egy kutya…..
  Hanem így helyes: USA, Nyugat, Kína, Oroszország jelenlegi vezető személyei egy kutyák alom kölykei” és ebből adódóan a pénzurait akik már köztudottan haramiák, maffiózók, bűnözők, és mindig minden háború kirobbantói és mind két oldal finanszírozói, hogy mindig még jobban meggazdagodva kerüljön ki belőle, mi közben millió meg millió ártatlan népek fiai lányai – gyermekei, öregeit küld a biztos halálba közömbösen!

  Azért mert a bűnözői etikett az összetartozás és egymás segítése a rabolt zsákmány minden áron való megtartása okán! Módszere, mivel erősebbel nem tud elbánni így felszalámizza, darabolja kisebb egységekre, akik élére már a bandatagból állít ki az élre vezetőt, aki, már a banda érdekeit képviseli! A már ismert módón – álcázva demokrácia és törvényesség álcája mögé bújva! A média manipulálásának magas iskolai képzettséggel mindent bevetve!

  Amikor azt írják nekem: „: Lekötelezne, ha nem írna sehova a mi köreinkben…” teljesen tiszta, a szalámizás – darabolás szándéka – mert van a mi köreink és van a nem a mi köreink – és ez vonatkozik Európa három felé osztására is, ne hogy egy egész és erős Európa létre jöjjön!
  Azok az írások akár tudatosan akár tudatlanul azt a magas iskolai tudással rendelkezők érdekeit képviselik akik vallják, hogy ha, én teremtettem akkor meg is semmisíthetem – pl. legutóbb CCCP. a jól ismert mentalitás szemet szemért fogat fogért – tudjuk kik ezek!
  Eredményesen csak nyíltan vehetjük fel – ellenük a harcot – a valóság leírásával!

  Tisztelettel id. Kiss László
  Ui:
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Amerikai_Egyes%C3%BClt_%C3%81llamok
  48 állam – egy hadsereg – stb. jellegzetesek – formájára nem lehet Európai Egyesült Államokat létre hozni – pláne ha három felé osztják…”

  tisztelettel: id. Kiss László

  1. Ez a cikk, amit itt ajánlasz -USA-Orosz-Kina-EU egy kutya- sajnos komolytalan. Ha egy cikkben egy ilyen tudománytalan állítás van, mint pl. a Holdra nem lehet utazni, vagy a Marsra, vagy a klíma felmelegedés az hazugság, akkor azt a cikket nem szabad tovább olvasni. A te kedvedért továbbolvastam. Az egésznek összeesküvés szaga, íze van.

 3. Kedves Admin egyetértek – és még azt mondják, hogy az agy hullámok – gondolat – képzelet nem terjed a térben mindenen áthatolva – most találtam, alá támasztja meglátásom és érzésem – olvasd csak:

  http://tudnodkell.info/matt-damon-igazi-ebreszto-beszeddel-allt-az-igazsag-oldalara/

  rögtön a FEMA táborok jutottak eszembe – remélem lesz ott egy magyar aki “levágja a kezét” az egyetlen “embernek” aki ki adja a parancsot a piros gomb megnyomására – vagy inkább varja be a száját – megelőzve egy újabb világ égést!

  tisztelettel:
  id. Kiss László

 4. szomorúan olvasom, amit fentebb közreadtak. nagyon elkeserítő, hogy mégis igaz lenne, amit 2000 óta többször hallottam.. de hát mi magyarok még itt élünk! ehhez nekünk is kellene szavunknak lenni!!!! ha sorosnak sem engedtünk, ezeknek sem kellene….

 5. Nahát még csak ez a dolog hiányzik a magyar nemzetnek , —-remélhetőleg velünk a Teremtő és továbbra is megvédi a népünk

 6. “A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE”
  A szórványban élő magyarság és a magyar hazafiak pedig zsidómentes Magyarországot szeretnének.
  A MAGYAROK ISTENE ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!!!
  H.B.
  „A magyar nép nem csak egy nemzet a földi nemzetek sorában, hanem ő az emberiség „magva” és a fő teherviselője annak hitének és moráljának, ezáltal már érthető, hogy a megtestesült Gonosz céltáblája és örökös ellenfele is itt a Kárpát-medencében, a Földanya Kebelében!”

 7. Rohadjon meg minden mucskos Zsidó !Ott ahol van ki kel irtani az egész fajtájukat az országból .El kell kobozni mindenüket ami Magyarországon a tulajdonukban került

  1. Csak olyan intézkedéseket írjon le ide mindenki, aminek van valami realitása. Csak gyűlölködési tirádákkal semmire se jutunk!

 8. “keressenek a magyar (?) kormánnyal együtt egy másik helyet a világban,lehetőleg ahol még nem laknak és teljes erőbedobással gyakorolják egymáson az “elméleteiket.

 9. Kedves tóth ferenc volt már ilyen a történelemben Ausztráliába szállították a bűnözőket – és lásd mivé lett – nem jó, amit Szantusz Béla írt – az adminnak igaza van nem lehet brutálisan leírni – így írtam egy szösszenetet ide idézem nektek:
  ÉBREDJETEK!

  PÉNZSZERETET CSAKUGYAN KÁROS?
  “….

  Erika Horvath Semmiképp nem káros ,az a káros ha nincs ! :)))
  2011. július 20., 3:05 · Tetszik

  László Kiss Erika ismeret és megtapasztalás kell ennek a kérdésnek a megválaszolására – alapvetően jónak indult – de a bűnözők magánosították – nyomdagépeket gyártattak és nyomják feszt az érték alap-nélküli pénzt – amit te a munkáddal kapott értékes – pénzzel fizetsz vissza nekik – általad megtermelt értékek megvásárolásával vagy uzsorakamatra felvett hitelek – kölcsönök fizetésével meg stb.- eredeti funkcióját így elveszítette. Mert mind írtam közveszélyes köztörvényes bűnözők kezébe hatalmában került, minden hol állami szinten! Tisztelettel id. Kiss László
  épp most · Tetszik
  Ma folytatom és a fenti reagálást is megtettem! 2016.január 8-án péntek 05:00 óra kor:

  Szóval több fronton támad a bűnöző zsidó – mert 20 közül 19 zsidó a pénzurai közül, így általánosítok egy személyre!
  Alapvető célja a fehérfaj kiirtása végleg! Hogyan csinálja? Előre megtervezve minimum 1000 –évre! Hogyan kezdte: Gyilkolással rablással vagyont és országokat foglalt és szüntetett meg! Hogyan csinálta? Gyilkolással aranyat rabolt, majd abból pénzt veretett – majd a VÉRES – pénzel mindent a szó szórós értelemben mindent és mindenkit felvásárolt!

  MA ÉS AZ ELMÚLT ÉVEKBEN HOGYAN CSINÁLJA:
  1. Egy országot szétzilál azzal, hogy a harmadik országban 10 x több bért fizet – az országot meg ellehetetleníti minden téren – így magától elhagyják a szülőhazájukat a népek nemzetek a jobb megélhetés reményévében .
  2. – de akik maradnak azokat meg ki bombázza akik rémületükben és félelmükben elmenekülnek szülőhazájukat hátrahagyva – és legtöbb esetben örökre – például sok magyar hazajönne – de nincs annyi pénze, hogy hazatelepüljön – és erre is ügyel nem ad a teljes érték előállítónak arányában annyi pénzt, ami őt különben megilletné ha nem az előállító értékének kb. 1% át – ami a megélhetésre elég ,sok helyen még annyira sem minden hónapban, mert fél hónapra elegendő csak!
  3. Később a nagy felháborodások érzékelése után már csalafintán furfangosan csinálta, emlékezz a vaterlói csata hírének a kihasználásra rochildok akik megalapozták a bankok révén pénzhatalmukat – vagy réz rudakat tárol arany helyett – és stb. trükkök.
  4. Ma a csalás bűntettével államsegítséggel az un. Devizahitel KÖLCSÖN szóként elhíresült legnagyobb bűntény – és stb. pénzügyi trükkös csalások!
  5. És a legnagyobb bűntény a fajkeveredés mesterséges gyorsított elindítása – EURÓPA ELLEN az un. Migráció ——— világháborúk kirobbantása – na ezek a legfontosabb módozatok amivel ural és hatalmaskodik felettünk a bűnözők elenyésző kis része!

  No de mit lehet ellene tenni? Sokat, mert már tudjuk és megtudjuk nevezni halálos ellenségeinket – akik ellenünk globálisan kartellba tömörülve egymást segítve – összefogva erőszakosan tartja életbe a rendszerét – de mivel mi nem akarunk ilyen rendszerben élni ahol csak rabszolgák lehetünk – ezért a világ népeinek és nemzeteinek fiai lányainak is globálisan kartellba kell tömörülni és a pokolfenekére végleg küldeni az állami szintre került maffiózó hazug csaló rabló gyilkoló háborúzó és III. Világháborút kirobbantani akaró bűnözőket!

  NEKEM EZ AZ ÁLLÁS PONTOM RÖVIDEN!
  Bázakerettye. 2016-01-08
  Tisztelettel.
  Id. Kiss László

 10. ” a mai politikus hasonló a prostituálthoz,csak ő nagyobb összegért fekszik le. Míg az prostinak esetleg néha napján szégyenérzete is támadhat,addig politikusaink büszkék a tettükre. Nem beszélve arról az örömlány nem tör az életedre,nem akar megnyomorítani.

  1. Kitől van ez az idézet?
   Nagyon jó meglátás.
   Az örömlányok több klasszissal emberibbek, mint a politikusok!

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
A VALÓS “román” őstörténet, azaz a VÁNDORLÁSI ELMÉLET
A muzulmánoknak elege van az iszlámból: Irakban egyre több menekült tér meg Jézushoz
Oroszország nemzetstratégiai irányelvként határozza meg a többpólusú világrend létrehozását
Close