KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A NATO százezresével hordja a bevándorlókat Európába

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A görög parti őrség honlapján megjelenő információk szerint csak szeptemberben 142 ezer illegális bevándorlót tartóztattak le. A NATO Európába szállítja a bevándorlókat, hogy rendfenntartó erőként tüntethesse fel magát.

A szerdán nyilvánosságra hozott információk szerint csak szeptemberben összesen 142 ezer illegális bevándorlót fogtak el a görög tengerparton, miközben mindössze 91 (kilencvenegy) bevándorlót akadályoztak meg abban, hogy elhagyja az országot. A görög útvonalon keresztül Európába érkező migránsok száma exponenciálisan nő: májusban 18000, júniusban 31300, júliusban 55000, augusztusban 107000 fő érkezett Görögországba, majd ez a szám szeptemberben meghaladta a 142 ezret. A Nemzetközi Bevándorlási Hivatal szerint idén 15-ször annyian érkeznek a Földközi-tengeren keresztül, mint 2014-ben.

Görögország – mint NATO-tagállam – ahelyett, hogy megvédené Európa és a schengeni övezet határait az illegális bevándorlóktól, a Földközi-tengeren Görögország felé úton lévő migránsokat összefogja (“kimenti”), és Európa partjaihoz szállítja. Mint a parti őrség által kiadott statisztika is mutatja, a százezer számra Európa partjaihoz hordott migránsokat utána szabadon továbbengedik Európába, akik így a balkáni útvonalon át eljutnak Magyarországig, majd tovább utaznak Németországba, Angliába és Svédországba.

Mivel Görögország NATO-tagállam, ez a gyakorlat láthatóvá teszi, hogy a NATO nem megakadályozza, hanem épp ellenkezőleg: segíti Európa elárasztását afrikaiakkal és közel-keleti bevándorlókkal.

Szeptember közepén huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólították az európai vezetőket, hogy engedélyezzék a korlátlan bevándorlást, és ne zárják le az Európai Unió határait. A nyilatkozatot Görögország Nagypáholya is aláírta.

Az Európai Unió máig nem tudott döntést hozni a schengeni övezet külső határainak lezárásáról, Magyarország emiatt október 16-án a horvát határszakaszt is le kellett zárja.

A NATO érdekeltté vált a tömeges bevándorlás fenntartásában, mert az Európába importálja a biztonsági kockázatokat, és így megteremti a szükséges feltételeket (terrorfenyegetést) ahhoz, hogy a NATO rendfenntartó erőként próbálja újradefiniálni magát.

http://hidfo.ru/

3 thoughts on “A NATO százezresével hordja a bevándorlókat Európába

  1. A NATO a nemzetàllamok elleni hàttérhatalom eszköze. Nem minket, az EU-népeit védi, hanem ellenünk fegyverkezik, minket provokàl!

  2. Az usrael vezette nato zsarolja a partnereit és uralkodni akar rajtuk,csak már egyre kevesebb az ereje hozzá.
    H.B.
    „A barátainktól ments meg Uram minket. Az ellenfeleinkkel elbánunk már magunk is.”

  3. A nato nem velünk,hanem ellenünk van. Ideje lenne elhagyni ezt a bűnszervezetet, az unióval együtt. A „csicskásságból,a rabszolgaságba menekültünk,hogy legyen valakiknek(?) mibe megtörölni a lábukat. Az 56-os évforduló a legjobb alkalom lenne arra, hogy legalább hallassa ez irányú törekvését az „igazi Magyarság. Bűnözők,gonosztevők mellé nem dicsőség állni. ” Madarat a tolláról, embert a barátjáról ismerik meg. „Jó gondolatok,jó szavak, jó cselekedetek.” Az igaz ezek alapján ítéltetnek . Az ember számára nem a megélhetésről való gondoskodás a legfontosabb.
    Talán lehetne annyi Joga a Népnek, hogy eldönthesse, kit is akar Szolgálni, a bűnt,vagy az erényt.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: