BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A németek állami céllá nyilvánítják a bevándorlást

https://i1.wp.com/www.hidfo.ru/wp-content/uploads/2016/11/Angela-Merkel-hidfo.ru-.jpg?w=900

Németországban a politikai pártok és Soros György bevándorláspárti szervezetei közös erővel munkálkodnak azon, hogy a fehér ember kisebbségbe kerüljön az Európai Unió vezető országában. Ennek érdekében egy alkotmánymódosítással állami céllá nyilvánítanák a tömeges bevándorlást.

A Németországban kezdődő, évente tartott integrációs csúcstalálkozót a kancellária hivatal szervezi, és a bevándorlást a többségi lakosság akarata ellenére erőltető Angela Merkel mellett több tucatnyi civil szervezet, politikai párt és sajtóorgánum képviselői vesznek részt rajta. A Junge Freiheitnémet lap információi szerint az idei csúcstalálkozón azzal a javaslattal álltak elő, hogy alkotmányában rögzíteni kell a következőket;

Németország egy multikulturális ország, és az állam célja a tömeges bevándorlás előmozdítása.

A kezdeményezés szerint Németország deklaráltan nem egy keresztény gyökerű, többségében fehér emberek által lakott ország lenne; ehelyett épp most tervezik rögzíteni az alkotmányban a “sokszínűséget”, amit a többségi lakosság akarata ellenére akarnak megvalósítani a tömeges bevándorlás támogatásával.

http://www.hidfo.ru

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “A németek állami céllá nyilvánítják a bevándorlást

 1. Nagyon arra hajtanak,hogy európában polgárháború robbanjon ki,mert ezt a „faji keresztezést nem veszi be a Nép gyomra!
  Nem beszélve a milliárdokról,amit erre hivatkozva eltüntetnek!

 2. Szerintem a nyíltan német-ellenes, áruló merkel tudja, hogy ki fog kerülni a hatalomból azért próbálja alkotmányban rögzíteni a németek végét jelentő tömeges migrációt.
  Azt kellene alkotmányban rögzíteni az európai országoknak, hogy MINDEN ORSZÁGBAN CSAK AZ LEHET VEZETŐ AKI AZ ADOTT NEMZETHEZ TARTOZIK!!!
  NÉMETEK NÉP – ÉBRESZTŐ!!!
  H.B.
  „A genetikailag azonos emberek genetikailag azonosan gondolkoznak, éreznek és ítélnek.
  Ezért nagyon fontos, hogy egy népcsoport vagy nemzet képviselői ugyanabból a fajból kerüljenek ki, mert különben annak a népcsoportnak vagy fajnak nem lesz hiteles vezetése, és ennek hiányában halálraítéli saját magát!”

  http://1.bp.blogspot.com/_Y7j0M3tqvYI/TE8qJZZm4RI/AAAAAAAAF2s/vQgXKbCz7uM/s1600/merkel.bmp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük